Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2161
можна, завтра точно міг би бути!
#2162
файно, молодці! будемо працювати далі, коли next time йдемо?
#2164
    Задля відсутності "нещасних випадків на виробництві " треба дотримуватись ТБ, і звісно усе перевірити на наявність відсутності homosapiens довільної форми.

   А також до кожного входу по дописувачу форуму поставимо (на час проведення задимлення). Буде іно багато доволі токсичного диму, але за 30 хв. від нього і сліду не залишиться. Може троха павуків вимре (мені щиро їх жаль), але що тут поробиш...
#2165
   Супер, тра буде тіко знайти електроплитку, баняки, спецзахист. Термометр то факультативно, але дуже бажано для точного контролю процесу варіння зілля. Таож треба буде провести попердні тестування зілля у малих дозах для визначення найбільш оптимального складу
#2166
    Так си подумав, же треба повернутись до цієї теми. Отож, треба "отраву зварит", для чого у мене у загашнику лежит KNO3 (калійна селітра, нітрат калію, дописував вище) у кількості єдного кілограму. Категорично проти приготування отрави у побутових приміщеннях(питайте Аkella-у чому, думаю він докладно пояснит --> сам відтестив це зілля на собі, але у значно меншій кількості).

   Може хто має файний підвал із світлом, а ще краще гараж + електроплитку з гарним регулюванням нагріву, наявністю H2O недалеко, старі (проте чисті баняки до 2,5 літрів), заюзаний термометр до 150о Цельсію. Звісно також будут потрібні індивідуальні засоби захисту - вогнестійкі рукавиці, захисні окуляри та протипожежні засоби у вигляді як мінімум автомобільного вогнегасника.
 
   Також буде потрібний гідрокарбонат натрію, бікарбонат NaНСО3, він же харчова сода, він же популярний додаток E-500 - беру на себе звісно :)

   
#2167
  Хочу взяти в них ще ДП-5А з джерелом (бо YserL вже ми взяв ДП-5В), тож можливо на тижні заїду до них протягом світлої частини доби. Але то тілько плани, не точно. Як поїду, то звісно замовлення Akella-ча не забуду!
#2168
Цитата: Yuriy від 28.10.2009 15:31:01
Я також придбав собі такий сувенірчик. Прикільна штучка. Ну і звичайно від мене + і велике щире спаибі!!!

Дякую за +, хоч насправді його мому батькові треба поставити  (користуючись його відсутністю на формі - прийму за нього  :) ). Думаю у закинутих військових частинах вже усе давним-давно вкрадено. А те, що вкрадене ми зараз у розкомплектованому вигляді купуємо  :'(
#2169
  Нажаль через непереборні форс-мажорні обставини мушу сьогодні бути домів...Можете взяти ключик у YserL'a чи зайти по ключ до мене додому...
#2170
Цитата: Khimik від 28.10.2009 12:30:43
от, курва! канкурєнти

ну жо поробиш, ринок є ринок...мусиш демпінгувати істотно
#2171
Джерело у порошковому вигляді  :)
#2172
підтверджено, є багато девайсів у них. Зеля навіть собі з джерелом взяв  :)
#2173
+ без слів, за розкриття техпроцесу. Ми теж виділи бомбік, але був він закритий гарно - а резервний вихід завалений.
#2174
    Здалась би дрелька на акумуляторі + свердла, банки для води (вже писав вище), 5 мм. пластмасові хомутики із цвйочком для кріплення UTPшки на стінах (використовувати плануємо у якості проводки на 12 В).
#2175
   Треба прийти у незапальному костюмі СпайдерМена із дохлим Рататуєм в лівій руці, ми усі так ходимо :).  Соррі за глупий жарт, просто гарно, моцно та чітко стукай у двері, щоб ми почули --> ось і все!
#2176
 Також пристойний та цікавий варіант. А якшо обрати New Розділ, то:
 
   + палатки непотрібні;
   + їхати у два рази ближче та дешевше;
   + багато усього unexplored, для декого взагалі усе там таке (а їхати ой як варто);
    + афігенна природа, для тру-екстремалів файний піщаний кар'єр;
   + усьо чисто, охорона не чіпатиме (а як чіпатиме то й піде куди вона завичай ходит);
    + другіє достопрімечательності;
   - за ГСМ далеко йти, окрім того ГСМ-склад зачиняється об 20-00;

#2177
    Саме так, я не помилився. Шойно заходив батько у гості і злив цінну інформацію. Продається девайс у господарському магазині, що на першому поверсі Едельвес'у, що по вул. Любінська, 100 (то акурат навпроти кінотеатру "Галичина", якшо стати до нього дупов). Комплектація аналогічна тій, що пропонував Khimik тут, себто усе включаючи коробку, але без джерела, СБМ-20 та СИЗГБ. Але за 15 грн. проти 100, що у 6,66 раз меньше (магічне число :)).
 
   Попросив Romchik'a перевірити дану інфу, бо йому від хати туди йти від сили 2-3 хв --> очікуємо підтвердження завтра до обіду.
#2178
    так, треба взяти шось під дупу покласти --> пилюки маса. Банки на воду також будуть помічні (вода у середині як я розумію є?) для зволоження підлоги з метою її подальшої обробки мітлов.
#2179
Гумор / Re: Смішне Відео
26.10.2009 10:48:02
   Хоч і не є поціновувачем усякої попси, але дуже мені сподобалось як широковідомий (у певних колах) Vova zi Lvova познущавсі над пісенькою Тіни Кароль "Пупсик". Відео тутко
#2180
    Головне - заблокувати другу герму, та шо на Добробут виходить. Оскільки ручки на ній заржавіли так, що їх нереально розрухати - виникла ідея спиляти зовнішні ручки, а до внутрішніх прип'яти доброго ланцюга (між гермою та стінкою, на котрій є де вчепити другий кінець шнурка {тросу}, а його вже у свою чергу стягти зачотним болтом.