Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2661
Гуд, молодці. Якшо маєте на увазі ті залізні двері шо ведуть до щитової - тоя там був. Можна пролізти попід них, є добряча щілина. Всередині пусте електрообладнання і більше нічого.
#2662
До Фенріза: памятаєш який там тунель вузький та стрімкий починавсі на Франка? Цікаво шо тут буде. Зокрема цікаво було б донанести все на карту.

До Чугайстра: дуже вдячний за місце! не думав шо аж тут ше буде вхід. А на рахунок запалу - більш запального місця ніж Памятник Шевченку нема. І нічо, спустилися :) Думаю і сюда спустимся. Постараюся приєднатися.
#2663
Ой, прочитав назву і довго сміявся :) "Колектор Стефаника", тіпа складова частина тіла письменника чи то він його будував :) А чи може орендну плату за його користування бере :) Соррі за оффтоп, але ерально розсмішило.
#2664
Народ. Я до організації мандрівки не маю жодного відношення, просто перепостив повідомлення з додачею голосування. Прохання номери паспортів мені не висилати. Цим заємається користувач :-)
#2665
Прийшлося перепостити тему мені, бо неможна було додати голосування до вже існуючої теми. Ідея хороша, єдиним мінус що я можу тільки на вихідні :( Але думаю решті спільноти вилазка буде дууууже цікавою. Що ж народ, приєднуйтеся!
#2666
Пост від користувача ":-)"

Спочатку ознайомтеся із цим.
Так от, дзвонив щойно на ХАЕС, питав що і як, яким чином і коли можна зорганізувати екскурсію туди.
Пані з милим голосом все мені розповіла і сказала, що буде рада бачити. :-*
Тому потрібно визначити:
-час поїздки (лише будні, на вихідних туди прохід ваще заборонений) з врахуванням часу "реакції" тамтешнього начальства, яке підписуватиме допуск на АЕС - думаю +2-3 тижні;
-учасників поїздки.

Щоб стати учасником потрібно надати певні паспортні дані (ПІБ, серія, №. "Виданий і т.д." не потрібно). Це якщо громадяни України. Якщо ж громадяни інших держав - то соррі, там трабли, я за таке наразі не беруся. Дані мені в приват.

Вартість:
-доїзд - плацкартний вагон якогось ранішнього поїзда до Славути (~50 грн в одну сторону в досить мажорному поїзді). З пересадками в Здолбунові думаю буде досить незручно, але дешевше - електринами до Великого Кривина~25 грн в одну сторону.
-екскурсія - на халяву!!!!!111111111111 :D

Обов'язки:
організацію допуску та вибір оптимального типу транспорту беру на себе, головне вчасно подайте та точно всі данні і не вийожуйтеся, що на цьому автобусі не їхатимете, бо він не того кольору. ;D


P.S.
А ще там недалеко є місто Острог, де я напевно багато цікавих об'єктів архітектури. На жаль жодного разу там не був. Але можна і туди на кілька годин прогулятися.

Попрошу модераторів додати опитування про транспорт. п.1 - Поїзд, п.2 - електрина п.3 - комбіновано.
#2667
Дякую, цінна інформація. Хоча ти перший від кого її чую, хоча знаю багато старожилів району. Зрештою, не проблема день покопати і попробувати розширити їх. На тернопіллі спелеологи по кілька років копають поки відкриють новий район.
#2668
Це для того, шоб їх знаходили лише ті, кому справді цікаво. Зрештою, зараз сніг. Мусите чекати до весни.
#2670
ТО все так. З іншого боку більшість людей до нас прийшло саме через гугл. Якби не було, але є дуже багато толкових. А теми типу Карта Дрогобича, Розклад Маршруток, Привітання з Днем Ангела гарно індексуються і дають сюди людей. А за законом діалектики кількість рано чи пізно переходить в якість.

Витирати геть всі фотки не варто, багато є і цілком оригінальних чи сфотканих самотужки. Тому лишаємся на варіанті з тільки авторськими і оринінальними фото.
#2671
Вже десять років одне і те ж. НЕ юзайте Аутглюк і Сексплорер і не буде вам вірусів. Недавно прийшлося відімкнути ще автозапуск з носіїв бо по флешках пішли. І весь цей час я без антивіруса і весь цей час нема жодних проблем. Про це вже писалося, думаю нема сенсу знову.
#2672
Новини / Re: Закон 404
15.02.2010 15:28:55
Теж жахаюся з наших законопроектів. Але почалося все ше літом. З нацкомісії з нацморалі, яка має право банити в державі все, шо подібне на прутень. Тепер ше більше закручують гайки. Чув шо хочуть садити за користування послугами повій :( В тому плані я радий шо прийшли блакитні до влади. Мо повідміняють то всьо нафіг. То ж тепер можна прислати будь-якому на пошту лист змісту "дякуємо за ваше замовлення. Оплачені Вами фотографії в аттачменті" і за то садити власника пошти :(

#2673
та вже вернувсі :) Шо поробиш якшо народ любить показувати світу себе через власне сприйняття готового гумору. експлорер влучно зауважив. Давно потрібно було так зробити. Я шось втратив пильність.

Старі фото видалятися не будуть. А от за новими - слідкуватиму.
#2674
Оригінал тут
"
є пропозиція не витрачати дисковий простір та час на перепост тих боянів, а вішати сюди виключно авторські, або хочаб дотичні до теми ресурсу картинки.

Для решти є просто купа ресурсів (з яких то все масово сюди чомусь копіюється).

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/idioteka/2010/02/12/
http://www.exler.ru/bannizm/
http://demotivation.ru/
http://demotivators.org.ua/
http://fishki.net/
...
http://www.google.com/
"

Так. Згідний. Фото на яких є посилання на інші сайти як ото демотиватор чи фішки вішати нема сенсу. А як стане бракувати місці на Диску - підцензурувати існуючі теми.
#2675
а я скористався адмінресурсом і просто витер всі мінуси, які поставили інші :) Вийшло переконливо ;)
#2676
Гумор / Re: FunStuff в тему
14.02.2010 16:29:33
і або "Подскажитє" або "Порадьте" :)
#2677
Гумор / Re: FunStuff в тему
14.02.2010 14:31:18
Смішно, але правда. Найпопулярніша фраза на київських туристичних сайтах:

"порадьте місце для віддиху".

Курча, в одній фразі два русизми
#2678
Ще одне. Зараз багато де у Львові сильно чути запах колектора. Це означає шо там є багато води і вона вся не встигає витікати. Так шо будьте обережні!
#2679
Все робилося як завжди швидко і на вчора, але приємно шо є результат
#2680
Таааааам, сам сміявсі довго. А потім стало сумно. Люди, не робіть так. Перед тим як брати людину в гори добре подумайте як їй там буде. А то відібєте бажання назавжди. І не дивіться на запевнення шо я буду йти, мені всьо пофіг. Є поняття складності і підготовки. Так шо на це треба зважати. Принаймні я так роблю. :)