Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2641
 до-речі тема дуже не зла, спробую заюзати своїх друзів із Політеху, маю надію посприяють
#2642
кепські вони - при здибанці розкажу  ;) "воєнная тайна"  :)
#2643
1) Станція "Підзамче"
2) "Парохфозик"
3) master-switch  :)
4) під іншим ракурсом...
5) здається робоче місце помічника машиніста
#2644
   По-суті ніц розказувати, але є декілька гарних фото. Просто вирішили погуляти зраня із Зелею по Підзамче-Новознесенській-Б.Хмельницького. У мене як завжди трабли із акумулятором в зеркалці, тому чекайте від Зелі більше фото  :) Добрий пан машиніст за станцією "Підзамче" пустив нас у кабіну маневрового тепловозу і дав можливість досхочу пофоткати усередині. Напевно без проблем і покатав би, але вирішили піти далі оскільки йому стояти було ще декілька годин  :)
#2645
Гумор / Re: Смішні Фотки
28.07.2009 18:05:37
 :-) Були нині в "Равлику" дякуючи olege (Мего-Респект). Як виявилось маємо принаймі 2-ох вампірів на форумі  :)
#2646
   кандидат на бомбосховище - І-ий корпус (здається І-ий, там де актовий зал) - за ним за мої памя'ті (1997-2002) була купа ВШ (власне говорю про місце між І та ІV-корпусами), причому це були явно ВШ від бомбіка, а не підвальна вентиляція. Перший раз чую про бомбік під "кормушкою" якщо чесно - ІМХО він завжди використовувся як склад для продуктів  :)
#2647
поки-що не скоро...  :( маємо конфлікта із СБ банку "Аваль"
#2648
   йой, та й направду як у Львові...забрати ще б трамвайні колії та прибудову коло входу в Податкову - 99% спутав би із Львовом  :)
#2649
як буш пробувати ше - обов'язково давайся чути! принаймі я із задоволенням приєднаюсь! +
#2650
видалено адмністратором
#2651
   Замаскована свіжовидовбана ВШ (внизу конструкція із набору цегл, зверху зачотний камінь у кільограм 100, купа землі та маскувальна трава. Зачод для FenRiz'a, я взаглі шлангував today()
#2652
:( колєга шойно відписав - ми бачили йно не більше 20%.уявляєте простір для досліджень?!
#2653
Плани / Черляни
21.07.2009 21:14:28
  Хто зголошується на вилазку в Черляни на закинутий військовий аеродром(декілька км. від Городка) у цю п'ятницю, числа 24 року 2009 A.D.?
#2654
ну най так і буде! і я буду на 09-00. Усьо дерево щойно порізане, чекаю на транспорт від Зелі даби завезти усе у бомбік до кінця тижня
#2656
  Звіт із вилазки тутка
#2657
1) вигляд із вікна нашого "номеру";
2) перший тест трафарету від YserL'a + Зеля;
#2658
1) рудий ліс (пожежа);
2) вигляд на ТЕЦ;
#2659
1) будівлі №1 та №2 (збагачення руди);
2) місток для крану котрим вантажилась сірка;
3) відстійник-охолоджувач для чистої сірки, залишки шпал;
#2660
      І так, поїхали. В суботу зраня зустрілись коло "Скрині" на Городоцькій, дочекались Golem'a котрий зазичив Зелі спальника та килимка, і потому трішки скупившись сіли на маршрутку на New Розділ. Транспорт стає коло приміського вокзалу коло кінцевої маршруток №29-а(б). Вартість становить 10 гривень, час в дорозі від 1,5 до 2 год - в залежності від кількості пасажирів, що мають бажання покакатись від села до села. Бидловоз натуральний я вам скажу. Шлях пролягає через виїзд на кільцеву на Стрийській, потому Миколаїв, Розділ (він же Старий Розділ), Малехів (так, так саме Малехів) та Новий Розділ. Власне Малехів та Новий Розділ розділяє смуга особняків та дестрой дуже схожий на такий, що коло Метро на Городоцькій. Коло дестроя маршрутка завертає різко наліво і тут треба вийти і йти прямо (не звертаючи наліво) коло пів-кілометра - буде прохідна на завод.

     Оскільки бидловоз вибирає часто маршрут через Малехів та Новий Розділ по свому бажанню - питайте людей де вам краще вийти щоб попасти на "комбінат "Сірка" або юзайте координати повороту, про який я писав вище - N 49о28.378' на E 024o07.193', координати прохідної - N 49о27.969' на E 024o06.969'. А також координати найближчого магазину із бухлом (та усім іншим необхідним) - N 49о28.545' на E 024o07.008' - то десь коло 2,5 км якщо рахувати від прохідної, працюэ здається до 20-00 кожного дня. Зауважу, що координати тут дані у форматі Garmin Mobile XT (Nokia N79 тепер у мене  :D ) і можуть не підійти до Google Earth чи карт Nav'N'Go (не знаю тому, що не перевіряв ще - але перевести думаю не проблема).

     Підходячи по прохідної по лівій стороні зауважуємо законсервовану будівлю якогось інституту мінеральних добрив (працює тілько пару кімнат на першому поверсі, є своя охорона), а по ліву 4-ох поверховий будинок де колись сиділа очевидно адміністрація комбінату - там ми і заночували, якщо це можна назвати ночівлею (про це пізніше).

