Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#241
Чоловіче, такі сайти давно придумали. Ось наприклад Гугл відразу підказав foto.te.ua, uwpa.com.ua, www.photographer.ru і ще купа. Форум доволі спеціалізований, фото котрі в тему можна розміщувати у відповідних розділах. Якщо фото не в тему - йму тут особливо робити нічого. Зрештою, ресурси форму є обмеженими. Одним словом ідею не підтримую, проте дякую за ідею.
#242
Вітання GreenLion !!!
#243
Чувак! Превсяческіх благ і най ти буде файно та комфортно завше!
#244
Дякую Стефко, же взяв Пан ініціятиву в цій направду справі нелегкій. Звісно всяко приєднуюсь незалежно від погодніх умов(є де дупу сховати у разі кАкАклізьмів).Go!
#245
Буде доволі глупо, але все-ж: спрезентувати якійсь кубіті, котра западає на Руфіка.Перед цим провести їй Advanced курс по кажанах. Результатом, цілком ймовірно, можна очікувати ще одне св'ято цього року(десь на осінь, бо бульба буде дешевша).Тре натуральну batman-lady  :)
#246
Цитата: Woody від 15.04.2014 16:31:54
Хто скаже, де зараз можна купити якісний камуфляж?
І дайте будь ласка відгуки про магазин "Солдат удачі", який знаходиться за адресою:
м. Львів, вул. Лесі Українки, 23
Замовивши в Інтернеті, попередньо вияснивши розміри шляхом примірки у всяких-там Солдатах Удачі,Штурмах тощо.Нікого не знаю із наших, котрі б щось куптли в С.У. В Антей на Джерельній насамперед, якісні репліки типу MilTec'y-то в Штурм на Персенківку.
#247
А наша поточна сума?Себто скільки залишилось одної кільогривень?
#248
Якщо точніше, то вартість склала 663 грн (власне одноденка) + 50 (вечеря) = 713 грн з Писка. Додатково добирання фірмовим пляцкартом №91(92) Львів-Київ та Київ-Львів 242 грн з писка, cебто 955 UAH/писок. Зараз в чуваків на сайті висить ціна в $112 що приблизно по курсу 1300 грн. Проте,  для громадян України - дешевше, окрім того для груп від 3 і більше чоловік додаткова знижка у 15%. Відси і маємо 713 грн за одноденну поїздку. Детальніше тут
#249
Залишу посилання на свій альбом на Пікасі, може хто знайде собі там гарних знимок. Не забуваєм про обговорення
#250
   Ну Кляйна дійсно там під замовлення шили - на території швейна фабрика (будинок, що виходить на вул. Зоряну). До-речі, у Львові багато чого брендового під замовлення популярних брендів штопається- ця ж ВАТ "Тротолла" на Тобілевича чи ВАТ "Прогрес" на Жовківській. Це основний заробіток таких компаній, робиться це цілком офіційно. Такий собі аутсорс.
#251
Цитата: S_E_R від 08.04.2014 16:45:27
А ось і бармен з яким спілкувався - Максим  http://cs421121.vk.me/v421121450/8031/3qEZNnRUKCc.jpg
То не бар-мен, то кепська пародія на покійного Трахтенберга(msk, spb), у котрого каси на банальну хну не стало.Особисто у мну бажання(і не тільки у мене) зробити му біду. Не збирайте касу там, а якщо там, то тілько персонально в руки ZED'у(Едуард) чи Mаші.Так чи інакше, ситуація вимагає чіткого "разбора пальотав".
#252
   Так сі стало дорогі кулєги та куліжанки, що в суботу, 05/04/2014 ми (декстер, марічка, руфус, рой та Ваш покірний слуга) мали нагоду побувати у ЧЗВ.
Слів, щоб описати як це було підібрати просто неможливо. Звіт ближчим часом має написати Roy, тому очікуємо.
    З.І. Оскільки фотографував на планшет, то групових фото не є: єдне же здибав (-декстер) нижче. Руфус получивсі як завжди красиво та сексуально  :)
#255
Курва, хто там таке стадо із SuperMicro, старого НР, трьох невідомих девайсів 1U (схоже на відео) та DELL'a намутив? Складається враження, що про кобель-організатори там не чув ніхто (добре, що кабелі бірками марковані), пахне LinkSys'ами by Cisco...АРС(MGE) файний,маю слабість до гарних online УПСів...
  Дякую чоловіче, мега плюси тобі+±++++
#256
Моя, завтра сраня відпише, бо ібо з планшету не годен і не комільфо воно стільки натапати.
#257
Танцюй від корпусу, Slim mATX, наприклад: FOXCONN RS-506L_FX-250T, всякі  там LogicPower'и - S601BR, S601BS, S601W, S602BR, S603BK, S605BK. Тілько з mini-ITX не зв'язуйси - дорого & глупо. Хоча в ті ж LogicPower'и мона пхати і mATX, і mITX.

#259
Отрута думаю для тещі, "чисто попертись" на  1 квітня  :)
#260
А то в Хоми робота така.