Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SOC

#1
По стежці звичайно краще, приу мові, що там немає скла, цвяхів і тд. На кілька вилазок брав велосипед-міняв  чи клеїв камери кожних 2-3 дні. Хоча мобільність головне- таку дрезину через пакран не перекинеш сам і в траві не заляжеш з нею. А спосіб придуманий ще в кінці 80-х мандрівниками по півночі Росії, де залізниця місцями єдина дорога.
#2
Просочування неприродним способомтобто з іншої сторони заводу. Випробування властивостей кольору coyote brown, модного в цьому сезоні в колах USMC і навколо.


кусок паркану, який обривається за кілька метрів- ще не захищає, але гроші вже коштує, як і більшість "винаходів" рагулів власників території.

в цьому цеху був козловий(чи правильніше в даному випадку-портальний) кран під стелею. Очевидно теж литво чи зберігання крупногабаритних деталей.


#3
З "пізньої творчості" тобто останні вправи(близько року тому)


емо-творчість, для психіатра-ціла наукова робота
з точки зору тупого бродячого самця - малювала людина,яку били в дитинстві

більш естетично, це на технічному поверсі-горищі

#4
Фото з вилазки ще минулого року. Ця вилазка була 2га, перша була соло і без фототехніки. Тобто це був спонтанний алкотуризм з посадкою в перший ліпший поїзд і висадкою теж при появі промзони в полі зору.
Фото в порядку просочування, тобто маршруту.

перше що знайшли на території-тигрова(класична смугаста) кішка, 1 на весь завод, під час 1го просочування теж була помічена

1ше закинуте приміщення, горище
2ге в тому ж стилі і очевидно збудоване одночасно з ним.


мінімальні вправи всередині

в 300м від входу(нашого, а не офіційного) сам цимес

зблизька теж досить мотивує

обертаємось на шум- класика:
алко-селянин проводить де-індустріалізацію.
краде металобрухт тобто

також по території циркулював маневровий тепловоз і кілька робітників-йшло або відновлення або знесення цехів .
робота як і у більшості місцевих, настільки повільна, що мету за період спостереження ми так і не зрозуміли.

сусідні споруди-стан аналогічний

попереднього разу на цій колії сидів заєць-зараз шум робіт не сприяв.


фото всередині- туманна погода+древній телефон- якість кисла

Обходячи народ на території, сочимось із корпуса в корпус, робимо фото більше мотиваційні ніж документальні


і як же без пост-ядерних аксесуарів- їх есть у нас. єдиний помітний слід, який ми залишили- повіили цого на видне місце

вид на лабораторний корпус, там розкидано купу застарілих реактивів і зошитів з результатами аналізів, за 70-80-ті роки. електрику розікрали ще до мого першого просочування

перехід в більш сучасний цех, призначення якого ми не зрозуміли- він абсолютно пустий. прохідна майже впритик і на ній символічно присутні люди.

