Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2281
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 22:08:45
   Гарно і практично, деякі зауваження:

   1) 1000^1000% згоден, ніяких там Zver-CD із яких Форточки ХП ставляться дефолтно із 6-им (!!!) сервіс-паком  :)
   2) частково згоден - ні Інтернет Експлореру! Моя відповідь Мазіла FireFOX, гуглівський Chrome чи Опера;
   3) 1000^1000% не згоден! Юзати антивіруси, але не всяке гувно типу Авасту, Каспера (ненавиджу!!!). Тут пропоную NOD чи Дохтора Web'a + грамотні налаштування і офіційне поновлення. Для advanced юзерів також і халявне поновлення підійде (чи бета-ключі для вебу), головне налаштувати усе гарно! +firewall+IDS+POP3/IMAP чекер має бути дефолтно, також грамотно налаштоване. Автозапуск as default має бути вимкнутий;
   4) згоден, вічна істина;
   5) аналогічно пункту №4, читати, а головне думати більше!;
   6) також вічна істина!

    Гарний приклад, маю надію дописувачі шось нового підчерпнуть для себе із цих постів. Усі рекомендації приведені із моєї практики експлуатації мережі практично на 300 машин, географічно розподіленої. Але насамперед мають фігурувати мізки та знання!
#2282
   То просто моє нудне ІМХО: згадуючи роки, коли відмикали світло для його ж економії, доводилось вчитись під світло гас-лямпи. Ну ніяк у мене не підніметься рука переробити Гасову Лямпу у Світлодіодну чи скажімо Галогено-Ксенонову. На мою думку джерелом енергії у цьому випадку має бути виключно гас, а не електрика.
   Зовсім інша справа як наприклад у Golem'а у випадку лятарки "Львів" чи 'Philips'a - чоловік не змінивши суті, зробив позитивний апгрейд девайсу. Змінився тільки світловий потік та час роботи від батарок (ну і трохи спектр випромінюваного світла, але у цих двох випадках це дрібниці)
#2283
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 21:26:27
хм...є підозра, що не у браузері справа  :)
#2284
    На основі Правил Форуму обовязкових для всіх, а саме пункту 4.7 прошу дописувача Dimi4 замінити ПІДПИС на такий, котрий не містить, цитую "назву інших сайтів, носити рекламний характер". Також прошу змінити у профілі графу "Розташування", негарно там таке писати  ;) :(
  Проти UASC нічого немаю, популярний і цікавий ресурс, щастя та процвітання - але використання банерів сторонніх сайтів у якості підпису на форумі заборонено!
#2285
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 20:18:37
   Ну ти не перший, хто про це пише. От у мене наприклад усе ОК - і під Мазілою, Internet Explorer'ом, Google Chrome - яко з хати, так із роботи. У тебе Вінда відкриває нормально сайтик Windows Update'у та ставить оновлення, але саме під Internet Explorer'ом(у випадку чесно купленої вінди звісно чи нормально поламаної)? Мав колись проблеми із цим, картинки не відображались коректно. Після зміни MTU (Maximum Transmission Unit) на значення 1400 стало все ОК. Їй Богу не знаю як то пояснити (це чомусь не думав  :) ), але потому маю спокій. Для встановлення значення MTU використовую тулзу від стандартного Cisco VPN Client'a, у кого такої немає - гугліть "set MTU", є маса безкоштовного софта для цього. Тра бавитись із розміром, рекомендував би шукати у вікні від 1250 до 1450, для кожного це число індивідуальне - у залежності від типу підключення до нету. А ше треба перезавантажуватись після кожної зміни МTU, тому процес пошуку доволі геморний. Мвю надію, що це може чимось допоможе.
#2286
 а уже є Google SketchUP 7.1. Не качав з гугла, але лінк здається той самий, що і першому повідомленні. Також на torrents.ru лежить ломана версія 7.1.4871 PRO (ENG/RUS) + V-Ray 1.05.3. А також SYCODE SketchUp Import-Export Plugins 1.0 - може воно для контри допоможе карти конвертнути? А тут купа plug-in'ів для SketchUP'a
#2287
   Маю дуже гарні новини. Вчора, у неділю 4 жовтня під час поїздки на гриби був знайдений останній недосліджений об'єкт ДГХП "Новояворіська сірка" (принаймі у нас на форумі ніц подібного я не знайшов). Про розташування об'єкту - нижче.

  Яким було наше здивування, коли у сторжі на КПП впізнали нашого родича - він властиво провів нам міні-екскурсію. Сірку тут добували методом підземної виплавки, як коло Немирова - тільки маштаби меньші, десь у два рази. Перед входом на територію заводу стоїть пятиповерховий адмінбудинок, бомбік також присутній (не зміг спуститись через обмеження у часі, та й бахіл не мав з собою - води у ньому на 10 см). Будинок зачинений на колодки, вікна забиті дошками. Наш екскурсовод любязно відчинив двері і ми мали змогу пройтись по цій будівлі. Більшість кабінетів закриті і опечатані, а у тих що відкрито пусто або горами навалено різної технічної документації - привіз відти дві папки "Кальки за 1974-1975 р" (різні креслення, дуже цікаво переглянути) та "Плани земельних відводів ПВС-250 Яворівського ВО "Сірка" (багато карт). Папки у мене, доступні усім бажаючим для користування.

