Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#241
Красивий звіт. Однозначно + !
#242
До речі, там де Рой копав з металошукачем в янові на руїнах ніби зрйнованої цекви, був колись австрійський цвинтар. Коли чи то надгробки з нього позабирали, чи то перехоронили на дорозі навпроти нього почали ставатися часі аварії і пересали, коли священник відправив там службу божу.
#243
Вітаю!
#244
Цитата: Dark Wind від 10.09.2010 21:37:08
В тебе там є 3 мікросхеми які прикручені до радіатора, та шо до корпуса то на саббуфер, інші дві на ліву і праву колонки одна згорена, відкручуєш радіатор дивишся яка мікруха, купляєш на базарі таку саму ( 15 грн приблизно) і я тобі перепаяю, або будь хто інший хто хоче помогти тобі)))
Велике дякую за пораду. Куплю ту мікросхемку, а перепаяти вже сам зможу.
#246
Маю чисто китайські колонки 4U - сабвуфер і 2 маленьких динаміка. Ці 2 пищалки підключаються до сабвуфера, на якому є вихід на праву і ліву колонку. З часом перестала грати ліва колонка. Коли попробував поміняти місцями колонки на сабвуфері. то та, що була включена в ліве гніздо знову не грала. Така сама ситуація з навушниками, коли їх підключити до гнізда на сабвуфері. Не можу знайти ніякого сервісного цента, який би взявся за ремонт колонок. Може хтось допоможе їх відремонтувати за невелику плату або велике пиво? До речі, знайомий радіомоньажник говорив, що скорше за все згорів транзистор або ще якась хня на лівому виході підсилювача. Я зняв задню кришку на сабвуфері, фотографії далі.




#247
Цікавий сайт про радіо, де як на мене багато цікавої некорисної інформації.
#248
Гумор / Re: Смішне Відео
31.08.2010 19:00:53
Електрична дуга.
#249
Непогано би було визначити точні координати цього колектора, щоб подивится як він розташований відносно ПдЗх колектора. Виникає питання, якщо це якийсь колектор, то чому в ньому сухо? Дренажна ситема чи може дощова каналізація, але такого розміру?..
До речі промвузол на Рясному практично не описаний на Експлорері. Колись ходив туда в розвідку, більшість заводів викуплено фірмами,є навіть охороняємі злими дядьками з автоматами, але ще є місця де можна легально/нелегально поексплорити.
#250
Щойно дзвонив друг, казав, що ділянку біля люка біля Шевченка оцепилиа міліція і пожежні. Люк відкитий. Один пан поліцейський говорив до другого: "Що будемо з ними робити, якщо знайдемо?" Може хтось, кому близько сходить і розвідає точно ситуацію?
#251
Увага! Дла пуску цих сигнальних ракет потрібен стартовий пістолет! Без нього ніяк.
#253
Друг продає сигнальні ракети до пістолета. Воно подібне на патрон. Є різних кольорів - білі, зелені, червоні. В наявності 20 шт по 20 грн за ракету. Якщо комусь то щастя потрібне дайте знати/відпишіть в цій темі.
#254
В мене,  в Сокільниках зняло дах з старого будинку, який здаємо гастербайтерам і поставило сусіду на подвір'я, повибивало вікна. Якщо чесно я такого буревію ще не бачив. Був тоді в Сокільниках, в повітрі літали куски бляхи, пластику, гілки. Вікно моєї кімнати "заштукатурило" брудом, гілками і листям. В мому районі дерево впало на газовий редуктор, через що не було газу 3 дні, так само як води і електрики. Фотографії вже піля бурі.
1) Равшан і Джамшут вже накривають дах плівкою.
2) Дах в сусіда на подвір'ї.


#255
Всім велике-велике дякую за привітання!
І якщо я не помиляюсь, то сьогодні День народження в Zelji. Так що вітаю, бажаю міцного здоров'я, щастя, везіння у вьому!
#256
Просто супер! Отримав вагон задоволення від перегляду фотографій. Особливий кайф принесли експонати ЦО.
#257
Так, до речі малюють фарбою, яка зламує хід променя і тому замітити літак за допомогою оптичних приладів є дуже складно.
#258
Викладаю декілька фотографій з авіаремонтного заводу. Автор не я, а мій тато. Він там працює і мав змогу зробити декілька фотокарток.








Ще декілька фотографій з цехів заводу:






І електоркара:


#259
Я тоді їздив до Києва пікетувати ВРУ. Шкода що то нічого не дало. Організації протесту не було ніякої. Постояли під Радою, потім вийшов якийсь дядя, сказав, що спікера закидали яйцями і кинули димову шашку. Попросив всіх мітингуючих перейти в інше місце. Доки ми перейшли, то угоду про флот вже ратифікували.  Думаю основна вина лежить на опозиції, бо не можуть домовитись і вибрати одного конкретного лідера. Шкода, що так Україна потрохи віддається "братньому народу".
#260
Приєднуюсь до привітань! Всього-всього найкращого!