Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Imhot

#1
У pdf-копії зіпсована, здається, 89 сторінка. Орігінал у вигляді jpg-картинок зі зручною навігаціею за окремими частинами Довідника  і буквами можна побачити тут
#2
Цитата: Цезар від 13.06.2011 15:48:37
13 маршрут змінив кінцеву у Львові. Тепер вона їде з Площі Римлянина що позаду Міленімуму по праву руку
Не зрозуміло. ПЛОЩА Римлянина? Позаду "Міленіума" ? У Львові є ВУЛИЦЯ
П.Римлянина (між Пекарської і пл.Митної). Можна точніше - як тепер їде 13-ка?
#3
Маршрутку №73 «ліквідували як клас»
"Високий Замок"
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?ac=arch&atid=86014

Львівські трамвайні та тролейбусні маршрути і приблизно третина (я так зрозумів - поки що) маршруток на карті Візікома на сайті  http://alan.ucoz.lv
Автор пише, що маршрутки "в порядку експеріменту". Треба сказати, початок
досить вдалий.

Маршрутка №3
Рясне-2 - Шевченка - Городоцька - "Магнус" - пр.Свободи - кн.Романа - Франка - пл.Петрушевича
http://vlaskor.net/news/55588.html

Але не надовго:

   "Третій соціальний автобус сполученням Рясне-2-Магнус знову змінив маршрут." Кінцеву зупинку повернули на площу перед „Магнусом”, - пояснили „Львівській хвилі” в АТП номер 1.
За продовженим маршрутом – до площі Петрушевича - третій соціальний автобус проїздив всього тиждень. Можливо, кажуть в АТП, до цього повернуться, але тільки після затвердження нових тарифів на перевезення, вирішення інших питань. Щодо кількості машин, то їх, за даними підприємства, курсує сім.
http://lwr.com.ua/index.php?action=news&id=45843
Цікаво, коли вже ми дочекаємось порядку?
#4
Знайшов дуже цікавий сайт з довідником вулиць Львова і мапами старого міста. Є багато прямих корисних посилань. Кращого  довідника вулиць я ще не зустрічав. До того ж він містить сучасні, радянські і польські назви і поєднюється із картою. Дуже зручно. Щодо старих мап - ніяких заборон на копіюваня. Хотів подякувати автору, але у нього на сайті чомусь не працює зворотній зв'язок.