Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1681
Дякую! Зацінив фото Коперніка з солдатами і трамвай і два вже неіснуючі будинки позаду Міцкевича. А народу на Площі ринок було навіть більше ніж тепер.
#1682
Супер! Якшо буду у Львові - обовязково прийду з сімєю.
#1683
Відео


Все, нема зразково-показової котельні. Пари до понеділка(а думаю реально до закінчення морозів) вести призупинили. Також Органний зал без тепла.

Питання лише одне: ЯК????? Це не замикання проводки, не витік газу, не пяний недопалок в купі сміття. Це вибухнув котел, ЧП 100%, причому він вибухнув навіть не під час проведення лабораторної роботи, а так, сам по собі, вночі. Цікаво буде послухати офіційну версію і чи закриють кафедру теплотехніки після цього як таку, шо себе дискредитувала.

Пригадую далекий 2004 рік, інша робота. В тій котельні стояли наші прилади обліку газу. Прилади накрилися, поки ми два тижні їх ремонтували, весь політех отримував тепло по мінімуму через байпас канал. Так шо причиною вибуху може бути далеко не потраплянна реактивного снаряду з Сирії.
#1684
Дякую за годинник на метрологічній, не знав про нього. Назагал гарна ідея для Львова Туристичного, взяти за основу шпиль високого замку чи ратушу, стіну церкви чи ше шо небудь підходяще, і зробити з того туристичну принаду :) Подібне бачив в Кракові
#1685
Теж забрав. Дуже дякую БатлХантеру! Мені і Foyks тащимся від кольорового виконання і якості :) зачот!
#1687
О на маєш! Я теж пропустив привітати:( Що ж, побільше енергії, задоволення від життя, сім'ї і роботи, цікавого світу навколо аби не було нудно і побільше хороших вражень :) Cheers!
#1688
Дуже гарний звіт. Проплюсив. Справді, приємно вражений добробутом, сподівався гіршого. Крім мами з татом діти в такому закладі ніколи не можуть побути одні, потішитися тишиною і спокоєм, своїм кутком. Думаю це також потрібно для розвитку. Ну і потім що тим дітям робити: вищу освіту здобути важко, та й шо дасть та вища освіта? В більшості випадків хіба шо папірець. Низькооплачувана робота, житлова проблема, відчай... Цікаво чи є якась допомога з боку держави, навчальних закалдів, роботодавців ?
#1689
Закинув штуку
#1690
На днях спробую закинути. Біда шо мало автоматів лишилося які 1Гб поповняють :( Якшо б банківські депозити рахунку - було б значно легше
#1691
Німецький хрест в центрі села Тернопілля.

У 1786 році було засновано німецьку колонію Дорнфельд

Ще від звичайних сіл відрізняється плануванням - прямі вулички шо перетинаються під прямим кутом :) Німці приїжджають туда і досі, дарують місцевим подарунки. Хрест, до речі, також намацьований в церкві на куполі всередині:)
#1692
З задоволенням допоможу грошима. Поміг би ще й транспортом. Але, на жаль, доволі завантажений :(
#1693
Я особисто юзаю глиняну тарілку випечену в молоці. Це аналогічно поливці, не протікають. Купив коло замку в Підгірцях. Там кілька лотків тим завалено було.
#1694
Цитата: kolka від 10.12.2012 14:13:03
Добрий день!

Напишіть будь ласка в ПП або на форумі:

1) як проходить процедура прийому на роботу?

2) Як я знаю спочатку дають тестове завдання...а псля його завершення?

3)Спочатку тестовий проект чи зразу робота(стажування)?

4)Який початковий зарплатний мінімум і коли отримується зарплата - після, наприклад, стажування чи в інший спосіб.

1) На основі співбесіди і деколи тестового завдання

2) Зазвичай Беруть на роботу, якшо все гуд

3) І так і так

4) Зарплата отримується після прийому на роботу. Мінімум аналогічний як в інших аутсорс компаніях.
#1695
Всім дуже Дякую! Приємно шо не забуваєте!

На жаль останнім часом не маю змоги брати активної участі в справах форуму. Але уважно перечитую всі без винятку пости :) Деколи шось дописую, деколи шось витираю :)
#1696
Художня / Re: Вибір 2004
22.11.2012 10:44:48
Сьогодні річниця помаранчевої революції . Якби не Львівська хвиля то б і не знав. Є привід потягнути ввечері чарчину за Вибір-2004.

#1697
Футболка M Green; напис Golem оранжевий, буква О синя
Футболка XS Рожева жіноча; напис Foyks Зелений, буква у оранжева

Чорних не пропонувати ;)
#1698
Цитата: Le-i-3o від 19.11.2012 12:48:12
Привіт! А можна до четверга забронювати? У четвер зранку скажу чи заберу, 70% на даний час можу гарантувати.

ок! Можна. В середу нагадай, я можу взяти на роботу, так тобі ближче :)
#1699
Продам Wi-Fi роутер Dlink DIR-300 б\у 100 грн Причина продажу: купив си з 3Г модемом і цей лежить без діла в шухляді. Опис тут Ці на нового на Розетці 175 грн.
#1700
Кілька років поспіль відвожу їм старі але ще цілком добрі речі. Це дозволяє звільнити помешкання від нібито ще цілком функціональних речей, але які вже носити точно не будеш. А з ними повязано стільки спогадів, шкода викидати на смітник. А так є надія що вони комусь принесуть тепло і затишок і ше хтось також буде їх любити.

Правда роблю це самостійно, завантажив багажник речей і поїхав в винники. :)