Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1981
    Як виявляється львівська контора НВПП "Спаринг-Віст" (ТМ "Екотест" - усі ж знають дозиметри Терра та Терра-П?!) тепер приторговує ще протигазами ГП-7, АП-7, ГП-7В). Деталі тутко. Навіть кажуть, що надають сертифікати УКРСЕПРО (Укр-Це-Що?  :) )
#1982
я без шансів, знову ж таки через роботу...
#1983
  Там у вас на кафедрі здається не компутери, а тонкі клієнти HP? Ловіть адміна & мучайте його пивом же б термінальний сервер правильно налаштував у плані використанні напису explorer.lviv.ua на бекграунді  :)
#1984
+1, в суботу було б файно
#1985
вах, гарно і з душов написано! привіт Марічці!

P.S. #1 на ваше щастя, із вами не було куманди радіотехнічного Львівської Політехніки...певно би ГафтоСтопом добирались додому тоді  :)
P.S. #2 таки дійсно на щастя..  а де пісок із Торієм для калібровки дозиків?
#1986
   Якось традиційно тут виходить усіх дописувачів вітати із отриманням статусу "Дослідник". Вітаємо Зелю з новим статусом!!! Із чим кулєгу щиро вітаю! Ти уже третій, бажаю бачити у цьому статусі більше дописувачів форуму.
#1987
   Та хоть рожевий в emo-style! А на рахунок об'єму ти стопроцентно правий - у даному випадку такий об'єм надто великий, пересуватись незручно буде. ІМХО треба почати із приблизної дати подорожі, складу команди, запасу того самого броцика. Хтось може прораховував то? Fetole & Pasja в груди сі били при останній зустрічі, ще за два тижні конкретно свій план викладуть. Ще до наступної неділі час залишився, то будемо їх візію чекати
#1988
Цитата: RIDER від 24.11.2009 21:48:28
добре я буду стратися..

молодець! респект та уважуха! + за старання
#1989
    Купуй зразу в Екотесті, телефон на сайті. Бо там дешевше ніж у Епіцентрі, останній раз як порівнював різниця була більшою ніж 100 грн. (скільки конкретно наразі не пригадую). Якщо є гроші - однозначно бери чорну Терру. А взагалі на радіобазарі можна взяти крадену чорну Терру орієнтовно за 1200 грн., що ще десь 300-400 грн. економії, але відсутня гарантія і заводська повірка.
#1990
  Скоріше у "Я знаю місце". Дочекаймося тут координат Гребенівського кар'єру і переміщаємо його у відповідний розділ.
#1991
Цитата: Akella від 23.11.2009 18:43:50
так воно мабуть і є,або то просто кавалок металолому,але ти все одно обережніше

Якщо підривали скелі то був маже 99% амонал. Він би мав виглядати як твердий циліндр білого кольору діаметром до 10 см., довжина може варіюватись в залежності від потреб. Деколи буває амонал у суміші із ТОЛом, котрого небагато - цифру не пригадую, але не більше 10% по вазі точно. У будь-якому випадку боятись нема чого - хоч його кувалдою довбайте, хоч у вогонь кладіть. Ніц, рівно ніц не буде без детонатора - тілько купа смороду. А от чого варто боятись, то тих циліндриків із котрих стирчит детонатор (бо буває таке же і детонатори по тих чи інших причинах не детонують). Виглядати має як циліндр сріблястого забарвлення(необов'язково), же котрий торчит із дупи заряду товщинов із палець. Не чіпати у такому разі ніяк, обходити за надцять кілометрів, а головне повідомити МНС про даний факт анонімно - хто зна, може ваша інформація збереже кому життя?!
#1992
    Дуже слушно на мою думку висловився solodkas, респект і уважуха. Фактично сказав те, що я хтів дописати і за браком часу не дописав. Також був на Майдані, ми їхали 3-а машинами, сумарно було 18 чи 19 чоловік. Так, було тісно і затікали ноги (чи інші частини тіла) - але то було нічим на фоні духовного підняття та загальної ейфоріїї, що ми можемо щось змінити у державі - і то реально, своїми силами. У четвер сраня були в Києві, у п'ятницю (скоріш за все в суботу) рушили назад до міста Лева, об 08-00 зранку вже спали по ліжках вдома. Надто не терплю політику, не можу та не хочу висловлюватись за конкретних лідерів(так їх преса зве, особисто не бачу нікого хто би міг під цю категорію пасувати)/партій/програм - тут не місце для політичних перепалок. ГАЛАсуватиму Проти Всіх (навіть не за Василя Тернопільського чи то ба Івано-Франківського), а Проти Усіх - ніхто із кандидатів не виправдує моїх надій. Проте на вибори піду і саме так проГАЛАсую!
#1993
    2 RIDER:

     Дякую за пости, нажаль вони троха не корелюють із правилами форуму, а властиво пункту № 1.2 Правил Форуму обов'язкових для усіх. Згадуючи твої минулі дописи, котрі були для нас приємною несподіванкою не можу не зададатись наступними питаннями:

     1) я умею разговаривать на украинском в совершенстве вот только писать не умею - ну ніхто не ідеальний, але пробувати треба однозначно. У разі проблем - допоможемо;
     2) да на компьютере нет украинской раскладки. - насправді швидко допоможу, проблема 10 витрачених хвилин у найгіршому разі;
     
#1994
  Ну то вони old-style developed, тодішні майстри із оздоровлення ну ніяк не могли прогнозувати появу торговових марок типу Сherry, Great Wall та іншого гуффна далекосхідного походження. А також, що на тому масово будуть пересуватись хрустики
#1995
  Знайомий щойно прислав, за що йому велике дякую! Буквою "Т" позначають "теренкури". Теренкур - це дозовані у часі і відстані прогулянки по рівній або пересічній місцевості з певним заданим фізичним навантаженням. Більше текстової інфи по останньому лінку. Поффтикати можна тут, тут і ще тут
#1996
   А ще як люди повідають, на тих місцях де щось підривають практично завжди можна знайти заряди, що не здетонували, залишки вибухових речовин в транспортному упакуванні тощо  :)
#1997
 У колєгів таке чудо стоїть висить на стіні у кімнаті де адміни тусуються. Жаль, що девайс уже проапгрейджений кнопками.
#1998
дякс, інформативно, фото гарні. Тримай +
#1999
ЦитуватиЇздив сьогодні 13Б. Вона в Брюховичах повертає направо на вокзалі і далі їде в Бірки. У Львові кінцева на пл. Різні.

Опиши будь-ласка повний маршрут із зупинками - у прямому та зворотному напрямку.
#2000
   може так, а скоріш за все ні. Не треба проектувати власні слабості на охоронців. Не вся охоорона "бухає", а мені наприклад було б стидно "якусь пальонку" пропонувати людині, що до нас гарно поставилась.