Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#481
О!. Починається. Вода, зимно, комарі, геморой... Бахіли в зуби і айда з матюками та піснею болото місити!
#482
Крокуючі екскаватори будуть в програмі? Маршрут-то недалеко від них проходить.
#483
За нині впиляли кОвалок морди лодки. Осьо воно.
#484
То тіпа така незапальна орда в ...надцять чоловік приїде полазити по об'єктах? Круть...
#485
Цікаво чи той кіт сам би на таке погодився перед "весняним призовом"?
#486
+1.

Маю компактну 20м бухту канату-сімірки. Щоб зручно по ньому лізти вгору - треба в'язати вузли, тому якщо хто має 10,2, то краще його.
#487
Логіка і традиції нашого народу вказують на те, що той хрест, якщо він збігається із каплицею, був встановлений саме на роздоріжжі - тому місці, де сходяться п'ять доріг, тобто саме роздоріжжя зіграло основну роль для 1)викопання криниці і 2) перетворення криниці на капличку (традиція є досить поширеною, адже треба ж кудись навколишньому люду за святою водою ходити ну або щось типу того).

П.С. Як щодо того щоб пройтись місцями, де були старі села? Мо знайшли б які останки.
#488
2 Hel_2. Про трактор було сказано не всерйоз. Малось на увазі пошук ідей по видаленню плити.

П.С. І не ВНЕДОРОЖНИК, а ПОЗАШЛЯХОВИК.
#489
Цитата: Romchick від 28.02.2012 12:01:11
Думаю скоро водоанал сам поставить металеві двері. Все ж таки до Євро в місті наводять марафет, парк привели до порядку, а кусок бетону біля нього просто валяється. Заставлять прибрати.

Лодка буде зроблена скоріше, а чекати з моря погоди ніхто не стане. Тому і тра щось думати.
#490
    По прикидам воно важить десь кілограм 700-800. Можна незапально піднімати її із середини самого коллектора вертикальним різьбовим домкратом, а потім, піднявши її, сзовувати набік. За декілька раз має відсунутись. Ну або лебідками до дерева (якщо тра -  притараню з дому свою ричажну чотирьохтонку).

П.С. Машинами тягнути не варіант. Хіба що декількома відразу. А совати її дійсно треба лиш перед самим спуском.
#491
У зв'язку із наявністю плити, як основної проблеми, що стоїть на заваді всьому підряд, питання до форумчан - а мож в кого є трактор? Бо воно навіть ломіками не шибко ту плиту зрухаєш. А інстал лодки буде саме там.
#492
Про потенційну приватизацію залізниці. Основний сюжет ТСН про то. Решта - в неті. Рекомендую вдуматись.

http://tsn.ua
#493
Оце гуляв Тернополем, і надибав даний "монумент".

П.С. У гумор рука не піднялась ці фотки засунути.
#494
Вихідні відпадають. В понеділок буду.
#495
Мож спорбуй звернутись в одну із львівських рекрутингових компаній? Якщо є досвід роботи, та ще і по спеціальності, то може то щось і дасть. Та і пошуковими сайтами я б не гребував - , www.work.ua, job.lviv.ua, www.jobs.ua, ну і решта що знайдеш.

П.С. То все, звичайно ж, копитанство, але інколи і так везе.
#496
Нагледів собі ось такий ось iriver. Основні вимоги до читалки: нормальна батарея, e-ink, підтримка doc-розширення. Бажано металевий корпус. Ну і щоб з прошивками проблем поменше.
#497
    Назріла проблема (хоча ні, то не проблема, але все ж) купівлі електронної книги. Ціна - до 1500-1600 грн. Хто з власного досвіду що порадити може?
    Також думаю над тим, чи не купити за ті самі гроші планшет який-небудь (хоча здорова логіка підказує, що для читання Iriver (фірма все ж) "трохи дуже" кращий за аналогічної ціни планшетоподібну штукенцію). Короч, хто що скаже?
#498
І як ото воно воно, вперше під землею у Полтві? У кожного різні відчуття)
#499
На медику все прикрилось. По крайній мірі ще восени ходив туди, але стенд то розбирали, то збирали, то взагалі писали що він неробочий.
#500
Або я не догнав смислу посту, або чи не краще слабшу лампочку поставити?

П.С. З курсу електроніки пам'ятаю що така схема тупо відрізає верхню або нижню частину синусоїди змінного струму, що подається на споживач. Де смисл "економити" у два рази, але програти у 3-4?