 Місце досить віддалене і тому я свою жабу пересилив, і його таки спалив тут. Тим більше, що сам читаю теж багато цікавого-гріх не поділитись. Ну і просто, при не сприятливій погоді (-8С °щось теоретичне хоч переглянемо.
 В самому місті нічого індустріального більше не виявили..Був правда 1 цех за межами заводу, але сучасний і в смислі просочування майже герметичний(стадія-"нам за таке не платили" 8)). Та і маскувальні сітки woodland/desert у нас ніяк на фоні білих сендвіч панелей не сприяли ::)
#5
А взагалі виникала думка, як чистити об"єкт від кульок? Фарба/желатин з них при певній кількості на м?­2 практично подібна на солідол. Який, як відомо є одним з анти-сталкерських заходів >:(
      Наглядний приклад фак-парк, 1й поверх(тобто нижні 2,5-3 м в залі). Самим гравцям напевно теж не так комфортно, як було перший раз, а крім них там як мінімум ще 3 хоббі практикується. Це і фотосесії, і умовно безкоштовний зал на зиму/дощ для паркуру, акро, на худий кінець просто "сільських" стрибків і підтягувань.
Думка просто в дусі 21 сторіччя, безвідходних технологій, екології і просто як частого відвідувача місць. Не факт, що прибирати потрібно після кожної гри, але певний % часу і сил потрібно виділити. Приблизно як на прибирання цеху в металообробці. Хоч присипати піском, чи гарячою водою. Як варіант - %(дуже малий) від оплати за гру персоналу самого об"єкту за прибирання(якщо такий існує), чи як додатковий дохід для малозабезпечених(чекушка місцевому бомжу ;)
#6
Треба поспішати, у якомусь із журналів на тему нерухомості(ненавиджу, б..дь, бариггг!!) ці будівлі обведені на карті як перспективні для будівництва(тим більше, що воно і так майже готове).  невелику будівлю в 200м від них(1 поверх панельного будинку з підвалом) вже загородили.   
#7
Завод у Пустомитах навряд чи придатний. Я не робив фото під транспортерами- там джунглі, при чому і рельєф весь у ямах. Робочі і неробочі ділянки там впритул(неробоча тільки та башта).
Теж спочатку дратувала комерція, але як не як, місця нам не належать(або може я про когось мало знаю?) і всі ми їх відвідуємо майже нелегально. По тому принципу- краще пейнтбол, ніж обкурені гопи(хоча і гопам можна, у пейнтбол в смислі). Єдиний мінус - після гри фарба з шариків робить будівлю непридатною до альпінізму, на рахунок того ж тракту Глинянського- вона і так досить одноманітна, не шкода. Сподіваюсь, при соло просочуванні на одне з місць (як завжди спонтанному і не узгодженому ні з ким) не отримати вашу кульку ;)
#8
Фак парк тому що там на стіні залу так написано(графіті це називати не тягне). При чому саме fAck. Чи це людина була неграмотна, чи мала на увазі щось інше(хоча що там ще мати на увазі). До речі, минулої неділі ви взагалі могли там натрапити на кількох снорків!!!  Тільки 2 з них  загризли (умовно) по 10 і 11 чол відповідно ;D а всього їх було не менше 5. Якщо ж вам вдалось би їх перемогти- трофейну голову(протигаз) можна було обміняти в прямокутному резервуарі в низині під поворотом ж/д. (була airsoft гра по темі сталкера).
#9
Питання впритик до люстрації. Живі досі "виконавці" не допустять. Або допустять часково. Показово виженуть якогось викладача ВНЗ, який доносив на студентів про наркоту в вісімдесят-кислому році . А дядь зі справжніми  "зарубками на прикладах" під шумок навіть підвищити можуть. фізична форма працівників таких спеціальностей сприяє довголіттю, при умові відсутності природного ворога.
#10
Хотів попередити, що там стоять камери, але так як екскурсія була легальна(судячи з фото всередині приміщень), то проїхали. Камера стоїть для дистанційного контролю рівня води, чи для виявлення крупних предметів, які можуть забити канал/пошкодити обладнання(150 000 щурів або човен з бородатими ектремістами  ;D)?
#11
Труба нерж вже дістав- решта актуально.
#12
На рахунок дірки в черепі.. це не самий дешевий вид страти. нацисти розробили циклон-б саме для здешевлення масової утилізації "зайвих" людей. Чи не могли тим же шляхом піти і в СРСР? Режими багато в чому копіювали один одного(зрештою, анатомія у всіх одна). Також в "безкласовому суспільстві" Камбоджі вважалось недоцільним тратити боєприпас- забивали господарським знаряддям. В мемуарах когось із учасників репресій в СРСР була "полыткорректна" фраза " случались задержки в работе из за нервных расстройств среди исполнителей". Тобто втомились стріляти
  Приховувати інфу міг хто завгодно- навряд чи самі учасники подій живі досі, але є поняття цехової, кланової і тд солідарності. Типу чиї діти чиїх дітей будуть ..відбраковувати.
#13
Видно ситуація буде підвішеному стані аж до результатів наступних виборів. З різних джерел ходять чутки про російських господарів мало не всіх відомих діячів. Навіть обговорюють версії погашення боргів територією.  Тобто це скоріше за все буде описано, але ЯК- залежно від того КИМ. Явні комуністи напевне не пройдуть, але латентних там і так цілий Содом. З їх точки зору це було б вигідно представити як звірства УПА чи німців :(
#14
А хіба не можна мати приєднані на 1 му приладі кілька давачів, і комутувати їх чи програмно чи механічно? Хоча, можливо у них різний не тільки рівень сигналу а і сам принцип роботи-тоді зрозуміло.  Також цікаво зібрати інфу, які саме гази протигаз затримує, а які- не дуже(стандартний зелений фільтр). Під різні гази розроблені окремі види фільтрів, відрізняються кольоровим маркуванням.
#15
Як би їх ще так відлякувати, щоб вони не встигли зібратись зграєю. Наприклад на ринках і тп територіях буває місцева зграя собак, яка часто нападає на перехожих навіть трохи за межею території, тобто на дорогах загального користування. Або посеред дня, коли власне на територію вхід дозволено(тобто кусає клієнтів закладу). Можливо збіг обставин і хтось у схожому одязі зі схожим запахом вдарив цуценя і образ ворога відклався в його мозку.  Фішка в тому, що собак підгодовують і відповідно у них є ієрархія, є людина, чиї команди вони виконують. А реально, якщо вкусить- офіційно вони нічиї. Тобто навіть на щеплення від сказу нема з кого компенсацію вимагати. Це у випадку, якщо вас вкусили за територією. А якщо всередині, то вас ще спробують злодієм оформити- феодалізм таки. Тут уже про відлякувач людей можна задуматись.
#16
І воно перетвориться в ТУРИСТИЧНЕ, піднесене всім підряд на тарілочці. Після чого щоб отримати свою дозу задоволення, труЪ індустріальщикам треба буде освоювати паралельні виміри? На рахунок діючих підприємств- схоже на провокацію дійсно, зовсім інший підхід потрібен  до професійних фотосесій та групового туризму, ніж до соло вилазок. Групового "просочування" напевне не буває, по рівню шуму воно підходить під термін "штурм" :D
А вхід через головну прохідну методом кави/пива з кимось ключовим - це вже інша тема, або вправа по психології/дипломатії або просто скучна "совкова" екскурсія для "середньостатистичних". 
________________________________________________________________________________
Думка автора може не співпадати з його точкою зору

