Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1581
Монітор LG T710 PH, 17", в доброму стані, битих пікселів не має
Ціна 100 грн.



Принтер HP deskjet 3650, струменевий, кольоровий, в робочому стані. Без катриджів, блока живлення і USB-кабеля
Ціна 50 грн.







Сканер Mustek 2448CS Plus, в робочому стані. Бракує блока живлення і USB-кабеля.
Ціна 70 грн.







Клавіатура ps/2 Genius.
Ціна 15 грн.



#1582
Тема прогнозовано вродила срачі ;D

Що стосується відеоогляду Ромеля, який, власне, і пропонувалося коментувати, то мені сподобалося.
#1583
Гарний матеріал про камуфляж (а ще про зброю, набої, тактику бою, сухпайки і таке інше)  знайшов тут.

Альбом з видами камуфляжу повністю на Пікасі.





#1584
Зацікавлені дописом userst (котрий, до речі, на контакт не йде і інформацією ділитися не хоче), минулої п'ятниці пізно ввечері ми пішли ловити привида. Були Hel_2, Дімася2808 i :-) - на роверах, explorer - на авто, а ZED, Mary і я - пішкарусом. Десь о 23:00 вже були на місці, тобто отут. Зайшли в ліс, де починається роверова траса, посиділи на колодах, поговорили про те-се. Настала пора братися до діла. Якщо вірити інструкції, то треба

Цитуватичинити гам як звук кози і голосно воно часто появляется від дороги з вулиці. Появлялось вночі десь через хвилин 10-15.

Всі повимикали ліхтарики і почали голосно і відчайдушно мекати. Після третього гучного "Ббе-е-е-е Мме-е-е-е", що його волало сім горлянок, метрів за 50 від нас... ввімкнулися фари і якась закохана парочка поїхала шукати місця, де ночами менше вар'ятів. ;D ;D

Після короткої наради було вирішено прогулятися трохи лісом. Оце "трохи лісом" вилилося згодом в більш ніж 17 км пішки трохи лісом, трохи дорогою через Бережани, Волицю і Винники до Львова :) Йти вночі з ліхтариком через ліс - кайф невимовний. Вдома я був біля 4 ранку. Ось приблизний маршрут:



На жаль, фоткав я тілько телефоном, тому насалоджуйтеся тим, що є.
Скраю села знайшли закинутий триповерховий будинок, колишнє пристанище безхатьків. Всередині різні артефакти, зокрема олдові клавіатури часів Электроника МС 0511. В гаражі стоїть розбомблений Запорожець.









Табличка біля озера в Бережанах



Тютюнова фабрика в Винниках. Навіть вночі працювала і пахла тютюном.



А це ми трохи поматрасили на заправці перед фінальним марш-кидком до Львова





Перекрите перехрестя Личвківська-Пасічна і гучний колектор там же.





На цьому  у  мене все. Хто має ще щось сказати/показати, то дуже прошу.

Нагадую, що сьогодні повторно йдемо ловити того самого привида, тут є тема в Планах. Збір, нагадаю, о 12 вночі біля пам'ятника Данилу Галицькому. На цей раз все серйозно, будемо сидіти в засідці, пити коньяк аж поки щось не побачимо. Прошу відписатися, хто точно буде.

Обговорення
Альбом з телефонними фото
#1586
Цікава річ - радянські поштові автомати. Випадково надибав на цю тему в ЖЖ-юзера mykolap. Він пише, що на деяких поштових відділеннях такі автомати все ще працюють, продаючи конверти за 2 грн (при їхній справжній вартості 1,50).

Не знаєте, у Львові ніде такий не зберігся?
#1587
Бомбік моцний. Зачот вам! А вхід там не дуже запальний?
#1588
Як можна зробити, щоб пошукові системи знаходили нас також і за запитами англійською мовою? Наприклад "Urban Exploration Lviv" і схожі.
#1589
Я попередньо за, якщо воно не винесе неоправдано велику суму за поїздку. Точно скажу, коли буде призначена остаточна дата поїздки.
#1590
Я в васторге!!! Дуже тішуся, що випробовування пройшли гладко і конструкція виявилася надійною! Тобто лишилося тільки погрунтувати зсередини та помалювати ззовні?

А коли під землю?
#1591
ЦитуватиЯ з задоволенням займусь пошуками цього привида,як тільки прибуду до львова

Дай знати як зберешся. Я не те щоб вірив в подібні речі. Але моя бабця казала, що якщо є добра сила(в яку ми віримо беззаперечно), то і зла повинна бути. Тобто чорти, звичайно, не виглядають як на ілюстраціях в казках - з рилом і рогами, але заперечувати їхнє існування глупо.

http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,2943.msg19046.html#msg19046 - отут STALKER писав про щось подібне і в тій же місцині.
#1592
Цитата: Drusja від 21.05.2012 11:00:55
А "Датський текстиль" це часом не підприємство "Вангард Україна"?
Наскільки я розумію, це біля нової автостанції.
#1593
Чи місцина наркоманська - не знаю, але там розташований такзваний Сихів Байк Парк - велосипедна траса з комплексом штучних насипів і перепон.

http://wikimapia.org/#lat=49.7952611&lon=24.092341&z=15&l=37&m=b - отут приблизно. Про історію місця, зокрема і про привида, можна хіба розпитатися місцевих. Там стоїть кілька хат.

