Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#281
Різниця в Venik'a знизу нема горизонтальної полоси прокрутки, а в мене є, і деколи при користуванні мишею, друкована частина мені "втікає" вбік і я бачу тільки чорний екран і свою аватарку зверху. Так в мене було в всіх браузерах і під різнимим віндовсами. А розширення 1024*768. Тут напевно справа в відеокарті, вона в мене просто ржава залізяка.
#282
Цитата: inkognito від 08.02.2010 20:53:22
 P.S. Тра просити Romchick'a = IMXO ідеальний кандидат на таку авантюру  :)

Авантюра досить небезпечна, враховуючи дерев'яне перериття в будинку, але Romchick з радістю полізе!!!!
#283
Ще одне питання до адмінів: можна забрати аватарку з правого верхнього кутка екрану? Воно не завжає, але негарно виглядає.
#284
Планую цього тижня 2 рази поїхати в Славське. Перший раз в четвер, другий в суботу-неділю. Всі хто хоче/може дайте знати.
#285
Дійсно вага конструкції буде досить великою, навіть без валів. Але всо одно буду думати над процесом моторизаціїв зоні, може шось тай прийде в голову.
#286
Колісні пари і двигун жигулем, а дошки і інше сміття для "платформи" там знайду.
#287
Гумор / Re: eXplorer's-ДАІ
09.02.2010 17:50:08
Тюрма за вами плаче!!! Автору ідеї зачьот :) поржав.
#288
Прошу зарахувати мене до списку на тренінг. В зону навесні не піду ібо весною топиться сніг і багато болота, а розкисле болото набагато радіоктивно небезпечніше, ніж засохле. А в кінці травня, знов таки не зможу, бо буду посилено готуватись до вступних іспитів на магістратуру. + кумпанія буде досить великою, а де багато людей, там багато шуму і вища ймовірність запалитися, хоча б одною з груп.
Я піду в зону обов'язково, але орієнтовно в липні-серпні і хотів би поділитися з вами своїми шизофренічними нав'язливими думками.
В першу чергу хотів би висловитись на підтримку ідеї Акели, про поїздку 26 квітня. Навіть, якщо в зону в цей день пускають не всіх, може хтось там жив/жили родичі. Або, наприклад, я представник партії любителів самогону і хочу покласти квіти до пам'ятника ліквідаторам (і взагалі це би було хорошою справою) і маю можливість виробити пропуск і поїхати на один день, то чого би ні? І прямо на місці притворившись шлангом дістати цінну інформацію про патрулі, охорону деяких об'єктів, про анальні покарання зловлених патрулями.
As for me... то іти збираюсь орієнтовно на 3 дні. 3 дні то приблизно 3л питної води мінімум жратви. Їда в основному жирна, бо при розкладанні жиру виділяється вода і по-моєму вуглеводи. Ніякої мівіни і солодкого, бо після того хочеться пити. + банку червоного шмурдла в якості радіопротектора. Перед походом місяць сам буду приймати і Вам рекомендую антиструмін (хоча йодовий період вже ніби минув, але варто перестрахувати щитовидку) і глюканат кальцію.
І найбільш нав'язлива ідея - ідея самого методу проникнення в зону. Заходити думаю по колії, як це робив дядько Deadmeat. Але хочу не йти пішки, а зробити невелику дрезину, як було в "Сталкері" Тарковського. Дрезину можна зробити з колісних пар мостового крана - вони не важкі і невеликі. Двигун підійде від запроржця або якогось двоциліндрового мотоцикла. Саму раму сколотити з дощок і підручних матеріалів. Залишилось добре подумати над самою конструкцією дрезини і яким чином двигун буде її рухати: чи за домомогою окремого колеса на рельсі, чи за допомогою механізму буде крутити колісну пару.
Це були просто так, мої думки, виставлені на суд громадии. А тепер обсирайте.
#289
Визначайтесь з часом, я б з задаволенням.
#290
Цитата: stinger від 05.02.2010 10:26:44
ми до дечі ще не досл ідили машинний відсік з моторами, мож хто візьме компактний домкрат? там двері 4 см товщіною, є щілина...

А куда ви дінете купу снігу? + знизу ті двері треба трохи розкопати. Думаю машинний відсік мусить почекати до весни.
#291
Обов'язково туди сходжу. Зацікавило.

А що з обсерваторією політехнічного? Вона ще робоча?
#292
Не хочу повторюватись з фотографіями, бо вже виклали все, що тільки можна було (і не можна). Я б сказав так® {довга пауза}, вилазка вдалася на славу, мороз додав їй якогось особливого казкового присмаку. Великий + SANECKA за гарячий глінтвейн, який був дуже доречним, бо приємно зігрів і підняв настрій. Правда мій фотоапарат трохи застудився на тому морозі. А система тунелю в якості гідроізоляції, дійно цікава споруда, яка заслуговує на увагу.

Прийшовши додому, знайшов в кишені пакет з котячим кормом (той, шо в Юзера в лівій руці). Зараз ношу його в сумці і при нагоді використаю в благодійних цілях - покормлю якусь бездомну тваринку.

P.S. На тій фотці Роя, де я колупаю пальцем біля виска, насправді поправляю шапку (в вуха було холодно).
#293
О.К. Дякую за поради.

Купив собі черевички Tecnica по оголошенні в "Ваш магазин" за 500 грн. Стан просто ідеальний, на нозі сидять як вилиті. Ще раз дякую всім за приділену увагу і поради.
#294
Не по темі форуму, але...
Дуже-дуже потрібно ЛИЖНІ ЧЕРЕВИКИ 45 розміру б/в і ЛИЖНЕ КРІПЛЕННЯ б/в (автомат звісно [оті з пружинами не пропонуйте]). Може хто з форуму має продати, або порадить де можна не дорого купити.
#296
Роман Тарас Васильович(на форумі Romchick) також припруться.
#297
Вітаю, всього найкращого! Вибач, що з запізненням.
#298
Можу запропонувати Академію на вул. С. Бандери. Досить приємний і глибокий підвальчик, ціни явно нижчі, ніж в Домса. Але не мені це вирішувати, нехай вирішальне слово скажуть Одміни.
#299
Я б в понеділок прийшов, а в неділю ніяк.
#300
Та залізяка про яку згадав Golem то каг бе залишки драбини, засипані сміттям. І на скільки я пам'ятаю, то якраз з тої діри йшов інтригуючий запах колектора, просто ацьки не смерділо через високий атмосферний тиск чи якусь іншу причину.