Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#681
Пропоную в суботу на 10 ранку здибатися біля порохової

Ще тре буде глянути цю вежу за Охмадитом
#682
Вибачте, але брєд сивої кобили, в вас шановний мабуть параноя, адже всі зі спецслужб хто хотів знати про нашу діяльність вже давно все знають, і більше того, ми готові навіть до співпраці з ними, якщо виникне така потреба. Ми не шукаємо неприємностей, ми збираємо матеріали загального характеру. А людина з фотоапаратом то ще не шпигун і зрадник, те що фоткається через паркан не є шпигунством, адже не має ніде табличок забороняючих це, ми не ліземо без дозволу на закриту тереторію. А на рахунок позицій бойової техніки, то то смішно, адже любий супутник з орбіти може зняти зверху все що буде потрібно, і вояки про то все добре знають, для того і є маскування. Щє в мене викликало сміх розпинання про боєздатність нашої країни, це просто лол, адже наша країна за 20 років незалежності проср@ла всю сбою боєздатність як таку, що не продали, то пропили, або здали на метал, в нас не армія, а стадо голих і босих, яка в першу чергу небезпечна саме для своїх громадян XD
#683
+1, але через тиждень я працюю :(
#684
Фотки від мене ;D







Злесик Югенд!



мишко, мишко, я тебе з'їм









А шо там в середині?





Бикуєш? На!



Дойч-перекур







Троха інтиму)))





І тут халявне пиво скінчилося))))





Важке пиво)













Стіч)))



Смайл і булацька







В куточку...











Пафасний Фетол





Монолог Лесика)))











#686
Вітаю друже!!! щастя, здоров'я, достатку, успішності в житті, і щоб все задумане завжди збувалося! :)
#687
Вітаю друже! Бажаю моцного здоров'я тобі і твоїй сім'ї, достатку в хаті, успіху в житті і прогресу в роботі!)))
#688
та, ми ще й не туди доберемось, нас ще чекають легендарні львівські підземелля!!! ;D
#689
Ну раз вже пішла така п'янка, то і я добавлю своїх фото  ;D

Смайл з Лесиком на Жовківській


голуб позує


знахідка! :D


Прогресс


Поки нащі дослідники досліджували гумовий завод, ми зі Смайлом пройшлися на вулицю Ткацьку до Світоча



Світоч


Коллектор біля Світоча





Смайл та Дослідний завод


Мийщики вікон на Підзамче


Сурйозний пан хвотограф ;D


Stitch)))))


десь в районі переходу під колією


Дослідники


Не далеко мосту




На мості


Відпочіваємо :)


Церква на Старознесенській


Мабуть зимно


На горі Баба Род










Рой спокушає на матрац ;D


Смайл полетів до дому))))


А ми троха посвяткували ;)


Та поробили пару гарних знімків






Всім учасникам по +, і дякую за гарно проведений час)))
#690
+1 буду 100%
#691
Плани / Re: Ялинка-2011
12.12.2010 18:19:18
Цитата: Golem від 12.12.2010 12:16:07

Особисто мені наша ялинка ніколи не подобалася, якась шкарадна та некрасива. Та й, думаю, не тільки мені. То ж може не варто її щорік ставити, підтримуючи ще Совєтську традицію? Думаю якби Львівська мерія зробила свідомий крок і заявила що не будемо ставити ялинок і точка вкупі з жорстким контролем на привокзальній - це б дало суттєвий ефект + позитивний піар місту.

(Фото з Львівцентру)

А як же тоді відмивання коштів на встановлення ялинки? то ж передбачено бьютжетом, і в них (у влади) на рік в перед розписано хто скільки баблосів покладе собі в кішеню за таку справу, і наврядчи хто з них захоче перед новим роком відмовитися від кількох десятків тисяч гривень, тому ялинку ставили і будуть ставити. І чомусь відкривають саме до Миколая, може типу посадовці роблять собі таким чином подаруночок? >:(


Я наприклад за останні 6 років, жодного разу взагалі не ставив в хаті ялинки, ані живої, ані штучної (хоча маю в дома), просто не хочу підтримувати цю традицію, і вважаю її дурною... Свято має бути в дущі, а не посеред кімнати чи міста...
#692
No comments... ;D

#693
Можна, з металошукачем все можна :)
#694
Знаю про той об'єкт, останній час часто катаюся в Тернопіль, то бачу їх на роз'їзді за станцією Красне. Видно що об'єкт діє, на тереторії є машини, паркан майже доходить до колії, навколо, вдоль колії ніби якась промзона, якісь склади, цистерни, інше. Шарив по нету, фоток мало, десь чув від знайомих шо хтось з фотографів хотів познімати їх, але десь на когось нарвався (чи охорона, чи спецслужби, не уточнювали, подробиць не знаю) туди електричкою годину десь їхати, можна вдень в 13:20 з піздамчє...

