Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#61
Цитата: STALKER від 26.09.2018 20:47:56
Ну чувак я тою твоєю камерою типу Сонькою назнімав кучу матеріалу. Я б взяв. Скільки спустиш ціни?
Тобі як людині яка просто дістає іншу камеру коли сідає акум і тру експлореру скину до 99грн .
#62
Продається 1) Sony DCR-47, трішки подряпаний корпус, але повна комплектація (зараз це по суті флешка на 60гб з матрицею 0.8Мп і оптичним зумом 60х) прошу за неї 250грн (ТОРГУЙТЕСЯ), 2) CANON Power Shot SX200 IS через недоліки конструкції має подряпини на лінзі об"єктива, акум тримає 40хв літом вміє в 720пі коштує 200грн (ТОРГУЙТЕСЯ), 3) Дві SJ4000 китайські екшинкамери перша на запчастини (матриця, екран, компоненти плати, корпус) коштує 400грн (ТОРГУЙТЕСЯ) , друга потребує заміни екрану і перепайки контактів батарейного відсіку (телефоністи радіоринку зможуть допомогти)+ 2акумулятори, рідний зарядник, бокс та інший обвіс до неї коштує 600 грн (ТОРГУЙТЕСЯ)!!!

П.С. Пізніше додам відео по лотах.
#63
Виникає спокуса "спалити" об"єкт, аж свербить  так хочу.
#65
+ Якщо знайдете ще 0,75м кубічних.
#66
Цитата: Soulstorm від 26.08.2018 14:11:35
Не до кінця розумію, формат загальних гейпарадів на місця, типу лазу. Там же, хоч і не дуже активно, але працює охорона і зустріч з парадом всіх бажаючих закінчиться гемороєм головного мозку організаторів і всіх учасників. Такі речі треба провоити з перевіреними люьми за попереднью домовленістю про те, хто як себе веде в разі запалу або якогось екшену.
    Тому лишається лише водити хороводи на баяни без охорони. А з цього ми бачимо, що ті баяни всіх дістали і скільки можна 10 років мусолити одне і то саме по колу? При тому, що багато баянів, якими їх бачили одлові учасники, вже давно пропали, лишивши нам одну лощину і полтву, грубо кажучи.
    Це не те, щоб пачка хейту в тред, просто моє бачення того, що якщо виходити на загальніший рівень, то лишаються лише найкультурніші варіанти, яких не так і багато. А це унило, бо давайте, признаємо, що добру частину задоволення від полазок доставляє саме той факт, що ніззя)
Гейпаради на екскурсії річ цілком прийнятна, хоча ти мав на увазі геть інше. Мобільний формат річ погана бо ж телефоністи люди яких як правило на Лаз водити не варто. Популяризація в місті Львів банально не варто старань бо об"єктів крихти, населення менше ніж 1 млн себто чисто статистично немає стільки зацікавлених в адекватІ (крім полазок коробками, бо далі вилазять клінічні випадки страху перед КГБ).
  Якщо ж перейти локальні межі поширення тоді нам потрібен мерчендайз для обраних, контент для патреону, угода з дияволом, і реклама того наскільки Експлорер ультимативно крутий. А ще вишибали для фільтрації від Хабарменів, Інстаблогерів, Пінісюків з Урбантрігера. Ще є варіант використання адмін ресурсу в виглядів нащадків експлорерів.
П.С. ЦЕ НЕ ТРОЛІНГ, УСЕ СЕРЙОЗНО.
#67
Святодій годі один раз їхати, і писати звіт після обстеження чверті всіх смаколиків об"єкта. Ти ж тепер точно туди знов не поїдеш, тож маємо ще один "звіт" з " набору не запоротих" фото, без історії хоча б самого дня учасників походеньок.
П.С. Пінісюк змінюйся!!!





