Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - onyx

#121
+ Дивно, невже навіть ангарів РТБістів не лишилось? На супутникових знімках вони вроді є... А прояснилось призначення тої огорожі що за управлінням полку?
#122
Якщо їхати поїздом то можна виходити в Заболотові, звідти до Джурова недалеко. Там ше є тютюново-ферментний завод заснований у 1872 році, думаю зараз він не працює, хоча хз.
#123
Шкода шо не влізли в природню печеру, вона є технічно досить складна і є сенс лізти хіба зі спелеологами.
ЦитуватиЗалишився один недосліджений прохід, який ми не пройшли - там занадто вузька дірка, треба було трохи розібрати завал, на що ми не мали ні часу ні бажання.
В той прохід я таки проліз, і дарма, він виходить прямо до дослідженої частини штолень.
Зате знайшли як пролізти в одну невелику штольню на протилежному схилі, і ше невелику дірку яку треба трохи розкопати,  за нею теж мають бути штольні :)
#124
Коли лягав то гілки трохи прогиналися і робилося типу жолоба а внизу ноги впиралися в гілки, так що тушка надійно зафіксована :)
#125
ЦитуватиЗалишається лише відкритим питання, про їхню відсутність у списку.
Мені здається що в тому списку багато чого не хватає.
#126
Ну позиція відрізнялася не просто кришкою а  всім, Р-36 МБР важкого класу і порівнювати її з БРСД Р-12 просто не можна, на позиції Р-36 знаходиться тільки одна шахта, і розмірами вона в рази більша за шахту Двіни, та й як я вже багато разів казав, на Україні ніколи не було МБР важкого класу. В тому списку шось я не дуже розібрався, але це 100% Двіна,  поруч якщо придивитись були 2 наземних дивізіони.
#127
Не зовсім похід на виживання, на цей раз хотілось трохи відпочити, а голодним довго не по відпочиваєш, так що взяв з собою їжу і обмежився ночівлею в саморобному укритті. Отже як робив укриття, взяв дві повалені невеликі смереки яких повно в лісі, поклав поруч, зафіксував кілками щоб не роз'їжджались в сторони( можна мотузкою чи скетчем), поперек на них наклав гілок так щоб витримали мене і було м'яко. Далі натягнув шнурок між сусідніми деревами і спер на нього палку на яку натягнув рятувальну ковдру( нічого іншого не було, взагалі краще було б в якості тенту використати поліетиленову плівку а в ту ковдру завернутись, так вона ефективніша) і припер її гілками зі сторін щоб вітер не задував.
Якщо все правильно зробити вийде досить непогане укриття якому не страшний ні дощ ні вітер ні підтоплення.
І пару фоток з телефону.






#128
+ Файні шахти. Тільки то таки не Р-36 а Двіна.
Цитувативсе решта взірвано і затоплено під час роззброєння
Двіни не взривали а просто покидали, причому залишаючи там тонни кабелів і обладнання...
#129
Цитата: Chuhaystur від 31.07.2011 22:35:20
Та я взагалі не планував отрмувати ніяких доз. Або хоча б мінімізувати їх. А взагалі - два дні в зоні. Тяжко сказати як все складеться і які дози на мене чекають.
Ну то оце якраз для тебе


Якшо хочеш добра своїм дітям не їж ті таблетки ;D
#130
А які плануєш дози отримувати?
#131
Толк з них є, але так як ці таблетки є зовсім навіть не корисними, не радив би приймати їх якщо нема загрози гострої променевої хвороби. Відповідно  поки не почалась ядерна війна або не  взірвалась найближча АЕС ці таблетки непотрібні. Юзайте більш природні радіопротектори ;)
#132
Хз чого гуголь до тої дороги при***вся, але зелену стрілку таки ставить за правильними координатами, там трохи вище в лісі.
#133
Це залишки якихось верстатів в сусідньому об'єкті  (48°35'42.96"N 25° 6'42.09"E) . Після вояк там працювало якесь підприємство від якого вони і залишились. 
#134
Ой, я щось туплю, спутав дивізію з полком, виправив ::)
#135
Ми добирались коломийським поїздом до станції Годи-Турка, звідти 3км дорогою до об'єкту.
#136
Плани / КП 44рд на 03.07
26.06.2011 21:13:46
В неділю третього числа, плануєм сходити сюди , нормально дослідити і пофоткати. Був би радий якщо до нас ще хтось приєднається :)
#138
Дякую за інформацію. Судячи  з усього бомбосховище розташоване окремо від підвалу і є хороші шанси що воно не затоплене :D
#139
Неподалік є таке містечко,  Сатанів. Нагуглив цікаву статтю про нього http://orthodoxy.org.ua/content/istorichna-pravda-ukraina-sataniv-malenkii-kamyanets-podilskii-i-navit-bilshe-18692 Там ще згадується закинутий цукровий завод, думаю має бути тру об'єкт :)
#140
От надибав статтю про городенківський цукровий завод http://gazeta.ua/post/330697 , цікаво чи він зараз працює...