Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#261
Вчора мені знайомий повідомив про чудовий вхід в цей будинок.Сьогодні Roy,stinger,:-),і я вирішили цей вхід перевірити.Заходим в дворик церкви Миколая,доходим до кінця дворика і повертаєм наліво крізь маленьку браму,проходим до кінця повз будинки і впераємось в цегляний паркан,який по висоті може кожен перелізти,а за ним нас чекай ще не досліджений будинок.
Так що ні з якою охороною контори не треба домовлятися.За інфу про вхід дякую своєму другу,сам би не здогадався.
В темноті за парканом нами були замічена яийсь залишок стіни і велика територія будинку.Так що думаю завтра буде що досліджувати.
#262
Я в той час калим мав на Добробуті.Трохи бракованих сумок продав сільскому населеню.Заробив нормально,але краще б з вами пішов,бачу вилазка була супер.Та думаю в цю неділю віддихнем не гірше.
За фото звичайно від мене+.
#263
Значить думаю план зустрічі той самий:28 лютого на 11:00 біля Міленіума.Проте якщо більше людей не будуть мати змогу в неділю то можна і в суботу.Правда мені прийдеться з роботи відпроситись.
#264
Rufus тобі звичайно зачот і великий + від мене,але в мене таке питання:фото № 22,24,41-що з тими мишами,тобто чим вони вкриті? Це іній,чи що?
#265
Ще декілька.
#266
Докину і від себе пару фото.Мумію собаки вирішив не виставляти.Певно бідолаха відчувала смерть раз так далеко залізла :'(.
#267
Тутка можна обговорювати ;).
#268
Я теж один ліфт здибав.Знаходиться він недалеко від памятника Данила Галицького.По моєму вул Галицька №...Завтра точно адресу взнаю і допишу. А ще друг мені розказував,що в одному з підвалів цього будинку є вхід в Полтву.В самому дворику дійсно відчувався запах річки.
Ну і звичайно фото ліфта.
#269
Є цікава інформація для тих хто почав колекцінувати журнал АВТО ЛЕГЕНДИ.В Россії цей журнал почав виходити 10 лютого 2009 року. Тут можна подивитись журнали які вийшли,і що в планах до виходу.Тут можна подивитися на самі модельки і скачати журнал,зараз там 26 випусків.


Сьогодні натрапив на цікавий фотоогляд модельок які я збираю.
перша частина
друга частина
третя частина
#270
Незабувайте, що 11-12 березня приїджають гості з Одеси. Якщо ми всі поїдем то хто їм тоді Полтву покаже?
#271
Сфоткав сам це сьогодні так,що думаю маю право виставити тут свій шедевр.Сам постер знаходиться недалеко від трамвайного депо №2
;D ;D ;D
#272
Пропоную 21 лютого в 11:00 зустрітитися біля Міленіума і спробувати домовитись з охороною,щоб попасти в цей будинок.В разі невдачі пропоную пройтися по Підзамче і пофоткати трохи а будинок залишити на весну,коли розтане сніг і можна буде перелізти через паркан в Онуфрієвському саду.
Після Підзамче можна зайти в трамвайне депо №2.Думаю там за вхід можна буде легко домовитись і добре то діло все зафоткати.До речі втому районі дуже багато різних закинутих обєктів заводів і фабрик.Можливо найдем щось нове.
В кінці пропоную трохи розслабитись і сходити постріляти з справжнього СВД і патронами 7.62.Вартість прокату пів години 50 гривень і один патрон десь 4 гривні коштує.Вибір зброї там дійсно великий.Є дві малокаліберні рушниці по 30 гривень і патрон по 1 гривні.Пістолети правда на гумові кулі.Тобто якщо нас буде багацько можна буде скинутись і постріляти з пару видів зброї.
Докину одне фото якогось дестроя на вул Волинській.
#273
Сьогодні зробив фото з того саду в церкві Онуфрія.На ньому показано паркан через, який треба перелізти,щоб попасти в цей будинок.Але напевно зараз пробиратися по тих снігах буде недоречно.Тому оптимальний варіант залишається домовитись з мешканцями контори.
#274
Сьогодні моїй мамі на роботу прийшло от таке повідомлення.Хоч я сам ніколи не відкриваю листи від невідомих  але вирішив всіх попередити.
#275
Хоч я з ним незнайомий, але якщо форум підтримує то я також додам +.
#276
Я тоже приєднаюсь до вас. ;)
#277
Так як я і обіцяв сьогодні після роботи продивлявся територію на наявність інших шляхів проникнення в будинок.Добре придивившись придумав ще два варіанта:
1)Позаду церкви Онуфрія є сад.В кінці того саду є паркан через,який можна також перелізти в подвіря будинку.Той хто там був знає що розмір цього паркану досить великий.На фото номер 2 можна побачити невеликий фрагмент цього паркану.
2)На фото номер 6 є вікно яке забите цвяхами. Якщо логічно подумати раз його забили значить там просто немає решітки,як на інших вікнах. Правда цей спосіб є тоже запальний.
Завтра спробую сфоткати той паркан в саду. Можливо виникнуть ще якісь ідеї на місці.
#278
Хоч я там і розгаратав свій ліхтарик,але це того коштувало.Бомбік дійсно суперовий!!! А ліхтарик я свій відремонтую.Трохи клею і ізолєнти і буде як новий.
#279
Пропоную 20 або 21 лютого спробувати домовитись за вхід в цей будинок Багатьом моя ідея з драбиною не сподобалась.Залишається надіятись на розуміння людей з тої контори.Від себе обіцяю ще добре все обдивитися на можливість іншого варіанту проникнення.
#280
Мені теж підходить.Якраз в 18:00 закінчую роботу.Так шо +1.