#68
Цитата: Lyide від 20.05.2018 14:12:29
Цитата: Wolff від 19.05.2018 22:26:58
Ятак зрозумів то оцей обєкт ))))


Саме цей.
На карті ніц цікавого там немає більше.
#69
Поїхати, зробити звіт і не морочити нікому яйки.
#71
Можна доїхати туди УКР залізницею (станція привокзальна, електричка Львів-Ямпіль вийти на станції "Янтарна" коштує до 10грн), і заінсталити каналізацію Новояворівська до здибанки.
#73
Цитата: Pettac від 04.03.2018 14:18:49
Грубо кажучи є основні ознаки, за яких якщо ви легко можете наносити багато ударів ножем без шкоди собі - то це ХЗ
Основна ознака це наявність гарди, або виїмки під пальці більше здається ніж 4мм - що дає змогу убезпечити руку на руків'ї без сковзання на лезо
Є магазини де уже контролюють ассортимент по цьому признаку, наприклад на https://tacticalgear.ua
У Епіцентрі колись Українську продукцію, яка конкретно тягне на холодняк - також продавали без гарди, а гарду окремо
У методиці також є чіткі вимоги, це твердість клинка, фіксоване лезо, довжина клинку понад 9см - з основного
На днях виправдали чоловіка у Київському суді із приводу носіння ХЗ, тому як прокурори посилались на незаконність дій (носіння без дозволу), а адвокати довели, що фактично то і закону немає
Особисто я навіть мачете про вск ховаю у наплічник. Хоча мачете, сокири і кухонники - це чільскогосподарський інструмент. А судячи по чиїсь логіці, раз ним можна вбити - то це ХЗ, так і на авто можна вбити, причому відразу 10х...
Зокрема цей фрагмент "судячи по чиїсь логіці, раз ним можна вбити - то це ХЗ" це не чиясь від фонаря логіка це норма ККУ, але з тією різницею що предмет є ХЗ після факту використання як ХЗ, тому "раз ним можна вбити то воно може бути визнане ХЗ" і як ви самі зазначили закону, що регулює дані суспільні відносини немає. Якщо закону немає , але є не врегульовані правовідносини виникає конфлікт між держ органами і правозахисниками, і ще купа різних зловживань і порушень тих нормативно-правових актів, які є, і це не новина ексциси будуть поки відносини не врегульовано.
П.С. Тому людоньки не паліть, що в вас в кишенях, якщо органи домахалися кажіть що ви тою штукоюю масло мастите на хліб, і не служіть принтерами ентропії, бо нового ніц не сказано і не зроблено.
#74
Адмінка ще на місці, благо для ЖК територія не приваблива
#75
Цитата: Svyatodiy від 22.02.2018 18:45:36
Дякую! Тепер не прийдеться кожен раз позичати їх  ;D


Теперки не відмажешся від вилазки!
#76
Отже бахіли отримали Електричкінг, Святодій, а також заброди для Друсі.
#77
Чуваки ви перейшли межу, 60 грн і поруч знак оклику (!). Та цим хіба підтертися. Вас по судах не затягають тільки тому, що ви на цьому нічорта не заробите.
П.С. Мало того, що один із творців франшизи дурня клеїть біблейського, то ще й тут знайшлися молотки для цвяхів.
#78
Отже є пітвердження на бахіли ріст 2 від Елекиричкінг і Святодій, 09.02.2018 буде зроблено замовлення (тут https://fishing-torg.com/p213677415-bahily-ozk-rost.html).
#79
Цитата: OlenaL від 25.01.2018 13:17:26
О, зрозуміло.
Тобто все таки куплятиму ліхтарик без акума і зарядки. Дякую за наводку. Я цей весь форум перечитала. І загубилася від асортименту.

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 10.01.2018 11:12:10
Ось чудова річ за демократичні гроші https://www.banggood.com/ru/BlitzWolf-BW-T1-XP-G3-S4-750Lumens-Portable-Tactical-LED-Flashlight-18650-p-1236279.html?rmmds=detail-left-viewhistory__4&cur_warehouse=CN немає зарядного пристрою і акумулятора в комплекті, зате якісно і герметично.

Вважала, що купляти у Китаї буде вигідніше ніж на Радіоринку.
Цьому сайту можна довіряти? Харак-ки ліхтарика сподобали. І ціна норм.

Вдячна за допомогу.
Сайт конкурує з Аліекспресом і Гірбестом можливо на них теж є цей ліхтар, або аналоги.
#80
Ось чудова річ за демократичні гроші https://www.banggood.com/ru/BlitzWolf-BW-T1-XP-G3-S4-750Lumens-Portable-Tactical-LED-Flashlight-18650-p-1236279.html?rmmds=detail-left-viewhistory__4&cur_warehouse=CN немає зарядного пристрою і акумулятора в комплекті, зате якісно і герметично.