Привіт Всім!
На минулій сходці ми обговорювали меню "Діґґерської кнайпи" версії 3,0
Давайте все це сюди занотуємо, жеби не забулосі потім.
Отравіни:
1) Полтвяники (с)Стінгер
2) Смердини зі свіжої сЕровини
Напої
1) Кажанівка (с)Блондинка в Кедах
2) Спирт "Діггерський", 100%
3) Пиво в асортименті: «Ригань», «Облювонь», «Чорнобильське Світле», «Перша приватна Блюварня», "Хуйнікен"
До Пива:
1. Жири мясо, Сири ковбаси
2. Мастурба
Де Сер ти?
1) Курвасани
2) Самшит на паличці
3) Ригалики з подавидлом
4) Гуцульські коники з підручних матеріалів
Додавайте свої варіанти!
Залупенці кручені (велика порція);
ПідЗалупенці кручені (середня порція);
мамаРига по-привозальному;
1. Кірзові пляцки (налисники)
2. Плісінь рататуя (сир)
3. Шпали з підзамче (картопля фрі)
4. Кишеня Інтроверта (ну тут хз)
1. Фаєр бограч, або Рятуйте Рапунцель!
P.S. фірмова страва від Роя на 8 річниці Explorera. Подається на шламінатках або шпаркетках прикрашених равликами 🐌
2. Няштячьки до пива: киця дарблю, рататуй вялений, хрусткі крильця і рильця кажана фрі
3. Молочні кажани в клярі
4. Суші 🍣 на капоті.
Рецепт на стадії розробки ;)
Цитата: Driver від 26.07.2018 18:15:10
1. Кірзові пляцки (налисники)
2. Плісінь рататуя (сир)
3. Шпали з підзамче (картопля фрі)
4. Кишеня Інтроверта (ну тут хз)
Кишеня Інтроверта то би мав бути якийсь набір самих останніх у використанні суб продуктів приготованих за якимсь японським рецептом. Де все накидали сирим і залили соусом по типу соєвойо але якимсь противнішим.
Вав! Круто!!! Ото забава буде на 10-у річницю.
До основних потрав:
Полазанья (чудова італійська страва на експлорівський манер);
Відбивні "Невдалий руф" (люблю м'ясо...).
До напоїв:
Безалкогольний коктейль "Сумний чоп";
Дитяче шампанське "Нелімітоване";
Вода "Полтв'янівська (подається під кінець трапези, як комплімент від офіціанта, якщо клієнт не залишив на чай...).
Додаю БулШітс до алкогольних напоїв
До пЕрдуктів слід додати памятник Шашликевичу і Аморальну воду.
Аня на вилазці в Муроване приготувала нам смачнющу страву. Назву ми ще не придумали. Але враховуючи шо їли ми її на прапорі чим викликали неабияке занепокоєння на ФБ то напевно буде "Сосиска Зрадофіла" :)
1) Смажимо ковбаски на решітці
2) Намащуємо сир на лаваш
3) Загортаємо ковбаски в Лаваш
4) Підрумянуємо це все на тій же решітці на вогні шоб сир поплавився
Просто, поживно і офігенно смачно!
Під час проудктивного трололо в Тролдепо (https://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,7924/topicseen.html) маємо:
1) Щурячі хвостики у фритюрі
2) Суші на капоті
Для тих хто багато трендить подаємо Трололосось.
Ще Блондинка в Кедах якось придумала (https://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,7794.msg52938.html#msg52938) "Аналіз Дослідника". Береться баночка з під майонезу і наливається хорватська самогонка з медом. Наверх клеїться наклейка Експлорера. :)
(https://exl.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/7785/54140/20181202-184316)
При достатній кількості бажаючих є можливість зробити Фірмову пляшку скляну з логотипом форуму, вчесть десятиріччя. Є декілька варіантів, як індивідуальне дуття так і стандартну з лого. За великі гроші можна навіть в формі колектора зробити думаю.
Цитата: Le-i-3o від 14.03.2019 15:24:25
При достатній кількості бажаючих є можливість зробити Фірмову пляшку скляну з логотипом форуму, вчесть десятиріччя. Є декілька варіантів, як індивідуальне дуття так і стандартну з лого. За великі гроші можна навіть в формі колектора зробити думаю.
Я дивлюся дуже позитивно! Скільки має бути бажаючих і яка приблизна ціна?
Я уточню в 3 місцях і створю тему
Цитата: Le-i-3o від 14.03.2019 16:26:49
Я уточню в 3 місцях і створю тему
То що там з фірмовою пляшкою?
Організуйте велику бутлю з помпою, я здизайную фірмову етикетку)