  Переходимо власне на територію заводу. Тут першою кидається в очі височезна труба та немаленька котельня - хоча менша ніж коло Немирова. Котельня також гарно закрита - але для нас тепер це не перешкода! Усередині все ціле, окрім вирізаної електропроводки на 90%. На тих 10% шо залишилось світло таки подається і не в останню чергу тому, що на трубі розміщені антени мобільних операторів. Усього в котельні 4 котли, один зараз відсутній. Три здається гріли пару на видобуток сірки, один використовувався для опалення. Потому сходили ще на насосну підстанцію, багато величезних баків. Присутня також станція завантаження сірки у цистерни (колія ціла) і ще із три-чотири будинки до котрих невдалось попасти через відсутність часу - ми були там не 40 хв. Отож маємо ще один об'єкт для дослідження +доступ практично будь куди.

  Тепер як туди попасти: для щасливих власників GPSу - ось координати Google Earth  50° 0'25.72"N x 23°23'47.34"E (мій Garmin у телефоні намалював N 50°00.491 х E 023°23.751). У кого GPS відсутній - добиратись наступним чином: їдемо у Яворів, а там розпитуємо як доїхати до села Старий Яр (від центру Яворова по прямій то десь коло 8-9 км. буде) або їхати по трасі Р-40, аж не виїдете із цього села. Власне на участку траси Р-40 за Старим Яром та селом Коти ви зустріне джелізнодорожний переїзд від якого за 50 метрів по ліву руку буде троха розвалена бетонка прямо на об'єкт (десь ше 2 км.) Орієнтуватись можна також по трубі, котру видно дууже далеко.

 З.І. Усі фото тут
#2288
Знаю, я некоректно висловився - мав наувазі, що жодним пасажом саме у мому дворі ніколи не пахло. Натомість, колись мій дім був готелем  :) а ліфт таки є (його залишки)
#2289
  є звісно, але то за 2 будинки від мене. і пасажом тут навіть не пахло  :)
#2290
 стопроцентів, механізмів уже немає - самі шахти та люлька є (чи була). ПРоте пасажу у мене зроду небуло...
#2291
  Неа, я також поза конкурсом. Просто ідея в голову прийшла як комини побачив і згадав шо там ся творить. Там не був, зато був де інде. Завтра буде гарний звіт сподіваюсь до вечора!
#2292
  яко ти мене випередив. 3 годинки тому проїжав там і думав на форум дописати саме про них  :)
#2293
   Здаэться року 2005 один із моїх друзів шукав роботу, і властиво знайшов її на мехсклозаводі. Чи митним брокером, чи кимось іншим - це не важливо. Важливо те, що він мав інформацію про зовнішні обурутки контори. Із його слів, якимось макаром склозавод купив спочатку якийсь заводик із виробництва ялинкових іграшок у Європі, згодом другий ітд ітп. Потому сталось так, що ці власності забугром перетекли у приватні руки, до одного власника, котрий власне як писалось купив акції по 9 грн. і закрив виробництво як нерентабельне. А заводи забугром приносили стабільний прибуток, котрий стабільно зростав. Звісно, потому людина взяла у руки калькулятор і порахувала нафіг їй той мехсклозавод? Продати землю під забудови, прибуток вкласти у Європу. Ось і маємо результат. Не можу відповісти за точність даної історії, але принаймі мені так вона була розказана. А на додачу було сказано, що колишні паростки львівського мехсклозаводу зараз продукують коло 60% ялинкової та сувенірної продукції Європи. Ось так.
#2294
   гарні фото, особливо сподобалась із тінню (надпис "ГОТЕЛЬ") та де міщанин сигаретку курить. Ну а за самими свіжими ньюсами із Зони шукати слід на сайті Прип'ять.сom. Дякую!
#2295
 не наше звісно! не гадимо принципово = а тему нема потреби видаляти ІМХО, думаю треба залишити для майбутніх поколінь.
P/S. Точно не експлорер - ми б фляжки здали, і на виручені грошенята ше б чогось придбали. Точно не ми  :)
#2296
 а це перепрошую Лощина чи Бомбік на Чорновола? Хоча стіл знайомий - New Розділ?

З.І. Фото як завжди супер!
#2297
ЦитуватиЗ.І. Лощина після паті - то суцільний аллес

   Тут у пості написано, останній абзац. Мабуть ти неуважно читав, що ми усе своє (а також не своє, що залізло у кульки) забрали із собою.
   Зрештою, де свідчення того, що ми насмітили у бомбіку на Чорновола? Останні рази хлопаки туди спускались взагалі без нічого, хіба недопалок могли кинути, таке буває.
 
#2298
   Напряму думаю ніяк, але саму векторку викинути в формат зрозумілий для карт-едітора контри думаю можна. Ото було б файно поганяти на тих картах! Реальний хіт!
#2299
 думаю це через Техніку Безпеки --> матрацуючих багато. Окрім того усім відоме місце, тому нецікаве для кулєг (мабуть давно встигли там побувати)
#2300
Цитата: ponchyk від 02.10.2009 23:27:45
Дякую, але мене цікавить не Кортумова Гора, любьязно вами запропонована, а саме місцезнаходження Брюховицького форту.
Можливо у Вас, пане inkognito, випадково завалявся лінк на координати?

Лопухнувсі, вибачайте будь-ласка (пятниця як-не-як)! Ні, там власне ше не мав честі бути, тому не можу із цим допомогти.