eXplorer.lviv.ua

Звіти => Інженерні Споруди => Тема розпочата: ІНТРОВЕРТ 997 від 17.04.2016 18:47:48

Назва: Оперний театр у Львові . Як то було.
Відправлено: ІНТРОВЕРТ 997 від 17.04.2016 18:47:48
Пишу поки в пам"яті свіже . Ранок неділі , звичайний весняний ранок у центрі Львова з обльованим  пішохідним переходом ( поганий Львів ніколи не спить ) патрулями поліції ,що не менш сонна за мене і кількома авантюристами ( аж 12 чи більше штук ) з яких двоє експлорівців  Дедміт молодший і Я  ;D.
Підйом небезпечний і ,тому не робіть так ( це вас НЕ зупинить ) самі у частині відзнятого побачите про , що Я пишу ( поки буде лише частина з підйомом )
Також не варто вилазити на доступні до огляду з площі точки бо спалитесь як це було із нами . Але не хвилюйтеся поліція нікого не била . Фото одного із наших 2.5 фотографів будуть епічними  :o . Дах був мокрим , а риштування брудним ( реставрація все таки ) . І все ж мабуть ніхто з нас ( аж 12 осіб ) не пошкодував , що піднявся тудт ,краєвиди такі як і має бути. Адреналіну повні штани з чоботами ( анонімні збори адреналінових наркоманів відкрито : " Я Чоловік у чорному ( Волтер  ) мені 19 століть і я не можу припинити лазити там де заборонено , я адреналіновий наркоман " . Зал : " Привіт Волтере , нам байдуже " )

П.С.  Crazy Ukranian в теги 8)
П.П.С. Кінцівка назви відеофайлу підйому ...007