Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Unforgiven

#1
О! це файний пост, давно вже хотів туди попасти, файна карта з добиранням, тре буде її задіяти в дії. Подякував Андрійкови ;)
#2
Оце так жизнь!!! в адміністрації!!!!!
багами курча!
#3
Глава адмінапарату!!!







#4
у мене є Петзл Міо Белт 3, у нього є 3 світлодіоди і одина ксеонна лямпічка. Батарейки знаходяться в окремій коробочці які на довгому дроті зимою можна ховати в кишеню, аби не розряжались. Загалом ліхтарик зроблений добротно, як би не одна фігня - він доволі слабенький, 3 світлодіоди дають мало світла, а ксеонка хоч і світить ~ 50 м та розрахована на 1,5 год безперервної роботи, шо дуже мало. Тому за купу грошей маю не надто добрий ліхтарик :).
Тіка ХР то добри ліхтарик, потужний, але здається у нього тіко світлодіоди

Відносно Петзела то можна піти в Команчеро і взяти у них буклет, а там є розписано всі характеристики. Петзли безперечно надьожні, ними користується весь профі світ, але і у петзела є простенькі ліхтарики, хоч і коштують не мало. Того ліпше ознайомитись з характеристиками, почитати по форумах і потім думати чи він буде тебе дійсно задовільняти 8).