Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Romchick

#61
Цитувати
Дорвався всештаки???=)

Завтра я собі "жизні" дам...
#62
Трошки запізно відписую. Але краще пізно, ніж ніколи.
Їду завтра на Захар Беркут кататися на лижах. Виїжджаю 7:57 з головного вокзалу мукачівським поїздом. Шкода, що пропущу атракцію в парку, але такий сніг в горах проґавити - гріх.
#63
Вітаю, Тарасе! Міцного здоровя, достатку, успіхів в роботі, здійснення мрій.
#64
Цитата: YserL від 28.01.2013 11:47:58
Є один чувачок біля цирку-городоцької, ремонтує якісно материнки.

Можна його координати, бо хочу воскресити свого старого друга)
#65
Вітаю! Рости великий і широкий.
#67
Вітаю п. Едуарда! Всього найкращого, найміцнішого, найвеселішого, найсмачнішого.
#68
Я старався, але на жаль не зможу поїхати.
#69
До речі, на рахунок снігу. Наскільки реально кататися на лижах? Хотів в суботу їхати в Славське (їхали би разом в поїзді :)), але не вийшло.
#70
Люкс. Люблю Гребенів. Ви гарно погуляли.
#71
Трошки пізно, але приєднуюсь до привітань.
#72
І йа прогаласував.
#73
Зачепили мою улюблену тему.
Справа там така. Коли проходять тунель підземним методом, то через певну відстань розривають більші шахти для того, щоб можна було поставити таку хитру споруду, як копер. Де за допомогою ліфта піднімають вирізаний ґрунт. (Капітан ©)
Відповідно такі великі "діри" є, наприклад, в парку на перехресті Любінська-Виговського, на початку 5-го парку, перед насипом на Рясному (кудою власне ми і спускалися). Якщо мене не зраджує пам'ять, то я ще пам'ятаю, як з парку на Любінській машини вивозили землю від того копра. (правда можу помилятися, бо був тоді ще зовсім малолітнім)

Оце, наприклад в парку на перехресті Любінська-Виговського:

Фотографія Ioan85

А це на початку 5-го парку

Фотографія Golem

Нічого особливішого в тій будці, що біля only_armin'ового сусіда не буде.
Але, варто би було навідатись до сусіда в готі, бо по-перше: я можу помилятись. По-друге - в тій будці, що біля 5-го парку є хитрі отвори для труб великого діаметру. Невідомо, для чого були ці труби, але я припускаю, що коли на Левандівці була напірна каналізація, то стоки з неї скидалися до ПЗК чи ще чогось, що було на його місці. Відповідно цікаво би було глянути, чи в тій будці також є такі отвори, чи можливо якісь залишки труб/насосів/арматури.

P.S. Дуже радий був почитати про трубки, по яких відкачували воду, бо вони є здовж всього колектора, а точної відповіді для чого вони є ми не мали. Була теорія, що вони слугували для навігації під землею. (Вправо-вліво, вверх-вниз). Але ця теорія тепер BUSTED.

P.P.S. На рахунок суперсекретного тунелю, діаметром 12 м. Як відомо ПЗК починається десь в районі Танкоремонтного заводу. При такому цікавому способі його будівництва та ще й від такого цікавого заводу, в   місті почалися слухи, що то будують суперсекретний тунель від танкового заводу, щоб по ньому танки могли непомітно виїжджати на бойові позиції чи то для оборони аеропорту. Коли стало ясно, що то колектор і течуть там самі знаєте що, байку трохи переробили, ніби той колетор то є прикриття суперсекретного тунелю для танків. І в випадку необхідності стічні оди перекриються одним великим шлюзом, а по тунелю поїдуть танчики. Але, як показують дослідження цього диво-колектора - це все казки. На жаль. Як і великий транспортний тунель від Цитаделі до Стрия для евакуації влади і  КГБ.
#74
Цитата: Roy від 22.11.2012 14:38:04
Romchick, ти де? ау!  ;D
ау, я ту!!! Готую добру флєшку, і ,звичайно, +1 до КУМпанії.
#75
Цікаву штуку розказував мій тато. Сьогодні до нього на роботу, на авіаремонтний завод приїжджали якісь шишки з МНС. Вони виділили для заводу нову протигази в кількості 30 шт. І проводили якісь лекції по цивільній обороні. Особливо порадувало те, що це все дійство було присвячено 21-му грудня. Можливо сирена була пов'язана з їх перебуванням у Львові.
#76
Мейбі +1
#77
Оце жир! Супер вилазка вийшла! +1 до списку місць, куди мені не вийшло потрапити, але куди обовёязково мушу попасти.
Вся колгосп контора звіт читала. Дуже сподобалось. Учасникам по +.
#79
Плани / Re: Хеловін 2012
25.10.2012 14:14:28
Цього року Хеллоувін припадає на ніч з середи на четвер. Може доцільніше буде перенести святкування на вихідні?
#80
Тру!

На жаль не зміг приєднатися до компанії, бо в той час був в горах. А сьогодні снився мені приємний сон, що я там був. Так що, надіюсь, вийде мені здійснити це на яву.

Всім учасникам по дуже-дуже жирному "+".  Молодці дядьки. І тьотьки))))