Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#3321
Обом по Плюсу. Ходив попри то багато разів, навіть знав шо він там десь має бути, бо люди розказували. Але ніколи не звертав увагу. так шо зачот вам однозначно. Знайдення цього люку ще раз доводить потрібність існування сайту в саме такому, відкритому форматі. Бо кожен поодинці не побачив б і третити того всього, шо бачимо ми, коли всі разом!

Також відаю Інкогніто з першою тисячею повідомлень і з найвищим званням поважний дослідник.  :)  Після 2 тисячі всім користувачам даватиметься право самим обрати собі звання типу Властєлін Міра, Дослідник калу, Варят  чи будь що інше :)

Я б иакож приєднавсі, але зможу не раніше як Неділя Вночі і далі по тижню. Якшо зберетесі раніше - обовязково лізбте, а я туда полізу потім.
#3322
Я і мій тавроджип приєднуються! :)
#3323
Ya-ya, Бери Жону в Новий Розділ!
#3324
Колись в парку Франка було написано Happy Fucker і великий смайл, хоча оригінально мало бути Happy Bucker, просто хтось потер кілька рисок.
#3325
Тут третій пост зверху є адреси фірми шо їх робила. Якшо дуууже хочеться - можеш піти і попросити тобі зробити ше одну. Кажеш шо футболки Експлорера, вони мають памятати, адже недавно робили. Задоволення коштує 60 грн. Або чекати кілька місяців, поки назбирається ше троха бажаючих і тоді вже я знову зроблю всім разом.
#3326
Про Броди можна почитати тут
#3327
Футболки вже в мене в машині. :) Везу додому. Де і буду складувати до отримання належного викупу :)
#3328
Вже є футболки. Їду нині на 6 забирати. Роздача слонів буде завтра :) Кому не терпиться можуть дзвонити і приїжджєти ше нині.
#3329
До речі, в провулку Крива Липа є магазин Хмільна Бочка де розливають Живе пиво. Чеське, Микулинецьке, Опілля. Короче не бар, не кнайпа а тупо магазин шо пеціалізується на продажу розливного пива. Так шо рекомендую!
#3331
Всі знають що улюбленим пивом злого адміністратора Голема є - Микулинецьке в усіх його проявах. Але тільки найближчі друзі знали про його другу любов - пиво Опілля. Справа в тому, шо до останнього часу його можна було знайти тільки в Тернополі і окрузі, відповідно у Львові я ним куштував дуже рідко. Або коли був там, або коли Любко го привозиу. Схожа ситуація була і з Микулинецьким, але останніх 3 роки вони значно збільшили потужності і їх пиво появилося і в нас.

Нині знайшов Опілля в Львівських магазинах.



У Львові в магазині "Файна пялшка" (вул. Коперніка) в продажу є в скляних пляшках Корифей, Фірмове та Класичне про які йшла мова вище та новинка від Опілля Корифей нефільтроване в ПЕТ 1.5 літра (термін зберігання 10 діб, пиво нефільтроване, але освітлене)! В магазині сказали, що в продажу з'явилося близько місяця тому. Також бачив у Сільпо біля Пізденного.

А ось і фан клуб пива Опілля, досить оригінальний ;)
#3332
Гумор / Re: Смішні Фотки
08.09.2009 12:55:04
Під час вилазки ми відвідували тільки правЕльні магазини з молоком ;)
#3333
Всі, кого я десь забанив чи потер можуть позловтішатисі :)
#3334
Гм, нині дзвонили, казали шо в них сі скінчила зелена плівка. Не дивно, на футболки її пішло багато. Обіцяли завтра - в середу закінчити вже.
#3335
Дякую за хороший та інформативний звіт. Мені сподобалося, чітко і зрозуміло. Особюливо напис про Toxic Waste Ніби сам там був. Думаю мо в майбутньому обєднаю обидві теми в Звітах, жеби не дублювалисі
#3336
Плани / Re: Прошу поради
07.09.2009 10:22:18
1 - склади будматеріалів під Кортумовою горою. Як стоянка транспорту досить гуд
2 - Закинута ВЧ біля Аеропорта
3 - Ангари на Знесінні

То шо зразу приходить на голову. А навіщо, власне, воно тобі?
#3337
Вітаємо Олега з ДН, бажаю побільше яскарвих вражень, наснаги і задоволення від життя! Дякуємо йому за допомогу в Розвитку Експлореру і цікаві ідеї! Так тримати!
#3338
Ок ;) Кіко там того психова. Особливо якшо обходити поза ним по тому ліску. Майже пряма дорога.
#3339
Ну як будете в тих місцях - мо і Танковий Завод ффтикніть? Було б дуже цікаво шо там, чи є охорона, чи є на шо дивитисі.
#3340
про фото: води там пів метра посередині або й по пояс.

Пацюків побільшало якраз весною, зараз їх майже не було. напевно спали :)

Так. Але вночі думаю можна, теції не буде.

Не думаю. Якби притоки - вночі б вода не впала до нуля. Звичайна каналізація, плюс з личаківської.