#17
Може 24кгц ще чимось промодулювати треба? По аналогії з шокерами, де крім струму та напруги, важлива частота і форма імпульсів, максимально виснажуюча м"яз( в випадку з акустикою- мосх та вестибулярку).
І варто зробити "станковий" варіант на техніку. Собачки мають хворобу кидатись на транспорт, всіляким Humwee  може пох, а на ровері скоріше описується фразою "кривавий цирк". В Англії(можливо і у Франції) на початку ХХ ст був девайс  "велодог". Це був просто легалайз револьверів для велосипедистів.(напевно тоді на них кидались тільки 4-ногі собаки)
#18
Чорний поки не потрібно(буду мати на увазі на наступне)
А торпедо- локація відома, але все ж таки обмежена по асортименту та AI(чи в данному випадку доречніше казати IQ) персонажів. Та і часта поява в локації АС-2(ще й з габаритними брудними предметами) може викликати підозру в класовому походженні (і свідомості).
З перенесенням туди радіобазару на ньому з"явились у продажу такі високотехнологічні і сучасні агрегати, як бетономішалки  /тут мав бути смайлик з рогами/.
#19
В історії були прецеденти- на ютубі було відео city gents- команда трейсерів(майстрів паркуру) пересувалась по мегаполісу саме в костюмах.
#20

Лінзи (об"єктив) від совкових діапроекторів(фільмоскопів) скляні з F 62,4 або 63мм(Вказано на корпусі) - постійно
по 5-10грн/шт, залежно від стану(менше не серйозно, а більше- теж, для 99.99% кому попадається в руки, це просто сміття, яке навіть брухту не містить)