Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#321
Гарно! Респект Рою! Красиві фотографії.
Додам трохи своїх світлин з Гребенівського кар'єру. До речі, кар'єри дуже-дуже подібні між собою. Нажаль неможу знайти фотографій з дробилок ВАТ "Сколівське кар'єровидобування", як знайду, то ще додам.











На правах оффтопу: якщо розмова зайшла про Гребенів, ще згадаю дот в горі. Маленький, на одну кімнатку, але є і таке...



#322
Пл.Різні (напроти готелю Львів) - вул. В.Чорновола - вул.Замарстинівська - Брюховичі(на вокзалі повертає направо) - с.Бірки (де кінцева не знаю)

Зворотній маршрут аналогічний.
#323
Цитата: Skip від 03.11.2009 12:56:59
№13Б  смт. Брюховичі (Академія) – вул. Брюховицька – вул. Замарстинівська – проспект В. Чорновола.     та вже не їздиь.. так шо не треба ля-ля

Їздив сьогодні 13Б. Вона в Брюховичах повертає направо на вокзалі і далі їде в Бірки. У Львові кінцева на пл. Різні.
#324
Перевірив сьгодні вищезгаданий шнур. Все сухо, шнурок білий, отже вода не піднімалась. Але це були вихідні і підприємства не працювали, я б казав залишити там його ще хоча б на понеділок.

#325
Випадково мова не йде про експерементальну керамо-скульптурну фабрику?
#326
По-моєму контактна рельса в метро виглядає чуть по-іншому, хоча ХЗ, бо лінія підземного трамваю мала там проходити. Тільки не знаю, де той трамвай мав виходити на поверхню.
#327
Власне лікарня, в якій колись мучили людей, по розповіді, знаходиться десь за Пустомитами, чо то в його передмісті. То місце назвали Глина, точно не то, що Глинна Наварія. За мостом в Пустомитах поврнути направо. Сам там не був, може хтось знає щось більше про це місце, яи ватро туди сунутись. Маю надію знайти там лікарняне бомбосховище, з залишками хоть чого-небудь.
#328
Ще питання для чого цю букву вліпили на такий сильний двотавр і так низько над землею. На якийсь геодезичний знак мало подібне. Ще по місту часто зустрісав подібні овали з буквами H, Z. Н - здається гідрант. Цікаво би було знати що це таке.
#329
По-моєму брєд божевільного. По-перше потрібно 100 закріпити переднє колесо, щоб воно зовсім не рухалось, що зробити досить важко, особливо такими дрючками, через їх гнучкість. По-друге ті дрючки будуть трохи заважати крутити педалі, довго так не проїдеш. По-третє навколо тої шняжки, на якій їде наплічник появиться крутний момент і вся дрезина піде під укіс. По-четверте тягнути стільки металу, до колії, щоб забезпечити жорсткісь зчеплення, ну хіба в когось колія під самим домом. на такому велосипеді можна і по шпалах їхати, якщо по стежці неохота.
Варіант Роя більш реальний, але для кращої їзди потрібно зняти гальма з задніх коліс, і взагалі можна спіонерити колісну пару в 5-му парку :)
#330
Що означає шифрується/не шифрується. На мому Лайфі у Львові деколи появляється розімкнута колодка?
#331
О-о!! Ви злазили суперовсько. Вже скусав всі лікті.
А в тих аптечках Тарену трохи залишили?
#332
Дякую за пояснення!
#333
Може мені хто пояснить нах**олєру ті датацетри пхати так глибоко під землю?  Не легше хіба просто тримати їх в наземних спорудах?
#334
Новини / Re: Перший лям
07.11.2009 00:06:41
Many Happy Returns (to such days)! :)
#335
Можна кульки помалювати люмінісцентною фарбою, можливо буде дешевше, ніж діоди, але вона має маленткий недолік: може роз'їсти пласмасу тенісного м'ячика.
Кидати однозначно "на останній відкритій вишці біля залізниці на Шевченка", тому що біля кожної ВШ, починаючи від 5-го парку на лотку колектора може бути сміття, яке плаває зверху по воді і не пропустить кульки далі. Наприклад таке було в тій шахті, що на Рясне


Потрібно щоб погода була деякий час стабільно сухою, бо в тому колекторі навіть в суху погоду води під сам верх.
Коли ми ходили і забивали ЖПС координати, то підняли кришку на Левандівці, до  колектора і там була якась решітка, можливо, шоб забирати грубе сміття. Такі штуки також може бути перешкодою для кульок.
#336
Баба-яга, її кіт і книжка "Чорна магія" в мене дома
#337
Уви, я не зможу.
#338
Покищо 50 на 50, точно скажу завтра, постараюсь бути.
#339
Боюсь, що Ромчик не зможе прийти по стану здоров'я. Буду зайнятий як мінімум півдня з лікарями. Бажаю гарно прогулятись! І не дуже страште людей!!!!
#340
Незважаючи на спростування  речника Головного управління МНС у Львівській області, тато казав, що сьогодні приблизно з 14 години з Аеропотра декілька раз злітав і приземлявся вертоліт червоного кольору. Так що ХЗ, але мені здається це розпилювання хімікатів трошки брєдовим, особливо в дощову погоду.