Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2621
Я приторчав. Фото автомобільної дороги перед оперним і тролейбуси на проспекті Свободи - взагалі раритет :)
#2622
Передивився фотки - реально приторчав. В Ніка як завжди виходить дуже кульно, а сам колектор - справді якийсь особливий. Місцями виглядає ніби він в Припяті і сюда давно ніхто не спускався, там де злив - таке враження шо сцить велетенська тварюка, згини і повороти - як в центрі, а оброслий вхід - як в фільмі про вампірів. До речі, на карті міськради

До Роя: А ви в центр часом не заходили? Цікаво чи висить ше шнурок :)
#2623
Поняв, дякую. Під землею відстані інакші. Може бути шо той зі сходами і люком - то і був біля парку? Бо сходи просто так не роблять :)
#2624
Легко підтримувати чистоту в пустій хаті. За союзу ніц не було - от і відчуття краси. А ше явно підсилені кольори, так ніби фотограф накурився. Є дуже багато красивих фото сучасного Львова, майстерні фотографи роблять шедеври з банальних сюжетів. Троха є тут чи тут Натраплять на них наші діти і казатимуть шо тоді було класно, а зараз ні. До речі, в Нью-Йорку нічим не краще, ніж на нашій ВВ.
#2625
Молодці. Поставив +. Маюк кілька питань до Фенріза.

1 - Скільки часу ви йшли безпосередньо по Стуса
2 - Які бачили люки, сходи назовні
3 - чи піднімалися, робили привязку до поверхні
4 - Чи знайшли місце де можна було б спуститися безпосередньо в стуса

Ше файно було б щоб Рой і бригада написали шось від себе :)
#2626
Гарно Вам злазити! Я, на жаль, нині буду в Дрогобичі. Почитаю Ваші звіти і може в неділю махну, поффтикаю шо там і як.
#2627
Сьогодні мені прийшла в голову геніальна ідея. Виявляється такі пристрої вже продаються. Причому в кожному супермаркеті. називаються Ароматизатори Повітря. Наприклад:


Там вже стоїть магнітик який кожних кілька секунд натискає на спуск балончика. Ставиш замість ьалончика з пахощами Терен - і отримуєш потрібний результат :) Є досить прості і дешеві модель, які не шкода пустити в росхід.
#2628
Сихів досить Новий Район, там небагато. Лазити можеш по Спорудах на Луганській, можеш дослідити кінець Зеленої, там має бути багато.
#2629
Ракетна частина Біля Бендюг - досить глибоко в лісі. Дорога стара, зараз весна. Проїдуть не всі машини. Пішки до бази літом йти півтори години, весною - всі дві з половиною. + обовязково слід мати водонепроникне взуття. Якшо мороз - легше, але машина все рівно не проїде на сам обєкт.

База Біля Корчина - близько від дороги, та й машина підїжджає майже під саму базу. Йти не далеко і нескладно. + там є на шо дивитися, на відміну від груди каміння коло Бендюг.

Відвідати дві бази за день - цілком реально. Просто трішки змінити маршрут. Червоноград - База - Бендюги. Там на попутню маршрутку, і з Корчина на Базу. АБо те ж, але з власним транспортом.
#2630
Надибав тут ще одну файну фотку. Насолоджуємся :)
#2631
Дякую за грунтовну розповідь. Тему пеерміщаю в Інжеенрні Споруди.
#2632
Недавно натрапив в неті на кілька фото Янівського Концтабору. Вразили, чесно. Як ото кісткодробильна машина чи замальовки самого табору. Всі фото тут
#2633
і шо, чим закінчилося все це?
#2634
Нині ранком сусід: "Привіт. То ти Голем?". Був він з друзями в Лощині, там побачив напис Експлорер, зайшов, почитав. Впізнау мою пику :) Файно собі поговорили, запросив го на вилазки.
#2635
Біля Гриніва в лісі на Карті намальований піонертабір. Фото з гугла низької якості, тож його не викладаю бо ніц не видно. Ніхто не в курсі: це справді табір, а чи шось що ховається під цим? Бо відомо шо військові любили так приховати всякі цікавинки. Звісно ми проффтикали шо не заглянули туда під час цієї мандрівки, але збиралися в Зборів, поїхали в Бібрку. Все вийшло спонтанно і без відповідної картпідготовки.
#2636
Просто і зі смаком, не без 200 грам та креативності
#2637
Вчора перед поїздкою на Камулу купував зрання гумові рукавиці в Епіцентрі. Бо інакше, за висловом Ярослава, "руки перетворяться на сосульки". Вже майже при виході на каси чую ззаду: "добрий день Андрій!". Обертаюся, переді мною незанйомий чоловік. Він відрекомендувався паном Євгеном, сказав шо читає наш форум, шо впізнав мене по фірмовій футболці і шо йому приємно познайомитися. Що ж, я від здивування практично втратив дар мови. Сказав шо мені теж приємно і ми попрощалися. Але забув сказати шоб приєднувався до вилазок.

Що ж, приємно що люди вже на вулиці впізнають. Головне шоб це були не ППС-ники :)

Цікаво було б почути, може хтось ще має якісь подібні історії? Діліться!
#2638
Нагадаусі же маю Берци, шкіряні, звісно. Три роки як не ношу, бо купив си нормальне туристичне взуття. Стан хороший, підошва стерта лише на половину, металевий носок. Були в Горганах, на Петросі, Говерлі. Віддам за символічні 50 грн. Шкіра ціла, але протікали навіть як були нові. А також безбожно терли праву ногу під кісточкою.

Розмір 43.
#2639
Гора Камула - найвища вершина Подільської височини. 471 метр. Приємна природа, буковий ліс. Недалеко від Львова, чудове місце для відпочинку. В тому ж лісі знаходиться місце стародавнього городища, місце стоянки та боїв козаків і татар, місце розташування бойового монастиря і затятих боїв ПСВ і ДСВ. Це все ми довідалися з допомогою металошукача та везіння. :) місце копане-перекопане, але тим не менше.

Назагал гарно провели час. Їхати туда рекомендую через Бібрку, значно краща дорога. Ну а далі - слід орієнтуватися на місцевості. Підйом тривав хвилин двадцять, йшли по снігу, троха попочили ноги. Але на самій горі снігу майже не було, тож працювати було легко. Поки Ярослав викопував всяке залізо з землі, ми палили вогень і просто дихали свіжим повітрям. В тому ж лісі знайшов велику яку глибиною кілька метрів. Можливо криївка, бо яма глибока, велика і квадратова. Але зараз це довести практично неможливо. Також є залишки фундаменту монастиря, потенційно цікаве місце для копання.

Спустившись вниз ми майже годину ффтикали на підвищенні, де залишили машину. Якась неймовірна енергетика в цього місця, аж не хотілося їхати. Та й краєвиди, я вам скажу. також шикарні. Весна, курча.

Для тих хто захоче їхати туда поффтикати - викладаю карту з
Бескиду
Там же і фотоальбом самої вершини. Ми мали з собою лише 2км карту, де вся область була позначена зеленою плямою з назвою гори, тож думали шо ми були на вершині. Хоча вона значно далі.
#2640
Гумор / Re: FunStuff в тему
01.03.2010 10:26:05
Що можна сказати, стінгер рулить!
STINGER S550