Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#1361
Цитата: astrolon від 11.09.2010 21:34:10
І я буду вдячний, якщо вельми шановний пан Інкогніто, віднайде ці мапи. Прохання залити на не ua-ix ресурс.

   Ясновельможний пане AstroLon. Прохання не плодити сутності, читати дописи та робити висновки з викладеної інформації. У Вашому дописі не міститься жодного інформаційного навантаження, направду було б зробити так, як я просив - нагадати мені у понеділок у приваті.
    Але направду маю сумніви, же шось знайду на роботі - більше року часу та дві зміни ноутбуків, самі розумієте...
#1362
ЦитуватиНажаль їх уже там не має, а шкода. В кого є на компі, закиньте будь-ласка ще раз, якщо там є Бродівський район!!!

Звісно же не є - мій допис був від квітня 2009 року, більше року та кварталу зминуло з тих часів,  UPLOAD так довго непопулярні файли не тримає. Вдомця ніц не маю - чекнув, як хто в приват у понеділок нагадає --> спробую пошукати на роботі, але ймовірність же воно є дуже маленька...
#1363
  Гарно дописав, чесно! І то головне! Забрав би девайс у тебе, але нажаль конкретної потреби у ньому немає. А то шо виробники кажут 24 години - варто перевірити, не факт, що число годин роботи від нового комплекту батарок буде на 20-30% меншим ніж заявлено. Ще раз дякую за чесний допис.
#1364
Цитата: mykolya від 10.09.2010 20:56:17
Хочу щось трохи чутливіше і може кольорове ;D.

Тобто продаєш девайс, котрий  як на тебе не надто чутливий? Прошу пояснити даний аспект при можливості. Дякую!

Р.S. А пошо тобі колір як не секрет? - ІМХО то зайво витрачена енергія, котрої в портативно-кишенькових девайсах зазвичай не вистачає!
#1365
  Бренд 4U (якщо ту фігню звісно можна брендом назвати) возит до нас K-Trade, офіс чурок на Героїв УПА (Слава Україні!!!), по старому Тургенєва. А якщо точніше, то на Федьковича.
  Трахати можна їм мізки, але значно дешевше і простіше для мозку буде зробити так, як писав Dark Wind вище. Дешевше і гемору меньше.
#1366
Оп, я знаю куди піду сі вчити на другу вищу  :) + і посвідчення буде  :)
#1367
ЦитуватиА от на шахтах так там маайже усе залито водою (грунтові води дуже близько до поверхні). Раніше можна було полазити, а тепер там увесь метал повирізали.. так що там залишились тільки голі стіни та надписи на них...

А коли ти там останній раз був? Бо як ми булисьмо води було зовсім чуть-чуть + шахти заляті були лише легко на дні на 2-3 метри, що при глибині в 30 метрів просто фігня...
#1368
Гуглянув "журнал "ХІД", перший результат:
а поки з середи шукайте новий львівський молодіжний журнал "ХІД"
на вас чекає: статті про тендер сейшени, львівських хуліганів, нова ера хіп-хопу, секс в мережі, інтервю з бомжем, іреною карпою, фешн... ну і ше багато цікавенького
журнал буде дійсно цікавим в середу виходить перший номер
розповсюджується журнал безкоштовно


правда допис за 2005 рік  :) А кубіти взагалі мєстні?

#1369
+ каждаму  :)
#1370
Ройко мав зазвонити сьогодні та домовитисі, власне він звонив і просив нумер Альони. Гадаю, все уже мало бути домовлено на завтра по обіді, під вечір.
#1371
Дякую за інформацію. Обов'язково си в капцях перейду, із Козаком сі привітаю
#1372
+ красота нах! Ше всі згадаємо як то в нас над головами сраня літало
#1373
був змушений сховати нумер джурналістки, оскільки ось так у відкриту публікувати номер людини є кепсько щодо неї. Хто зна, хто вночі звонитиме. Усі небайдужі можуть звернутись до мене за номером у приват, окрім того номер у Roy'a котрий сподіваюсь уже домовляється про зустріч.
#1374
     "ХЗ" не конає ніяк. Без топікстартера також ніяк. Це як би я сказав "хлопці, гайда в Чорнобиль без мене, а потому мені гарні фото пришліть жеби текстури під 90 градусів були зафоткані,  не під прямим сонячним світлом, за відсутності дощу, туману та інших плохіх явленій пріроди".
     Не маєш можливості йти - не пиши, як матимеш час та наснагу - так і допиши. І я гадаю, не одна людина в такій справі тобі допоможе. А так як ти дописав то си хіба із treySER'ом домовляйся у подальшому,, його рейтинг у нас і так шальоно зашкаює = правда не в ту сторону.

   З.І. І перестань дописувати по 2-3 дописи підряд, йно мене дістанеш (замахався зливати їх докупи), краще відредагуй своє останнє повідомлення із додаванням свого креативу, що з'явився за хвилину-дві потужної мізкової діяльності.
#1375
Просторово-Часові координати?
#1376
   Користуючись нагодою поповнив СмітникаTM  :) , він вдячний. Як я зрозумів із купи г:;%на, треба саппорт із фотоматеріалами? Легко, готовий всяческі допомагвти - прошу конкретику тутко чи в приват.

  З.І. Сама карта вийде мабуть тактично нецікавою, рулити будуть йно гранати (чи може хто RailGun із Кваки причипіт для ефективного прострілу довгих коридорів). Може вартує йно включити хфантазію та намалювати Лощину таков, як би ми її насправді хотіли бачити? - N-поверховою, із купою залів із спецобладнанням, затоплених коридорів тощо. Себто поточна карта (котра маю надію таки доживе якогось релізу) може стати іно  вершиною того, що є внизу могло б бути внизу. Звісно із поправкою на масований мультиплеєр
#1377
Цитуватигадаю що астероїди не вміють зависати в повітрі утворюючи якусь геометричну фігуру, потім переформовуються в іншу

звісно, що не можуть. А звідки припущення що вони зависли у повітрі, а потому переформатувались в іншу структуру? Я особисто бачу фото, відео не бачив (може є? - залюбки би подивився). А то все дуже схоже на сліди маленьких метеоритів в атмосфері, котрі звісно летять під різними кутками та у різних напрямах + викривлення світа в атмосфері
#1379
Кожного року з 23 липня до 22 серпня Земля проходить пояс Персеїдів, саме в час 8 до 14 серпня потік метеоритів є як правило найщільнішим. Читати на ПедіВікії
#1380
+1 вже поставив. Де курде лінк на обговорення? Тема цицьок  кратера дійсно не розкрита...