Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#901
ЦитуватиАнглійська красуня "Герцогиня Гамільтонська". До речі в робочому стані. Машина - чотирициліндрова, подвійного розширення, шо дуже добре позначається на плавності ходу.

   Красота, і ще раз красота. Якщо перетворити фото в ч/б, дещо підмалювати - точно вийде та цяцька, що ми можемо бачити на заставках до серіалу "Еркюль Пуаро" по Агаті Крісті(торчу як від заставки, так і від музики, що її супроводжує). Чи в старших фільмах про БетМента.
   Чи можна просити якісь перевірені та правдиві (котрі варто читати на Вашу думку) посилання на Герцогиню Гамільтонську в мережі? Моя клепка вимагає максимум інформації про таку цяцьку. Наперед вдячний!
#902
во то маю "Turbo",  Дональди, Тір-Тор'и...але гадаю, що 50 Полтвівських Реалів не будут коштувати йно десятої частини вартості Turbo №51 чи 52. Дам 5 гривень
#903
Я б побоявся такі брати - чому - сам не знаю. Маю хронічну відразу до китайщини, а окрім того переваг не бачу жодних:

1) Motorola MH230R... $40
2) Midland LXT480VP3.$45
3) China NoName.$35,30

Пише доставка безкоштовна, а це означає, що чекати 3-4 тижні та невідомо у якому стані приїде. Якщо везти EMS Express - то + $18,43, себто ціна стане $53,73. Де ж курде Profit? Особисто я переплачу (як що це так можна назвати :) ) $5-10 за гарну фірмову річ, ніж буду платити невідомо за що і чекати невідомо скільки. ІМХО

З.І. Видрано з коментів на DealExtrem'i:
Цитувати
It isn't 5W. That is spurious. I found that on many other sites it is advertised as 3W. Whilst I'm not certain which is correct at $30 I suspect the lower one is more likely to be accurate. Charger feels cheap and nasty. It's very light and just feels "unsafe" if you know what I mean Not really a con but almost useless without a programming cable


Цитуватиweak coverage: in a built up area 3 km, in the open 8 km, the antenna is less than in the pictures, other than in the pictures Charger (cradle instead of cable), when switching channels, you hear only the Chinese press


ЦитуватиBottomline:
In my opinion, better to make a few dollars more and buy something more powerful.


Не можу не погодитись  :)

#904
Hi, it's nice to meet you!
#905
ЦитуватиВибачте за неточність, фраза яка Вам не сподобалася мала звучати так: "вплив алкоголю здатний виводити радіоактивні частки з організму".
Внаслідок інтоксикації з організму вимиваються не тільки спирт і поживні речовини, при цьому виводяться і радіоактивні речовини (напр. стронцій, цезій, йод, плутоній).
Ше раз звиняйте не знав що мене сприйняли дуже буквально, я мав на увазі не радіацію як випромінювання, а як радіоактивні частинки, хоча стосовно альфа-випромінвання то це і є вищезгадані частинки (атоми газу який не пропускає шкіра і навіть папір)

Нема за що, хотів наголосити, що якби було більше точності та докладності із самого початку то не було б потреби розводити бучу вище.  :)

Цитувати(атоми газу який не пропускає шкіра і навіть папір)
Ну не атоми, а ядра атомів гелію-штири  :)
#906
ЦитуватиСміюся Я Вам зустрічно пораджу почитати трішки радіоекології (можна екологію людини чи токсикологію - що як виводиться) , бажано випущеної після 1991р., бо післячорнобильські совкові видання пишуть або дуже мудро, або на зразок нічого страшного.
Віагра також дієва штука, так само як і сауна. Ну червоне вино прийнято рекомендувати, а ж не пишу водкай фсьо лічити)

   Дякую за гарну пораду - начитався вже доволі, і до 1991 і після. Пан далі буде уникати прямої відоповіді на моє конкретне питання Можна докладніше? Чи це наслідок забави в S.T.A.L.K.E.R ? стосовно допису алкоголь виводить трохи радіацію.

  З.І. №1 Радіація - це випромінювання, яким чином його можна виводити із організму мені невідомо...Воно собі прилетіло, опромінило, сповільнилось і затрималось (чи полетіло ослаблене далі). Що виводити? На швидкості світла, хай навіть не у вакумі? Можливо Пан плутає щось? Можливо варто почитати щось на зразок цього ?

 З.І. №2 Я Вам зустрічно пораджу, навчитись користуватись банальними HTML-тегами, зокрема quote. Гугліт чи стартуйте тутко
#907
ЦитуватиЯко людина що читала багато форумів, раджу читати таки спелітературу, бо на форумах як правило ламери пишуть, або не ламери, а шарящі і або дуже просто пояснюють, як я тут дещо, для розуміння тими, хто не в курсі))
Так от, читайте спелітературу - вона врятує світ.

Що спелео- має спільного із сабжем? Хфоруми треба читати, ібо із 99,(9)% шлаку можна при ясній голові отримати тих самих 0,(1)% правдивої інхформації. Звісно, не форумами єдиними...але...
#908
Цитуватикухонний - то майже всім знайомий  Терра, він очевидно не розрахований на перевищення норми в кількадесят разів.

