Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#121
А я б непроти в неділю зранку там побувати,бо всі інші дні працюю.
#122
На мене можете розраховувати +1. Якраз рік назад на цій події я зі всіма вами познайомився.Так шо для мене це дійсно річниця!!!!!
#123
Біля себе також знайшов декілька артефактів.
Львів,вул Лазнева 8. Табличка з номером і назвою вулиці.



Та ще декілька старих рекламних надписів.
Львів,вул Куліша







Львів,вул Котлярська 8.





Львів,вул Наливайка 13.


#124
Хоч трохи з запізненням, але всеодно вітаю Romashka і бажаю щастя,здоровя і сімейного благополуччя.


Також приєднуюсь до привітань на честь Lesyka побільше нових відкритів і головне здоровя тобі!!!
#125
Йду однозначно +1  ;)
#126
GOLEM я теж приєднуюсь до привітань і бажаю побільше здоровя і сили для підкорення життєвих вершин!!!
#127
Ретро польського виробництва NYSA 522.Сфотографовано на Краківському,якість фото не дуже бо фоткав мобілою.
#128
Бомбіка біля кінотеатру немає, зате там зберігся в чудовому стані сам кінотеатр, в якому збереглося багато техніки і девайсів. От туди би здійснити вилазку було би супер!!!! Там дійсно судячи з того що ми побачили збереглось все ще зі совка.
#129
Обговорення основної теми. Від мене особисто плюси за підтримку учасникам вилазки.
#130
Так, як більшість за понеділок нехай так і буде. Зустріч на 19:00 пл.Митна.
#131
Головне питання стоїть в тому кому в який день зручно,бо мені всеодно.
#132
Пропоную всім дігерам додати до нашого списку ще один бомбік. То, що то бомбік даю 100% гарантію так як взнав адресу з достовірних джерел. Йти тре вечером після 19:00, був сьогодні там зранку,видно сходи вниз і незначну кількість сміття. Хотів спуститись і провірити гермодвері чи вони відкриті, але як на зло на балконі сусіднього будинку стояли дві бабусі, які з мене очей не зводили, та щей якийсь мужичок нервово покурював. Тож я вирішив не здіймати галасу і просто пішов. Треба визначитись з днем вилазки, я пропоную вівторок,хоча можна навіть в понеділок. Місце зустрічі пропоную площу Митну біля фонтана (ресторан Кумпель). Від себе візьму обовязково WD-40, іншим пропоную теж взяти якийсь девайс,бо незнати в якому там стані двері.
Фото яке я зробив.



P.S. Мені відомо розміри бомбіка десь 300 м квадратних. Ця вилазка може бути і просто дослідницька так як я незнаю які там справи з гермодверями. Проте є нагода дослідити ще два місця,по крайній мірі одне точно, про які саме місця я говорю довідаєтесь на вилазці.
#133
Скільки раз проходив по вул.Друкарській ніколи не помічав цього я так думаю ліхтаря. Зовсім близько біля нього знаходиться котельня. Хоча можливо я помиляюся і це зовсім не ліхтар.



#134
Ще не так давно на вулицях зявились ось такі вказівники для туристів.



#135
Та незнаю чи я би відважився і чи мені би хватило сили і мязів пройти ту чорну диру. Тай сам звіт і фото бомбезні. Реальний тобі зачот від мене.
#136
Зачотні фото крилатих друзів.
#137
Додав трохи своїх фото,безперечний зачот всім учасникам.
#138
Дійсно це місце настільки неприємне,що після того як побуваєш там один раз,бажання повернутись туди зразу відпадає.Та поки я там не був вічно мене мучило бажання туди попасти.І от збулась моя мрія побувати напевно в найгоднішому місці Львівської області. На рахунок протигаза пожалів дуже швидко,що не взяв його. Але більше мені докучав не запах, а неймовірна велика кількість надокучливих мух. Стояти на місці практично неможливо,так як одразу мухи обліплюють одяг і тіло. Трохи завидував Lesyku,який заздалегіть подумав про Л-1, бо по-перше:мухи хоть сідали на нього він цього зовсім невідчував,по-друге він в протигазі не вловлював пориви вітру,які в свою чергу приносили чудодійний аромат.
Скажу точно не вартує йти туди одному,тому що пси там як і їх господарі доволі агресивні до непроханих гостей,особливо з фотоапаратами.





Тут  видно Lesika і на горизонті видніється постать одинокого мисливця за сміттям.



Ворон було багато та проте щось не замітив чайок які теж полюбляють такі місця.



Цікавий факт: все знайдене цінне сміття бомжі тягнуть до так званого лагеря, в якому все знайдене складається у величезні баули які видно на фото. Виникла думка поцікавитись чи нема бува чогось на продажу по гуртовим цінам, але після матюків в нашу сторону цей проект відразу забувся.











Купа сміття знизу.





Отруйні озера,цікаво яка їх глибина.





От таких машин за час нашої присутності розгрузилось десь штук 8.



Уявляю яке тут пекло влітку. Проте як завжди залишився задоволений бо з цікавою і дружною компанією навіть сморід здається дурницею.



#139
Львівсільмаш є ще на Городоцькій 207,от там дійсно є два бомбаря,правда незнаю як там з охороною. Цікавить мене ще такий обєкт як Конвеєр що неподалік від сільмашу на рясне, чи там є охорона?
#140
Так жалкую,що в мене тіко один вихідний. Першій і другій експедиціїї реальний і жирний +