Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#801
Гарна річ і ціна здається незла. Але мну не треба - вже більше 2 років юзаю Sony-PRS505, досі нею страшно задоволений, мінєти не пляную.
#802
   Дописи Lesyk'a у смітнику, усі желающі можуть почитати їх там. Однако не це тільки порушення правил форуму, а ще й офтоп та засирання теми.  А в Lesyk'a бан на 10 діб.
#803
   Знову холіворим...Особисто не хотів висловлювати свою думку з цього приводу, але вже то мені допекло. Вважаю, що кожна людина має право вибору - хочеш ковтай БАДи, купуй товари Awon'у, здавай гроші Мавроді, а хочеш - ні. Ібо демократія. Усі проблєми виникають тоді, коли хтось хоче переконати іншого(інших) у правильності власних поглядів на життя.
   І шо ми з того маємо? Холіворим, образили та замінусили нового дописувача Мarina (а це був її перший допис.Свій перший допис пригадуєте?) - ніякого позитиву...Поп*%:?ли, кожен показав який він мудрий,розбіглись. Краще б організували вилазку у якесь цікаве місце та гарного звіта дописали.
 
  З.І. Складається таке враження, що одному із дописувачів треба припинити бавитись із тареном(чи іншою психотропною бідою).

  Logoff
#804
Супер! Із захопленням читаю та чекаю на продовження! + тобі та Люпкові
#805
Однозначно запалю, нагадаю же свічку необхідно запалити о 16-00 після хвилини мовчання. Моя буде горіти усю ніч.
#806
Розв'язку обіцєли на весну 2012. А як буде - хз, трамвай на Сихів та метро у Львові були заявлені давно  :)
#807
Цитата: YserL від 23.11.2011 11:40:43
Блін, дивлюся на Asus Eee PC 1215P-BLK047W він не має HDMI  >:(

Десь я прочитав що-таки має.А як немає то-таки зле...

ЦитуватиНу хто памятає старенький ноут адміна HP6530 - працює і досі. Куплений на початку 2009 року, щоденне використання 8 годин, тягання щодня в рюкзаку. Навіть віндовс з часу купівлі не переставляв :)

Мій АСУС куплений 09/2007 досі себе прекрасно почуває, правда вже хард два рази міняв. Як показує практика, flash-харди живуть троха більше року. Ну треба дивитись який на SSD-ці контролер, він дуж сильно впливає на кінцевий результат
#808
Цитата: Khimik від 22.11.2011 15:11:49
По порядку :)
1. Комин буде висотою біля 3.5-4 м і перерізом в цеглу.

2. Палити буду патиками. В основному смерековими.

3. Вже якийсь варіант нарив мені мій старий, зганяю якось подивлюся, ше біля двох тижнів до інсталу є...

??? Надовго на лижі?
#809
Цитата: ZED від 22.11.2011 16:56:11
EeePC HA900 проблем із тачпадом немає. Прувед бай 2 роки експлуатації.

   Немає мабуть, бо ібо ha900 (до-речі, яка конкретна модель?) випустили доволі давненько. 1215Р - доволі гарна та нова цяцька (хоча АУСІВів не люблю) = тутко і дійодна підсвідтка, 2 слоти на оперативку, N550 о двох ядрах, HDMI на борту.
   А може, який планшет на Гудроїді взяти? Asus Transformer 4 exmple на Тергі другій? Хоча то вже інші гроші, +100 якщо тілько планшет, +230 якщо пляншет + док-станція (а у ній клява та додаткова батарея). Юзали, сподобалось. Дуже навіть


#810
Цитата: gor_qkop від 18.11.2011 23:10:12
Народ, брєду тут. не буду розписувати про систему сейсмічних спостережень,місто і трамваї.
Але фраза про близькі материкові породи у Львові!!!!настільки високі, що датчики можна поставити в півал!!!!
Абсолютний і цілковитий РАЗВОД!!!

Ну направду, розпиши будь-ласка! Гадаю, буде цікаво & пізнавально. Дякую!

З.І. Якщо вже там жона захистилась, то викинь (якшо то можливо) на хфорум троха інфи по еко-продуктам.
Не знаю як хто, я давно чекаю.
#812
Маю купу списаних/пошкоджених ВУПсів; фанатам Pb прошу дописувати в приват, ймовірно шось наколупаю для вас.
#813
До-речі фільтр працює чудово, всі юзери чекаються через зовнішню базу. "Злі" юзери виділяються червоним кольором, підозрілі жовтим, а нормальні - зеленим. Так само користувач 1-1 був виділений зеленим, бо ніде не засвітився ні він, ні го пошти чи ІР-адреса. У будь-якому випадку 1-1 не доліз далі реєстрації, активований адмінами не був - себто не міг нічого дописувати.
#814
  Можливо, троха не в тему, але на сайті МДД (Москальські Джелізні Дороги) є гарна віртуальна подорож по паровозику, депо тощо. Доволі мило.
#815
Розділив тему. Усі зауваження щодо проблем із транспортом у Львові прошу писати во тут. В поточну тему прохання писати лише те, що має відношення до сабжу
#816
ЦитуватиФакти кажуть що у просунутих користувачів форуму вдома Пеццлі валяються замість китайських найо...ок. І їдять вони більше, і вартують дорожче...То мож не завжди треба гнатись за видимим здешевленням? Та і ЛАЗ піднімати хоч якось треба.

   ЛАЗ піднімати треба, держзамовлення - це круто, але курча хоча б за попередні партії гафтобусів треба заплатити. А за них нагадую,ще не заплатили. За бортом у нас не дуже файна економічна ситуація, а тому вважаю, що гнатись за здешевленням треба - зараз кожна копійка на рахунку(звісно не коштом якості кінцевого продукту).

#817
Цитуватину тут я цілком непогоджуся.автобусів львову бракує лише для реалізації концепції радіальних маршрутів.на всі інші(хордові маршрути) передбачено застосування богданоподібного транспорту...якого у львові навалом!!!!

в листопаді має бути поставка 20-25 нових лазів...які в принципі забазпечать радіальні маршрути десь на 90 %...а цього достатньо щоб вони запрацювали.тому реалізації нової мережі нічого не загрожує.і наскільки мені відомо вже10 листопада повинні оголосити перші конкурси на нові маршрути

Десь не так давно у популярній львівській ґазеті писалось, же вартість пасажиро-місця у "БодяПодібному" транспорті є меншим на 20-25% від того ж траспорту, але же Львівського виробництва. Можете прокоментувати?
#818
   Спробую бути завтра по новому часу, але можу й не бути. Чого "Два дивні будинки за трамвайним депо" - цілком собі такі гарні житлові будинки 50-60 рр. Коло року тому ходили тамкай із Stinger'ом - ніц цікавого для нас, хоча будівлі виглядають дуже так собі хфайно.
   А на ГалмазІнструменті бомбік є, а мож і більше. Із Новознесенської ВШ видно чітко, круглої хформи.
#819
    Вже здаєсі були там, хоча можу помилятись. Во тут (травень 2009), а ше f*uck park (вересень 2009).
    Чи то зовсім не те місце?
#820
    Нагадую, щодо правил форуму відносно оформлення дописів, багато чого можна прочитати тут. Зокрема розмір зображення надто великий, в один допис можна було б впихнути увесь текст та фото, а не створювати декілька повідомлень. Раджу сім раз прочитати правила перед дописом. Не отримую жодного задоволення від правки таких дописів потому.
    Дякую!