Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Misha_m86

#1
Ну практика це діло наживне !!!  Навіть якщо нічого не знайду, позитив також залишиться. Город селянам перекопаю до весняно-польових робіт  ;D  ;D  ;D
#2
А де у Львові можна знайти оренду апаратів ???
І в скільки обійдеться ??
#3
ИМП потрібен для того, що збираюсь провірити одне легенду!!! Під час розкоркулення 1939 року одного ну дуже заможного пана за надмірні багацтва не просто вивезли до Сибіру, як вони це любили робити, а розстріляли !!!! При чому не забрали у нього жодної копійки, просто не знайшли !!! А все майно яке у нього було вилучили на коресть держави. включаючи будинок де він жив. Сімї у нього не було ні дружини ні дітей. Отже тільки він один знав, місце заховання скарбір. Логічно припустити, що це було на території маєтку де він жив, оскільки були спроби пошуку і знайшли на горищі будину тільки одну пачку німецьких марок! Швидше за все інші скарби він закопав у землю. Тільки щоб знайти їх потрібен або глубинний металошукач який коштує від 2000 у.о. або сканер землі!!
От я і цікавлюсь чи є якісь альтернативи для них !
#4
Металошукач ИМП !!! На якій глибині реагує на монети та чи реагує на кольорові метали, зокрема золото !!!!

Порадьте новачку !!! Чи взагалі не варта затрачати навіть час з цим дивом техніки !!!