eXplorer.lviv.ua

Форум => Про explorer.lviv.ua => Новини => Тема розпочата: Golem від 02.05.2014 23:22:19

Назва: Чорна стрічка
Відправлено: Golem від 02.05.2014 23:22:19
Привіт Всім!

Якщо чесно, я думав що ми вже перемогли. Думав так в лютому і в березні. Але зараз бачу, що боротьба продовжується. І продовжують гинути люди 38+2+2 це багато. Так скоро друга небесна сотня назбирається. :( Дуже сумно.

Правду кажучи навіть у Львові я зустрічав людей, які "за Рассєю" всім що не висить і яким при тому значно менше ніж 50 років. Є й знайома в Сєвастополі, 25 років, зі Львова. Вона теж дуже задоволена що в Росії. Що ж казати про решту сходу. Впевнений, що без лояльності або пасивного ставлення місцевого населення фіг би які сепаратисти довго протрималися. Та й що гріха таїти, якби Польща захотіла приєднати до себе Львівську область, не думаю що народ сильно би впирався.

Останні події в Одесі вразили: з одного боку приємно, що проукраїнські сили там сильніші. А з іншого - це вже справжня громадянська війна. Така, яку нам часто показували в арабських країнах. Я завжди чомусь думав, що в нас такого не буде, що ми занадто цивілізовані для такого...

А ще якийсь дивний збіг: як тільки ми хочемо спокійно собі відсвяткувати свою річницю, тут же мають починатися якісь нові заворушення. Так було взимку, дуже не хотілося б щоб так сталося і цей тиждень.

Пропоную вернути назад чорну стрічка на банер як знак трауру за всіма загиблими, і тими що полягли за суцільну Україну, і тими хто хоче в Росію. Бо всі вони люди.

ПС: Одного не розумію: коли людина хоче в Америку, вона продає все шо має і виїжджає туда на "ПМЖ". А не закликає Обаму прийти і приєднати її область до Америки ще одним штатом.
Назва: Re: Чорна стрічка
Відправлено: Stinger від 03.05.2014 03:09:06
Зараз такий час, що жертви є і будуть кожен день, від того нікуди не дітися, і з цим треба вчитися жити, бо йде боротьба за майбутнє, і без жертв не вийде, все надто затягнулося... На рахунок стрічки... не знаю, тут кожен день можна траур робити, або не робити взагалі і жити як є...
Назва: Re: Чорна стрічка
Відправлено: Roy від 03.05.2014 09:26:04
Нехай їм земля буде пухом...
Головне, що можна було уникнути цих жертв, якби правоохоронці зайняли чітку проукраїнську позицію.

Банер зі стрічкою думаю Юзер поставить, як тільки зайде сюди.