Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#101
Якщо можна, то в понеділок відпишу. Наразі ще не знаю, чи я буду працювати на вихідних.
#102
Наскільки мені підказує здорова логіка, то трубоукладач це далеко не апарат розмірів як, наприклад, крокуючий екскаватор. Це всього на всього кран зі спеціальним обладнанням. І навіть враховуючи те, що від падав з самого хребта йому б не вистачило маси прорубати довгу просіку. Якщо він там ще є, то швидше за все десь на краю лісу. І думаю за 30 років повалені дерева заросли так, що вже не відрізниш.

to Epidemik: Удачі в пошуках. Я б сам з задоволенням прогулявся тими районами в його пошуках.
#103
Я з задоволеннм приєднаюсь. Краще на вихідні.
#104
Дуже-дуже-дуже дякую всім за привітання! Мені дуже приємно.
#105
Як варіант можу запропонувати Сокільники. Є багато невеликих озер з зручним доступом до води. Від Стрийської-Наукової, не так вже і далеко.
#106
Приєднуюсь до привітань! Всього най-най-най-най-кращого!
#107
Цікавило таке питання. На вул. Лесі Українки є магазин, де продають МД, там можна взяти напрокат. Яка ціна не знаю.
#108
Плани / Re: Красна 2012!!!
09.04.2012 00:33:42
Я з задоволенням. Але поки що не можу гарантувати на 100%, що в мене вийде.
#109
Приєднуюсь до привітань. Всього най- найкращого!
#110
Гумор / Re: Смішне Відео
13.03.2012 14:31:27
Аргументи колоритної асфальтоукладальниці

#111
Стаття в газеті Ратуша.  Статтю перший раз випадково побачив в друкованій газеті в жіночки в маршрутці. Постараюсь завтра купити цю газети і відсканувати статтю. В друкованій версії було більше знайомих фотографій.
#112
Це лимоніт. Якщо його гарненько почистити він буде нагадувати кавалок чавуна. В ньому деколи бувають ще жовті включення, подібні на латунь. Не є феромагнетиком, але служить сировиною для металургії. Явно добули разом з породою.

З.І. Молодці, що не сиділи на 8 березня дома і не варили борщ. Двом по жирному "х"
#114
Постараюся розмерзнути. Але поки що 50/50.
#115
Думаю скоро водоанал сам поставить металеві двері. Все ж таки до Євро в місті наводять марафет, парк привели до порядку, а кусок бетону біля нього просто валяється. Заставлять прибрати.
#116
Дякую, дядьку, користувався цими сайтами, але поки що безуспішно.
#117
Допоможіть з пошуком роботи, може хто зможе порадити куди звернутись, чи надіслати резюме. За освітою інженер-будівельник. 6 місяців працюю інженером-конструктором, але хотів би працювати в гетеросексуальному колективі))))))) Насправді причини пошуку іншої роботи - нереально низька зарплата і на диво велика кількість роботи.
Підійде робота як по спеціальності, так будь-яка інша.
#118
Колись на вул. Пластовій було таке підприємство "Левмет", яке займалося утилізацією свинцевих акумуляторів. Свого часу воно прославилось викидами в навколишнє середовище токсичних речовин, концентрація яких перевищувала допустимі показники в декілька разів. Яка зараз в них  ситуація не знаю, можливо вже не працює, або переїхало в інше місце. Або просто все затихло.
#119
Маґістр підземних наук.
#120
Сьогодні на дворі -15 по Цельсію. Треба було доставити квіти. Незважаючи на солідний мороз, _BuR_ був дуже пунктуальним. Доставив квіти надзвичайно оперативно і крім того зробив це дуже красиво. За що великий респект. І все це за дуже не значні гроші. Рекомендую всім!!!!
_BuR_' ові "+" і буду рекомендувати всім поза explorer'ом.