Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - RedShift

#121
Карти залізниць України
http://railway.lviv.ua/info/maps/

Рух по ст. Червоноград (RedShift) і Володимир Волинський (_Bur_)


#122
Місце розташування:
#123
Шо за . ? >:(
І так по всім гілкам.
#124
Костел в першу чергу для Експлорера цікавий дуже екстраординарною табличкою на порталі.

Біля костелу їдкий, специфічний запах. Усередині (підглянули крізь шпарку)  такі ж бочки, як зліва від дзвіниці. Костел складом можна назвати лише умовно. Бо даху нема! Якщо там ті токсини є, то вони цілком доступні для організму! ))) Якщо нема, то, очевидно, якийсь грант від Євросоюзу видоїли місцеві "специ".
#125
Хочу подивитися сюди (див. третій пост зверху:
http://relicfinder.info/forum/viewtopic.php?f=58&t=98&p=18669&hilit=%D1%83%D0%BA%D1%80%D1%8B%D1%82%D0%B8%D0%B5+%D1%88%D0%B0%D1%85%D1%82%D1%8B#p18669

Але хз. Inkognito вже дітей зробив - може лазити де хош. А я ще якось думаю чи то лізти в радіоУкриття?  :)

До речі, через колію є паровоз облаштований під котельню. (Ну приймі стояв ;), може вже поїхав?)
#126
- вантажівка з зброєю в Добрячині затоплена німцями
- золота карета в підземеллях розваленного костелу в Белзі


#127
У Львові я так думаю очевидно хочуть відкрити "ящик Пандори"?  ???

ЦитуватиНа розі вулиць Гнатюка-Наливайка у Львові, де планують збудувати готель з підземним паркінгом, кілька століть тому був цвинтар прокажених.

http://zik.com.ua/ua/news/2010/12/23/263425
#128
The EXPLORER Gravitational Wave Antenna ???

Антена EXPLORER - циліндр Al5056, важить 2300 кг, складає 3 м в довжину і має діаметр 60 см. Охолоджується до температури рідкого гелію (4,2 К) і працює при температурі від 2 К, що досягається за рахунок зниження тиску в резервуарі рідкого гелію. Її резонансні частоти близько 906 і 923 Гц.

Ця антена знаходиться в ЦЕРН.
#129
Я собі "сподобав"  :) фотку де пан Golem звязав собі руки ремінцем - такий собі "лёгкий Фетиш".  Зачёт!  Креатиффно! ;D
#130
Ще при СОЮЗі школярі школи №4 виходячи на спортивний майданчик, що перед Замком, рухались через старий тунель і вилазили через люк. Я ще не бачив ні того люка ні лазу. Але то факт.
#131
Ще цікава штука є на Полтавщині. Тут -> http://www.geocaching.su/?pn=101&cid=8859
автор стверджує, що в селі пройшов колись метеоритний дощ "континентального" масштабу і на доволі великій територіїї до сих пір нічого не росте.
#132
Я ж написав, що людей маже не було. ну там на прохідній якась старша жінка і все.
#133
Я вже замахався ці пости читати... ну в мене 2 січня було ДН. Хоч би одна зараза згадала!!!  :P
#134
То певно або якась "Алярма ля Бомба", або гучномовець! Хз...
#136
Переглядаючи Вікімапію зауважив "кола" очисних споруд в с. Добрячин.
Натхненний звітом про очисні споруди Полтви http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,652.0.html вирішив навідатись.

Рухаємся зі сторони села Добрячин.
Територія ділиться на дві частини: адміністрація та безпосередньо - "какахомішалки". Якщо на першу не потрапити, то пройшовши трохи далі сміло звертаємо наліво - тут нема ні вказівних ні попереджувальних знаків. І не дивно. Тут навіть працівників не видно. Повна автоматизація ;D. "Штин" такий шо можна дати дуба (раніше строку). Дуже було б цікаво подивитися як виглядає оператор установки "Гамнокачка-1". Проте людей так ми і не бачили. Так що ж ви хотіли? - XXI століття - ера компьютерів!

(Якщо з фасаду доступ в адміністративну частину перекритий - то позаду все "open").
- як воно завжди буває батарейки фотоапарата сідають у самий відповідальний момент...  :(

Обговорюйте тут:
http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3627.0.html
#137
Буваю в баби в Євпаторії частенько. Так що тема для мене актуальна.
#138
у нас тут видали книжку "Кристинопіль". Про сам випуск книжки ми дуже різко висловлювався на http://relicfinder.info, зокрема пан Орест (FILOSOKAL - http://www.filosokal.mijdim.com/) і я.

ЦитуватиOpect: Накінець то побачив славнозвісну книгу про Кристинопіль. Хороша! Нічого не скажеш. Але зразу перейду до теми. Тобто до тих зображень котрі начебто були копійовані. І ВОНИ КОПІЙОВАНІ! Так впевнено я говорю щодо листівок що у мене на вебсторінці. Насамперед що падає в очі з підозрою так це якість зображення. Оригінал (який у мене є) це стовідсоткова якісна фотолистівка. На якій навіть можна розрізнити воїнів. Тобто до якої війни вони належать - до першої чи другої світових. У книзі це практично не реально. Зображення сильно розмазане. Особливо центр, де у мене проходить ватермарка. Ретешуванням у фотошопі, небуло бажання займатись. Ось і зробили "дёшево и сердито". Взяли й розмазали зображення, мол дуже старе, ледь дістали і врятували. Браво! Браво! Сучасною технологією наші історики уже наловчились працювати. А от із правдою ще ніяк не виходить. Дані зображення в оригіналі це фотолистівки із часів першої світової війни. У книзі вони представлені як "фото Кристинополя 1939 року"

ЦитуватиRedShift: У створенні книги мала місце політична підоснова. Представлення книги супроводжувалося пафосним концертом. Книга про Червоноград - стало бути надбання жителів. А вхід був тільки за запрошеннями для можновладців. Давно ведеться розмова про передачу Замку на концесію у приватні руки - ось і грають у "істориків".
Якщо хто має вже екземпляр - дайте на пару днів. Віддавати гроші за Копі-Пейст я поки не готовий!

Проте, дивився сьогодні примірник книги: реально не очікував такого "розмаху". Поліграфія вище всяких похвал (імхо). Видання мене вразило. Завтра біжу купувати. На рахунок інформативного наповнення можна сперечатися, але от як подарунковий варіант або як доповнення до книжкової полиці цілком зійде. Так що -  "must have"!  ;)
#139
Скажіть точно куди і де? А то мені ще їхати треба з Черва.