Ой, смішно! Ви мабуть якийсь із ДП використовуєте? - із тих, котрі починають шось показувати коли фон > якого дядька Ренгена на годину? А на кухні у Вас не NaCl, а сіль із Сs-133  :)

Цитуватиперсонал, якшо придивитися, таки петляє між калюжами (про купання і мова не йде)
чому? спробуйте поміряти фон на асфальті і на траві біля нього, тоді дізнаєтеся
Над Прип'ятю (на око дууууже чистій річці) дозиметр був просто в істериці.

  Та міряло багато людей, це наочно показано у багатьох ламерських відео із матолками недалеко АЕС, котрі заплатили незлі гроші за екскурсію. Може трохи Ваших фото та відео в студію? Мені так видається, що Ви серйозна людина сповнена життєвого досвіду, котра зокрема має величезний досвід перебування в Зоні.  Поділіться ж нами Вашими фото та відео, чого цуратись? Я ж зовсім не кажу, що можливо Ви дитина із буйною фантазією, що перечитала декілька дитячих форумів про ЧЗВ та троха Сталкера побавилась  :)  :)  :)

Цитуватитеоретично вивести радіацію може те що прискорює обмін речовин, зокрема алкоголь, через якого форсує роботу печінка, нирки. Далі все як глаголить навука токсикологія)

  Ну пан практично писали, а не теоретично. Практично, ВіаГра також прискорює обмін речовин. І ще багато чого. Форсує, форсує - тільки не виведення радіонуклідів, а води із організму. Я ось наприклад знаю із чим дуже ймовірно пов'язаний міф із алкоголем, а Ви? Раджу трохи форумів почитати, перед тим як відповідати тут.
#909
ЦитуватиI'm pretty sure the the sulphuric acid plant is gone, I mean this "metal octopus":

Yes, it gone...Gone forever. Currently, there remained a lot of bricks and ceramic parts that are likely involved in the manufacture of sulfuric acid to increase the area of ??reaction. Please wait, soon to be actual photos taken by Zelja.

In any case, I am sure that you will never regret having come here!
#910
  Ну не дози опромінення, а "гаряча" частинка, що попала всередину організму реально через якийсь доволі великий час може привести до якоїсь онкології.

Цитуватитам місцями кухонний дозиметр вирубається, особливо над водоймами.
Що таке кухонний дозиметр?  Персонал станції воду обминає - спірне питання, я читав доволі багацько про воду в Зоні, з того що прочитав - кака лежить на дні, бо тяжка. Якщо не піднімати мул, то вода після кип'ятіння/фільтрування цілком придатна до вживання. Із мохом усе зрозуміло. Можливо персонал, як і усі люди не любить бруднити собі одяг/взуття?
 Також, ви не відповіли на моє питання, щодо Вашого твердження, цитую: алкоголь виводить трохи радіацію.
#911
Цитуватиалкоголь виводить трохи радіацію.
:) Можна докладніше? Чи це наслідок забави в S.T.A.L.K.E.R ? :)

Цитуватималі дози радіації бувають з гіршими ніж наслідками ніж великі
Це дуже залежить, який саме орган був опромінений. Здається, не буду брехати - статеві органи витримують без наслідків одноразово більшу дозу, ніж наприклад спинний мозок. Про це можна гуглити - багато чого є написано.

Цитуватиа по зоні шлятися де трафило не рекомендую,
Не можу не погодитись. Маєте якийсь досвід? Поділіться будь-ласка, гадаю усім цікаво буде.
#912
 Дякую, дуже гарно написано - із задоволенням читав. + Я так розумію, можна чекати на продовження?
#914
Дякую, гарне мабуть місце. Просив би фото перезалити на Пікасу, а на Раді-Кал.сру - часто фото пропадають, зле буде видаляти потому гарну тему.

Лесик, перепости своє повідомлення нижче.
#916
ЦитуватиФункція контролю радіоефіру

А це що за фігня?

Переглянув ТТХ обох рацій - усі однакові, за виключенням вищенаведеної, а також моніторингу двох кАналів одночасно - не певен, що у Мотороли таке є. ІМХО у Мідленді батарок таки забагацько, вага відчутна. ААА зараз не проблема, +із собою резерв завжди треба мати (при потребі, можна повитягувати із ліхтарів).
#917
Підсумовуючи: кавалок Грузії під моск***ми, але все-таки Грузія.
#918
начебто, виглядає сумісним із тим, що Drusja дописував. Ручки тонкої підстройки ще ніхто не відміняв  :)
#919
Красота неземна, тілько не Росія, а Грузія...після Росії звісно...
#920
Цитата: Drusja від 28.07.2011 12:18:10
На рахунок стримерів колись один з клієнтів вирішив собі поставити такого роду бекап систему, але трохи подумавши - дешевше вийшло купити середняковий комп з кількома хардами в рейді-дзеркало і туди бекапити.

Скільки дані коштують - так вони і зберігаються. При втраті даних система їх зберігання як правило модернізується, хтось отримує догану або місце на біржі праці. Особисто не довіряю хардам >= 1 Тб через високу густину запису, на роботу думаю про SCSI over Fibre Channel, FC-світч та FC-адаптери у всі сервери + віддалена система збереження даних, що істотно віддалена від серверної - хоча б 300-400 метрів.

ЦитуватиЩе були таки штуки як zip-диски. Хтось що може про них сказати?

Один раз, дуже давно юзав. На 100 мб здається картридж був, коштував страшно дорого. Це були жорстокі 90-і  :) Вже мабуть давно вимерли як вид.