Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#501
Двері запилили. Цікаво, скільки та дура важить? колись хлопці на цитаделі аналог такої піднімали домкратом... є варіант підняти та відкинути на бік, звісно якщо вийде...
#503
Народ, може в когось завалялась непотрібна будь яка плата з червоного текстоліту, можливо спалена відеокарта Радеон, або ще шось, головне щоб була червона, мені для хенд-мейду треба ::)
#504
якого він року народження? бо ті шо в нас на роботі позалишалися - взагалі ні які, роки беруть своє, а конденсатори сохнуть...
#506
Цитата: Hel_2 від 17.02.2012 23:49:36
Цитата: Drusja від 17.02.2012 23:21:23

Ну чому ж, якби наші "доблесні" міліціянти належно виконували свою роботу, то їм б дозволили, та й сусідів вони б давно вже опитали. А так простому смертному хрін хтось щось скаже чи покаже.
Я згідний з тобою.
Во що яб порадив піти в райвідділ миліції до якогось майора чи полковника і когось типо того переговорити з ним і він можли би наказав патрульним щоб вони перевіряли велосипеди,але йому прийдеться заплатити! Не багато десь в районі трьохсот гривень.

Майора... Полковника. 300 грн. Шо за брєд п'яного Опанаса Свиридовича???  Менти в житті не будуть займатися краденими велами, не будуть бігати, шось шукати, а за взятку ще і стаття є... ви як тіки народились, в якій країні живете? Вели крали все життя, циганва всяка, шпана, гопніки, не перший випадок, скоріш за все через бариг спихнуть комусь, шукати в районі привокзального ринку, скоріш за все  там є якісь майстерні, наврядчи велосипедні, або тупо барахольщікам зі всяким старим крамом вздовж дороги по дешевці, або на торпедо відженуть, там постійно купу старих і нових крадених велів продають, але то після морозів, коли тепло буде. На дорогах сезон для пошуків настане через місяць - як тепло стане і велосипедна братія повилазить на вулицю, раніше скоріш за все ні хто їздити на ньому не буде, не сезон. Розбирати на запчастини теж не будуть, просто не вигідно, і деталі не підберуть подібні, а будуть продавати як є... от такі думки по темі... Будем шукати...
#507
коаксіалка по перше жорстка через серцевину, що погіршить рухомість кабелю, по друге чутлива до перегинів в місцях з'єднання, саме через свою жорсткість, при статичному підключенні, без руху - служить довго, наприклад на антенах, але при динамічному. я вже задовбався на роботі ремонтувати щупи до осцилографа, постійно ломаються на з'єднанні :-[  термоусадка наврядчи вирішить проблему... добрі результати будуть з кабелем від автозарядки для телефону, він і гнучкий і розрахований на струм :)
#508
багато разів наблюдав таке явище, це звичайна вологість повітря, підсвічена спалахом, на всіх фото з туманом видно що фоткано в якихось вологих єбєнях, чи під землею... ще від ракурсу зйомки залежить, при інших ракурсах вдається уникнути такого туману...
#509
IMXO по полісах. На разі користую досить багато різного кєтайського свєтла, серед них є 3 поліса, один на 5 кєтайських ватт, на 3 АА, без драйвера, і два ляхтарка на 10 кєтай-ватт з типу стабілізатором, на 2 АА, такі ж, як описував  ZED. Що можу сказати: кітайщіна - вона і є кітайщіна. до корпусів і кнопок претензій не маю, про водозахист промовчу, його ніфіга нема, рефлекто-скло середнє, світлодіод... ну там при визначенні потужності треба забирати нолік, якщо 10 ватт, то це 1реальний ватт, видно в порівнянні з меглайтом на 3 ватта, драйвер? ні, не чув... не можна називати простий блокінг-генератор на одному транзисторі гордим словом драйвер! я бачів драйвери і знаю що це... надійність? ну той що на 5 аля ватт служить вже 3 роки і поки без нарікань, 2 10-ватних вмерли від якісних, свіжозарядженних аккумуляторів Дюрасел... і там був аля драйвер. корочше я би зараз не довірився цим ліхтарикам, тому хожу постійно з гамерікосівським МегЛайтом, чого і раджу іншим... а поліси зійдуть як запасні)))
#510
На разі вилазка переноситься на невизначений термін, у зв'язку з різного роду обставинами...
#511
мені замість білого, один чорний нового дизайну :)
#512
Чи можна дізнатись, як там діла з магнітиками? ::)
#513
проходив сьодні повз входу колектора Стефаника - Городоцька, і побачів, що двері, якими накрит вхід, майже повністю засипані снігом. Тож тре буде в день Д, завчасно розчистити лопаткою вхід від снігу :)
#514
Дякую за фото! класно посиділи ;D а торт був найсмачніший!!!!!!! :)
#515
думаю не всі раді будуть добиратися до дому на таксі, або валити по ожеледиці та морозу, зі спорягою, пішки десь наприклад на Сихів... тож поважаймо інших учасників :) в сб-нд обіцяють мороз -10 -15 то ж проблем не буде, а йти можна і в суботу, бо в понеділок зрання робота, тож пів ночі шлятися в неділю - не кошерно ІМХО ::)
#516
мотузка є, не проблема, а плануємо, як і говорилось на вихідні, конкретніше буде в чт-пт, будем бачіти по прогнозу погоди, бо то не жарти, мені вистачіло минулого разу поплавати. :(
#517
оу є!!! не легко доведеться хоббітам, точніше новачкам в цій справі ;D знаю по своєму досвіду, як йти по бруківці в бахілах, по течії, і як підступно ковзаються ноги та зносить течією... тому пропоную, щоб кожен, хто буде, взяв с собою моцний патик, на який би спирався))))
#518
а ти пробував піднімати ту кришку? чи вона взагалі рухається? бо на вигляд вона не підйомна...
#519
Підтримую Роя, варто зробити таку акцію, наши друзі з Тернополя вже давно допомогають тернопільському притулку :)
#520
Катедральний собор





Каплиця Боімів


Проспект Шевченко 27


Проспект Шевченко 28



Івана Франко 43


Коцюбинського 1


Кінотеатр в парку культури


Стіна костела Святого Лазаря по вулиці Коперніка





пл.Ген.Григоренко 4


вул.Ляйнберга 2