     Ось і ми підійшли до прохідної = там чергує охоронець із ДСО, взагалі їх на території постійно 4-ри людини. Охорона дуже привітна та адекватна і почувши шо ми приїхали із Львову робити фото залюбки пропустила нас на територію. Згодом згадавши у розмові із охоронцем прізвище мого колєги-співробітника - той взагалі розцвів і коли ми разом там бродили залюбки пояснював, що де було і у якій будівлі, що було. Просто спочатку охорона прийняла нас за "локальний негативний елемент", що краде металобрухт із заводу і здає його у пункти прийому котрих тут до слову аж три штуки - прямо через дорогу по другій стороні вулиці на відстані 10 метрів від парканів комбінату --> як зручно придумано. Увага!!! Багато тих асоціальних елементів є кругом, особливо багато циган (десь табір неподалеку) - ми власне із Зелею таку групку із 10-ти чоловік і зустріли. До нас не приставали, але хто його зна - поки би 2-ох поклав, то інші восьмеро мені б хребет поламали. Тому зовсім не лишнім виглядає бальончик або (та) травматична зброя.

    Як виявилось, хоча сам комбінат розвалюється на очах як сам по собі, так і завдяки старанням метал-hunter'ів - проте частина його працює!!! Чим власне і пояснюється наявність ДСО на об'єкті. Працює власне ТЕЦ, котра раніше продукувала перегріту пару для виплавки сірки (хоча кар'єрним способом її тут також добували - про що свідчать затоплені кар'єри по периметру заводу, їх тут аж 3 штуки здається - до них ми не дойшли), а зараз гріє воду для New Роздолу. Наявність ТЕЦ передбачає подачу води, тому зразу за прохідною є підземне сховище води та насосна станція де завжди можна взяти свіжу воду. Також на межі комбінату є родовище вапняку, де його власне видобувають навіть по вихідних днях і зразу вантажать у вагони - є працююче відгалуження від колії.

   Зразу скажу, що ми не облазили й половини всього чого є там - тому це тема для наступної вилазки, і бажано на два дні. Побували ми у 3-ох цехах де відбувалась процедура збагачення сірчаної руди (висота коло 7-8 поверхів, у довжину 6-7 хв. інтенсивного ходу, один цех законсервований - але туди попасти цілком реально - не було інструменту, справляє епохальне враження), на молотилці руди (де-не-де шафи із вцілилими перемикачами на 1000 кВт), компресорній станції (цілі амперметри на 300 А), на полі де зливали чисту сірку у воду для охолодження (після чого її дробила спецмашина і вантажила у вагони), сотні метрів ремонтних майстерень та гаражів. Із слів охоронців розуміємо, що на території як мінімум є два бомбіка - входи в один закриті (але є незакрита ВШ), другий затоплений - тому не йшли досередини (no bakhillaz, sorry). Дуже здивувало нас наявність "рудого лісу" (прямо як в Чорнобилі) коло місця зливу очищеної сірки в - токсичне середовище, але не настільки шоб зажовтів гектар лісу. Тут знову нам допомогла охорона - виявляється за тиждень до нашого приїзду зайнялись залишки сірки (причому МНС встановило, що то було самозаймання - а таке можливо) - гасили все це пекло три дні страшна купа пожежників.

   Оскільки був тілько Зеля та я --> були змушені тягати по усій території свої рюкзаки та запас води у 6-літрів (про наявність води і дружніх охоронців ми взнали уже пізніше коли їх здибали; я спеціально описував усе не так, як ми пройшли, інкше було б значно тяжче для сприйняття та написання) під чистим небом у 35-градусну жару, то вже коло 17-00 втікли на матрац у будинок адміністрації заводу, перед цим набравши доволі зимної води.

   Місце для ночівлі супер, 4-ох поверхова будівля, є декілька кабінетів де навіть уцілів паркет - звісно ми зупинились у найкращому "номері" і за відсутності прибиральниць мусіли там троха прибрати. Далі був матрац, і літра 40% С2H5OH в H2O виявилось нам мало -->  поки я пішов за горівкою та Pepsi, Зеля розвів зачотне вогнище на сходовій клітці (тут можна, адмінбудинок поза межами території дії ДСО) на котрому потому зготували собі гречки із цибулею та тушонкою(вогнище потому звісно погасили природнім способом  :) ).

  Був у нас трафарет YserL'a - чудово себе виправдав, за що йому МЕГО-ЗАЧОД. Замалювали купу стін у адмінбудинку, зняли троха відео на мій телефон, поматрацували і лягли спатки. Вночі Зеля зловив навіть пташку котра ночувала у сусідній кімнаті. Познімали та відпустили звісно. А ось поспати не вдалось, просто рої комарів оточили нас і нестерпно гризли. Тому для ночівлі на об'єкті у майбутньому 100% треба брати антимоскітну сітку, репеленти та мазь від зуду (бомків там не меньше ніж комарів - кругом болота та кар'єри - ідеальне середовище для тої зарази). Як тілько небо посіріло - зразу встали, пішли троха пофоткати об'єкт і на маршрутку. Знову ж таки назад вона їхала не тією дорогою, що туди - тому тим хто добиратиметься бидловозами власне варто на перехресті (координати я вже давав) на зворотньому шляху завернути направо, дойти метрів із 300 до базару, перед ним завернути на вул. Чорновола і піднятись до перехрестя із вул. Шевченка (питайте місцевих).

  Р.S. Викладу далі декілька фото своїх (більше нема, батарки помилково на розрядку замість зарядки наніч поставив, зеркалку із собою не брав...), тому усі зачотні фотки зробив Зеля (шо не дивно - він завжди такі робить  :), СУПЕР-МЕГА-ЗАЧОД колєзі), він згодом докине їх на форум. І це буде шось