Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Gf123

#1
Обвалився цей білий пам'ятник


#2
Цитата: Golem від 10.10.2009 16:45:51
Дякую Рою за точку. Місце виявилося 1:1 як він написав. Надіюся Інкогніто викладе фото. З землі стирчить бетонний верх викладений сучасними плитами. Вниз йде дебела труба 40-60 см в діаметрі. Верх засипаний свіжим грунтом вперемішку з хрестами, вінками, свічками і іншим цвинтарним сміттям. Тобто вхід глибоко під землею, розкопувати хіба шо ручним екскаватором. 99% шо водосховище. Питання інше: звідки там вода бралася? На карті струмків не позначено.

Вчора вночі на цьому місці могила під землю провалилась. Цілий гробівець. А то велика споруда. Потім скину фото. В ямі лише кілька плит. Решта десь під землею.
Переживаю, бо поруч могила мами. Лише сьогодні, риючись в гуглі, вдалось натрапити на ваш форум і дізеатись, що намправді і чому це відбулось. Хлопці, порадьте, куди звернутись, щоб дізнатись, що за будівля там насправді. Бо з чату зрозуміло, що там щось кількаповерхове чи водосховище. Які його розміри ітд- де то взнати?