Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#241
Доречі, про ожеледь. Декількома днями раніше, якраз в перший день тої напасті, покинувся вночі від того, що за вікном щось несамовито мерехкотіло. Думав - салюти. Але ні, не гепає. Та і блимає серйозніше. Виглянув у вікно. Виявилось що то якийсь електровоз їхав, а оскільки контактний провід обмерз, іскри там стояли такі, що із 300м відстані сліпило очі як від електрозварки. Плюс додайте ефект розсіювання туманом. Так що в той вечір була таки знатна "дискотека" :)
#242
Фотографам - чи хто робив з отими гіляками фотки на довгій експозиції, без освітлення загального, але з підсвіткою - чи то кольоровою чи то лазерною?

П.С. Питаю, бо хочу побачити як то виглядає, ібо в самого фотік заснув сном праведних, і виходити із тої літаргії ніяк не хоче.
#243
...було б кого розстріляти, а причина знайдеться...
#244
Обговорення / Re: Зубра
24.01.2013 16:10:27
Цитата: Le-i-3o від 24.01.2013 15:18:04
Петро Радковець на своїх екскурсіях колись розповідав що у давні часи з Полтви у Зубру і з Зубри у Полтву кораблі сушею переправляли і таким чином через Львів було сполучення між Чорним та Балтійськими морями.

Прочитав просто допис про порівняння обох річок от і згадав собі це.
Дивлячись на теперішній стан Зубри, навіть якщо ближче до Дністра всеодно складно вірится що це було можливо.
Чи є вкогось якась оф. інфа якою Зубра була колись?
І чи було по ній судноплавство?

Le-i-3o, ти оце зараз серйозно? Ну отак після логічного обдумування і тверезого мислення.
#245
Постараюсь бути. Заодно можна і на кар'єр заскочити.
#246
Малось на увазі що наші пернаті друзі не дають нічому з того достигнути. В тому-то і проблема - зжерають ще зеленими.
#247
Ото мені цікаво - а на форумах мисливців є теми про доцільність полювання та психологічну залежність власне мисливців як класу? Якщо є, то копіюйте сюди посилання і не морочте голови - хто стріляв, той і буде стріляти, і ніякі пацифісти з їх зверненнями до гуманності/етики/норми моралі ніц не вдіють.

П.С. Сам на селі дроздів стріляю - в сезон черешень і полуниці. Спочатку робив всякого роду відлякувачі а-ля вітряків, що тарабанять і теде, але толку ніц. Тому, хоч і шкода, але стріляти приходиться. Що на це пацифісти скажуть?
#248
Супер! Додавати більше нема чого) Хоча таки погоджуюсь з Лінуксоїдом - сом піс оф екшн ніхорєри би не помішав, але то таке. Ако презентація - навіть дуже і дуже.
#249
Здається мені що я знаю цього "Сергія" особисто) Молодець, Стефку! Файні фотки повиходили, хай навіть і троха підфотожоплені. + однозначно.
#250
ЦитуватиП.С. Любителям фейків
#251
ЦитуватиЗнаменита китайська компанія Jinlaike, відома виробництвом китайських смартфонів під брендами IPhune 7, IPhoon 4GS та IFon 5, а також спортивних кросівок Jinlaike і Adibadas, з метою розширення ринку збуту, готується перенести виробництво смартфонів до України.

ЦитуватиКрім перенесення виробництва, планується переїзд до України китайських фахівців кількістю 700-900 тисяч чоловік.

http://uareview.com/iphune-7-chernigiv/

П.С. Любителям фейків та айфонів підводного походження.
#252
Нічого собі! Ото видно свята відсвяткували! Балон таки рванув з того всього.

П.С. Цікаво коменти від Смайла почути.
#253
Багато цікавої інформації про дисидентський рух в Україні.

Справжнім патріотам раджу почитати хоча б декілька їх праць (там же ж) для кращого розуміння ситуації "із середини". Та і взагалі для розширення знанньпро те, за що, як і проти кого боролись герої.
#254
Після "забугорних" Чернівців пора і у Франик навідатись. Ні, ну реально - бомбарі у вас прям шикарні, так що не сприйміть за напрошування вгості, але все ж)))))
#255
Щастя, радості, і всього найфайнішого! І ще нестримного бажання тягнути свою дупу і дупи форумчан на вилазки, ібо дано не кожному такий дар. Гарно відсвяткувати!
#256
"ЧиШЧення одягу", розмальовані а-ля школота-стайл записники - таки цікаво певно служилось салагам в такій шикарній частині. Всім по плюсу!
#257
Це говорить людина, яка написала 9 повідомлень і "бЄзгадунеЄдЄля" на форумі? Ну-ну...
#258
Щастя, радості, усміхненої сім"ї, грошей більше ніж треба, і позитиву у всякій ситуації! Вітаю!
#259
Вітаю!!!!) ;)
#260
Гумор / Re: FunStuff в тему
20.12.2012 22:03:34
— Чому ви запізнились?
— Ми думали кінець світу буде, довго не могли вилізти з бункеру.