На жаль, фоток ми майже не зробили, хоча пройшли загалом більше 17км. Пізніше викладу що є з треком маршруту і коротким описом.
#1594
Цитата: Sensei від 19.05.2012 00:16:46
чому саме  Львів-Золочів-Тернопіль??не надто цікавий маршрут

А чим він поганий? Нічим не гірший, по моєму, за будь-який інший напрямок. Можеш запропонувати якийсь свій маршрут.
#1595
Завдяки дружній підтримці в голосуванні форумчан і не тільки, ми з Христиною таки виграли весільне плаття, випередивши найближчих переслідувачів більш ніж вдвічі. Ще раз дякую, друзі! І велике дякую від нас працівникам салону Slanovski за їхній професіоналізм, тепле та душевне ставлення до клієнтів. Ви нас приємно здивували!

Вчора були в Києві, забирали плаття. Фоток сукні тут не буде, ще не час на то))) І не буде (поки що) промзон, колекторів і бомбіків, до них, маю надію, скоро доберемся. Кому не терпиться, то прошу до Генерала космоса в гості.  Кілька непоганих статей  є тут, наприклад.

Ми просто пройшлися містом, але не забували дивитися під ноги, піднімати голову і заходити в різні непримітні кутки. Це завжди приносить свої дивіденди у вигляді гарних вражень і незвичних відкриттів. Зробив кілька цікавих фоток, хочу зі всіма поділитися.

Під ногами - люки. Нові і старі.











Над головою - радянські вивіски, гарно збережені







А так виглядають дворики будинків неподалік центру. Майше в кожному - ВШі.







Київські графіті мені завжди подобалися - оригінальні і часто в несподіваних місцях







А так зараз виглядає Андріївський узвіз. Повний рейвах, хмари робітників і техніки, де-не-де бродять одинокі туристи з наляканими очима. На все це сумно дивляться продавці різного краму і завжди скептичний та незворушний Булгаков















Покаталися на фунікулері. Мені дуже сподобалися старенькі вагони такого незвичного рейкового транспорту. Літери "Л" і "П" означають лівий і правий вагон. Тут є історія київського фунікулера.



















Все наразі. Тут є більше фото.
Обговорення створимо при потребі. Потреба настала

#1596
Цитата: SANECKA від 18.05.2012 19:01:50
Бо завтра на роботу, а вертатись з Сихова прийдеться пішкарусом,хіба шо хтось підвезе на машині до центру.

Швидше за все, всі будуть вертатися в центр пішки, компанія точно буде.

Остаточний час і місце збору - 22:30 на зупинці тролейбуса навпроти будинку №311 на Зеленій (внизу біля мосту)

На Вікімапії - http://wikimapia.org/#lat=49.7969371&lon=24.0723425&z=17&l=37&m=h

Точно будуть ZED, Mary, Hel_2 і я. Щиро запрошую до прогулянки також userst, яко автора допису, що дав поштовх темі.

З собою брати ліхтарики, відповідний одяг; для слабких духом - памперси. Бажано також перед виходом вдома потренуватися бекати по-козячому і спитати рідних, чи схоже виходить.

Linuxoid, дякую за інструкцію, бо апарат для лАпання примар знайшов, саме такий як на фотці, а куди коні запрягати не до кінця розібрався ;D ;D ;D
#1597
Та завтра мені не тойво... Яка різниця - сьогодні вночі чи завтра вночі?
#1598
ЦитуватиЦікаво було б знайти детальні підрахунки Укр залізниці по всій Україні

Навряд чи вони будуть достовірні. Деякі колії вели до промзон і були розібрані. Деякі належали (чи належать) військовим і, швидше за все, явно не облікуються. Та й сама Укрзалізниця часто демонтує паралельні колії, які не використовуються при маневрах.

А офіційний сайт каже, що експлуатаційна (найкоротша, виміряна тільки по одній головній колії) довжина залізничних колій України складає 22,5 тис. км.
#1599
ЦитуватиВсе ж таки почати вихід зі Львова і для прикладу перший відрізок пройти до Золочева

Непогана ідея, але не впевнений, що хотів би взяти в ній участь. Просто люблю урізноманітнювати маршрути, деколи звечора не знаю, куди піду зранку.

Що стосується конкретно цього маршруту - я б міг в будь-які вихідні. Якщо всім підходить червень - назначаємо старт на суботу, 9 червня. До цього часу всі потенційні учасники вже розв'яжуться з екзаменами. Зранечка виїдем електриною до Золочева, далі - пішки.

Підходить так?
#1600
Розумію, що пишу трохи пізно, але чи не хоче хтось піти сьогодні зі мною подивитися на привида, що про нього написав userst в цій темі - http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,2943.msg33454.html#msg33454

Пропоную збиратися в 23:00 на початку Зеленої, під'їдем тролейбусом до моста на Сихові, далі пішки. Відписуйтеся, бо самому страшно йти ;)