В них навіть сайт є, там вони пропонують свої послуги :D


"Красненський ретранслятор 1-ї загальнонаціональної програми НРКУ (державна станція). Мовлення на цій частоті було призупинене 10.05.2000 через вихід з ладу передавача та брак коштів. Передавач законсервовано. Рішенням Нацради з ТРМ №1706 від 28.11.2007 у зв'язу із тривалою відсутністю мовлення НРКУ на даній частоті ліцензію компанії в частині мовлення на ній.
Slogan: "Перший Національний - завжди перший!".
В ефірі - новини, аналітичні, публіцистичні, дитячі та музичні програми.
Транслює ряд програм виробництва ТРК "Радіо Ера""

Звідси

"Красное (укр. Красне, часто не склоняется) — посёлок городского типа Бусского района Львовской области Украины.
Красное расположено вдоль реки Гологорки (бассейн Западного Буга) на Красненской равнине на 40 км восточнее от Львова и 5 км на юг от Буска. Красное — узловая железнодорожная станция, от которой идут ответвления на Львов, на Золочев-Винницу и на Броды-Киев.

На юго-востоке от города расположен крупный средневолновый радиовещательный передатчик мощностью более 1000 кВт. Вещание ведется на частотах 549 кГц и 936 кГц (49.900108N 24.671259E).

via ru.wikipedia.org

* ** *

Ниже приводим список советских объектов дальней радиозащиты.

Объект  Местонахождение  Принадлежность  Мощности

№ 811    Львов (Красне)                  -                       3х200, 1х500 кВт

Интересно, что СССР не трогал одну частоту китайского радио, на которой лента с записью передачи звучала в обратном направлении. Наверное, китайцы надеялись, что советские РПП не станут глушить канал заднего хода, а находчивые "дорогие советские радиослушатели" догадаются записать программу на магнитофоны. Хитрость заключалась в том, что, воспроизводя пленку задом наперед, можно было прослушать передачу без помех.

В 70-е и 80-е годы СССР регулярно глушил передачи 9-и зарубежных р/с на армянском, башкирском, белорусском, грузинском, еврейском, латышском, литовском, русском, татарском, узбекском, уйгурском, украинском и эстонском языках:

RFE/RL ("Свобода", "Свободная Европа", "Свободный Афганистан"), Мюнхен
BBC ("Британская радиовещательная корпорация"), Лондон
DW ("Немецкая волна"), Кельн
VOA ("Голос Америки"), Вашингтон
"Голос Израиля", Иерусалим
"Радио Пекин", Китай
"Радио Тирана", Албания
"Радио Корея", Сеул
"Свободная Россия", ФРГ/Тайвань

via  radiocenzura.tripod.com/text.htm

* ** *

1 червня 2010 р. - на частоті 7440 кГц розпочато мовлення радіостанції "Голос России"

via www.ukrtvr.org/index.php"
#696
Були сьогодні з Нікою в аеропорту, полазили троха по будівництву посадкової смуги і троха дослідили новий короб колектора, яким накрили ту річку що там тече. Довжина десь метрів 200-300, глибина мала, підлога бітонована, в бахілах пройти елементарно. Щє одним колектором стало в місті більше, вітаю)))









#697
А ти був в Дойчляндії? Наскільки мені відомо, там свалки є, але звісно ж не такі, там одразу завод для переробки, тереторія охороняється, та й сміття там не встигає гнити, бо все одразу викидається в окремі смітники, для пластику, скла, паперу і тд. плюс в них на викидання сміття є податок...
#698
Олег просив передати, що сходили вони сьодні суперово, але звіт сьодні він написати не зможе, бо має трабли з компом, тому звіт буде вже завтра.
#699
Залишилось не так багато часу до другої річниці форума, тому вважаю за потрібне вже розпочати підготовку до святкування. Прошу висловлювати свої думки та побажання з цього приводу :)
#700
Вітаю всіх учасників з днем української письменності!