Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#342
Цитата: YserL від 30.10.2009 19:29:27
А який саме ряд і місце? в нього ще були?

Який ряд точно не пам'ятаю,по-моєму 4, старший дядя з кучою радянських деталей безладно насипаних в ящики. В нього ще залишилось декілька, але без одного контакту (цебто дротик контакту є, але на ньому нема мідного циліндра, яким він чіпляється до плати на блоці детектування). В суботу має бути більше продавців: один в самому кінці біля протилежної від входу стіни - буде мати досить багато різних лічильниів, інший в останній будці десь в середніх рядах також обіцяв, що до завтра розпакується і буде продавати лічильники по 30 грн. Одним словом треба питати.

Цитата: Yuriy від 30.10.2009 19:29:27
А який рік народження лічильника?

Дата народження: 06.91р.
#343
В мене ніби нормально працює. Мужичок продавав по 10 грн тому, що за його словами: "Я сам не знаю шо то таке, тому продаю по десятці". А так завтра будуть приблизно по 30.
#344
Купив сьогодні на радіобазарі СБМ-20 в чудесному стані за 10 грн.
#345
Де можна купити СБМ-20 і СИЗБГ ?
#346
Сьогодні мені випав Lucky Chance відвідати "Львівський завод залізобетонних виробів №1", що на вулиці Кульпарківській. Екскурсію провів п.Роман - начальник лабораторії заводу.


Заходимо в перший цех. Цех по виготовленні арматурних каркасів. Виглядає якось пусто, але вразив зварювальний апарат на неплавкому електроді, який модже проватити лист металу товщтною в 35 мм.
В цеху акуратно припаркований паровозик. Напевно хтось з робочих на ньому з дому на роботу їздить.




Вийшовши з цеху перше, що кидається в очі - екскаватор на рейковому ходу, який грузить наповнювачі для бетону.


Поряд в формах застиває продукція.


По транспортері подається сировина для приготування бетонної суміші в спеціальній установці.


Бункри для зберігання цементу. Його туди завозять вагонами і всередині постіно перемішують, щоб не злипався і не кам'янів.




Наступний цех- попереднього напруження армптури. В ньому постійно мостові крани тягають то готові плити, то форми, на які натягається арматура. А ця кранівщиця просто ацкі жжотъ. "Носить" декілька тонні кострукції над самою головою.


А це він!!! Апарат, який натягає арматуру за допомогою електронагріву. Тобто пропоскає через арматуру струм високої частоти, від чого вона нагрівається і видовжується.


А на цій фотокартці вібростіл з пресом. На ньому виготовляють пустотні плити перекриття типу ПК. Дві жіночки з шуфлями розрівнюють бетонну суміш рівномірно по формі, потім включають вібрацію. Шум такий, що закладає вуха і підлога вібрує ьак, що здається що це семибальний землетрус.


А виробництво-то без браку!!! Браковані вироби акуратненько підрівнюють бетоном, коли він застине, його неможливо буде замітити. Яка якість в такої плити самі розумієте.


Виходячи з заводу важко не помітити цікави пезаж - старенький вагончик біля Алтайських калюж.


P.S. Завод має бомбосховище на 200 чоловік (як видно з даних, наданими одним з мешканців форуму). Що найцікавіше на даний момент в бомбосховищі !!!Іде ремонт!!!
В нього попасти не вийшло, бо не було ключів.
#347
Буду старатись прийти, що потрібно взяти на цей раз?
#348
ЛОЛ, то значить в мене якийсь клієнт фіговий, бо показує шо на сервері нема .rss файлу.
#349
Власне чи можна і чи варото створювати RSS канал Explorer?
#350
Ту джелізяку треба буде трохи відігнути молотком. Через неї дуже багато шуму.
#351
Мені добиратись незручно, промокну до нитки.
#352
Я пас, в звязку з важкою гідрометеорологічною обстановкою.
#353
І я постраюсъ.
#354
Цитата: inkognito від 15.10.2009 08:49:22
та все буде файно, сьогодні-завтра відновлять. Зато адреси станцій маємо, можна буде сходити перевірити  :)

До речі в мене в деревні ;D є одна насосна станція, розташована в колишньому маєтку пана Ковальського. Але туда навряд чи впустять, бо по-моєму там ще живе сім'я працівників тої станцї.
#355
Коли ми з Зелею ходили шукати вхід нижні поверхи з Е0, то на тих сходах була деревлєна драбинка, шоб можна було підніматися вверх.
#356
Хорша думка на рахунок Кортумової, я б теж приєднався!
#357
ЦитуватиА де саме не підкажете ? Знесіння ніби регіональний ландшафтний парк, хіба там можна заводи ?
Знесіння мав на увазі цілий район. А завод сам біля Кривчиць, район вулиці Пластової, якщо не помиляюсь. Зараз його переобладнали на завод з переробки акумуляторів. Так, що від важких металів не втекли.
#358
Наскільки мені відомо з тицяння по посиланнях, той хлопець ходив в протигазі (ГП-5 з зеленим бачком).
#359
Ще декілька років тому у Львові на Знесінні був аналогічний заводєц.
До речі, ртуть не такий страшний як про нього пишуть ;D
#360
Ні ні, перекваліфікація не допоможе. Такий приклад як Криївка, Домс, Академія ітд. розташовані не в підвалах, а в цокольних поверхах. Для цього потрібен висновок експерта (ну і його підпис і печатка звісно), що це цокльний поверх. Потім потрібно дати невеличку матеріальну допомогу пожежникам. А от як бомбосховище назвати чимось іншим не уявляю. Треба думати.
P.S. Думати - не в Doom грати!!