Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1101
Сукі є сукі! Коробка від нової Nokia C7, локалізації явно не пройшла  :)
#1103
на мене не бронюйте - якщо буду, то лише на один день сраня до вечора.
#1104
   Просто шикарно. Щасливий же не пішов - ні Ваврин без ОЗК (в ОЗК також), ні Стефка Ґіги - ну шо то за фрайда скажіт? Пару йолопів, кепські совкові колонки із дешевими наклейками Marshall, страшні пілотки у гидотних футболках... фуу... Я на Metallica'у панове, дякую дешевого колорадосу гет не потрібно.

 З.І. Колорадос то пішло від назви кепських жуків, що нам москалі завезли від америкосів через те, що у нас файне сало є, а у них - ні?
#1105
  Новояворівськ завжди звали Янтарне (не відміняю) . Ніц ту нема невідомого мені. Якщо дестрой недалеко станції - то мала бути трикотажна фабрика.
#1106
   Тему закриваю даби не розводити муті. Побавились гарно на 5 сторінок (!!!), що далеко нехарактерно для Плянів. Дякую топікстартеру і на тому закриємо тему. У разі появи добрих новин та конкретних даних - прошу linuxoid'a створити нову тему.
    З.І. +  топікстартеру  - старавсі для нас,  і гадаю старається далі.
#1107
йопт, хто ж то стравив 1+1 відео зроблене в доволі тяжких умовах...
#1108
Ну ось Шановне Панство, вечірки не буде до тих пір, доки сі не прокопаєте зі Львова у дЖовкву! Гострих лопат!
#1109
       Кепсько якось вийшло із шахтов...Жорсткий ажіотаж в плянах, вже 5 сторінок. Скоро доведеться закрити тему та створити нову Вилазка в шахту Львівсько-Волинського вугільного басейну-2. У будь-якому випадку бажаю гарної подорожі та наперед зарезервованих нумерів - водночас так цікаво і так кепсько ночувати на вокзалі. І на готель насамперед погляньте - чи не вийде часом, що на вокзалі спати краще? Одним словом, подумайте наперід! Всього!
#1110
э таке...із 41 роком  ніц не зробиш, на відміну як із інглішом. Бажаю вдачі у пошуках роботи, звісно маю на увазі і коли шо - одразу дам знати тим чи іншим чином.
#1111
    Не хочу пистати тутка "пропоную ту пхати всяку фігню, же викликає у вас позитивні (можливо і негативні) ностальгіческі емоції" - але по суті то так і є. Нинька погода за вікном офісу збіглась із моїм настроєм, а на то потрапило відео (кепське, 360 прогресивне) котре давно хтів переглянути проте не мав нагоди. Отож зустрічайте метрів -->  Мертвий Півень - Холодно (1998)

  З.І. 1: Може хто має у кращій якості? Був би дуже!
  З.І. 2: Прошу дописувати за мнов при наявності наснаги та бажання
  З.І. 3: Як хто згадає тут про лОС кОЛОРАДОЗ - певно особисто покусаю  :)

  А тепер:



 
#1112
    хм... не розумію, яким чином кулєга з таким резюме має проблєми із працевлаштуванням? Хоча ІМХО згадувати в резуюме про DOS 5.0-6.22, 95, 98, Ліноліум, NT4 якось недоречно - як мінімум роботодавців може певним чином насторожити. Не питайте чому - так мені здається. Нажаль, у нас немає нічого зараз запропонувати цьому безперечно непоганому спеціалісту.
#1113
Ви мабуть не знали, але злий модератор просто шаленіє від Лос Колорадос'ів. А якщо на розігрів виступить Ваврин в ОЗК та Степан Ґіга - обов'язково побіжу займати перші ряди. Ібо агро-рок рулит!   :)

З.І. А Мetallica нервово курит в стороні  :)

#1114
Хммм...
WD Green, cектори в 4 кБ, читання 20,5 мс і запис 33 мс? Навіть 64 Мб кешу не дуж допомагають. Моє ІМХО єдина перевага цього харда - це тиша. Для домашнього медіацентру підійшов би, і то якщо переформатувати нормально. Окрім того, не усі мамки 2 Тб бачать нормально.
#1115
Увага: у цій темі не було відповідей протягом, принаймні 120 днів.
Можливо варто розглянути варіант відкриття нової теми.


Та чорта з два. Щойно випадково забрів в ТОП Демотиваторів = ми далі на першому місці із 244 голосами !!!
#1116
  Завтрай 15/03 у yar-79 День Народження, тому бажаю йму всього самого-самого найкращого, а окрім того якісного, багатого та продуктивного копу. Прошу приєднуватись до вітань кулєги!
#1117
Цитувати- Призначені для захисту очей від осколків твердих часток з силою удару до 45 м/с.

А то відколи сила почала міряти-си на метри в секунду? Мож таки 45 м/с - то таки швидкість, но нє?  8) ???
#1118
йой, ото смак у Штурмовиків. На тестірованіє літом брались-мо ще по 30 UAH. Але то ринок, весссна, air-soft-дрочери тощо.
#1119
2 swordlord: - ти б перемістив свій допис в основну тему, в обговоренні ІМХО такій красі не місце
#1120
мене пропустив, але то нічого - я вже поправив допис ;)