Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#1921
Дуже гарна тема! І гарно написано, а ще казав, що не "брільянт спікер". Дякую і чекаю продовження.
ПееС. А Фотки будуть?
#1922
Люди добрі, допоможіть з житлом! Потрібна хата у Львові з двома спальними місцями (маю на увазі подобову оренду) на 11, 16, 17, 18, 19, 21 серпня. З агенствами зв'язуватися не хочу, занадто вже хитрожопі в них умови оренди.
#1923
Отакий лючок побачив в районі головного вокзалу.



А ці два - у Воловці









Завод "Шкода"!
#1924
Нормально пройшовся. Таки да, озеро було обгороджене колючкою всюди, а на протилежному боці - хатки. Я вирішив, що то мєсна база відпочинку.
#1925
Короче, лев, йопти*ля! Таку штуку встругнув! Зачот, однозначно. Але на наступний раз бери дві страхівки, щоб я не переживав.
#1926
http://www.tineye.com/ - спробуй через цей сайт знайти звідки взято. Тільки фотки без ватермарок треба постити.

А звідки відомості про те, що на фото одне з чотирьох перелічених вище міст?

Рогатка - район Б. Хмельницького - Новознесенська
#1927
То не Рогатка, там нема підйому. І взагалі мені здається, що на Фотках не Львів. В Золочеві є подібні пологі вулички, але, наскільки я пам'ятаю, вони не встелені бруківкою.

Можливо щось вияснити допоможе ресурс, з якого взяті фотки? Можна посилання?
#1928
На Знесінні, якщо зайти з вул. Старознесенської, біля фантомної залізниці. Там порівняно безлюдно і тихо.

На Кортумовій горі, туди сам би хтів піти переночувати ближчим часом

У лісі між Рясним і Брюховичами можна знайти більш-менш чисте, тихе, придатне для ночівлі місце. Ще там є малина, вчора їв))))
#1929
О, кльово, що кілько нАроду сі зголосило. Будем мати урбан-серпень, якщо всьо гут піде. (das ist fantastisch many-many-many people to see tutkavo, ja-ja. Hope we'll fajno spend this serpen - Переклад на есперанто). А що - lingva latina non penis caninos est!
#1930
Всередині серпня приїжджає тру-експлорер Марчелло, котрий Momastalker у нас на форумі (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,3557.0.html - отут він трохи розказує про себе і про те, як воно там у них). Приїжджає з колєгою, хочуть по наших найжирніших місцях проїхатися. Ось що Марчелло собі запланував:



  • 11.08 - прибуття у Львів, 15:20  в аеропорт
  • 12.08 - орендувати машину, поїхати в Новий Розділ, де і переночувати
  • 13.08 - потусуватися трохи ще в Новому Роздолі, надвечір їхати в Калуш, де собі знайти готелик
  • 14.08 - тусуватися по Калуші і околицях, там же і ночувати
  • 15.08 - Те саме
  • 16.08 - Їхати помалу до Львова. Ночувати у Львові
  • 17.08 - Потусуватися по місті.
  • 18.08 - Яворівська сірка, ескаватори в Шклі. Ночівля у Львові
  • 19.08 - Поїздка в Стебник/Дрогобич. Ночівля у Львові
  • 20.08 - Виїзд в Червоноград/Сокаль. Ночівля в Червонограді
  • 21.08 - Приїзд у Львів
  • 22.08 - 15:55 - Літак до Мілана

Квитки на літак вже куплені. Ближчим часом буду бронювати машину для них (думаю, в Авісі буде найліпше, якщохтось знає кращу фірму, то відпишіться) і шукати яку-небудь хату. Вони хочуть орендуваит машину і нею всюди їздити. Говорять по-англійськи, по-італійськи, українською вміють тільки кілька свіжовивчених слів. Тому потребують провідника. Я через роботу не зможу завжди їх супроводжувати, тому прошу всіх, кого це може стосуватися прийняти участь у такому міжнародному обміні досвідом, тобто катнутися з чуваками по наших здохлих промислових гігантах.

Також в пригоді стане будь-яка корисна інформація - де жити, що їсти, де можна зекономити, куди обовязково треба заїхати, а куди краще не пхати носа через проблеми з пуліцаями чи охороною.

#1931
Погода сприяє, плани залишаються в силі. Я візьму з собою компас, кусень кілометрівки, шестигранники і насос. Візьміть хтось аптечку ну і тормозки не забуваємо, можливо в лісі пожаримо ковбасок.

Можна ще роздрукувати Вікімапію, щойно помітив, що знімок і кілометрівка мають деякі розбіжності. Чудеса починаються напередодні)))

#1932
А крім фото дуже хотілося б почути якусь нову інформацію.

Я чув, що під старою Левандівкою теж є прохідний колектор (ровесник Полтви). То може бути правда?
#1933
Попередньо на найближчу суботу, 9 липня планую відвідати Грот Прийма, нереально цікаве місце і покататися тими краями, через ліс ще заїхати в Стільсько (http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,277.0.html)

Дупою чую, там буде море цікавого!

Крім того, згадується допис одного з вже тепер не наших дописувачів

ЦитуватиНу ось. Казав мій дідо, шо коли татари були у наших теренах то люди з навколишніх сіл втікали у ліс. Там пару кільометрів дальше від гроту є хутір "Прийла". То луди втікали на той хутір - йшли в прийми. На Приймі є стільки цікавого що Вам і не придумати. Панська хата з садом, купа закинутих озер. Фундамент церкви (Євангелія з тої церкви зберігається в церкві с. Розвадів тогож району), Кажуть люди що там колись був монастир великий. Корчма теж була. Любителям нерви полоскотати - є частина лісу куди навіть місцеві не заходять, страшна енергетика (негативна), мурахи з шкіри втікають, блуд береться на рівному місці. Великий патріот нашої України - Полідович-Карпатський був вбитий на Приймі. З нашими предками вмирає історія нашого краю. І через купа тисяч років будуть досліджувати наші останки і вгадувати - а як вони жили? і де був у них туалет?.

Ото поїдемо від гроту якраз через ліс зі страшною енергетикою до "купи закинутих озер". І всю дорогу не будемо вимикати камеру, вийде вітчизняна "Відьма з Блер  Стільського". І ще дуже цікаво, як то мурахи зі шкіри втікають?  :D

Вікімапія - http://www.wikimapia.org/#lat=49.5043391&lon=24.0002775&z=15&l=37&m=b&search=Прийма


Добиратися пропоную так: о 8:20 зустрічаємося на Приміському, пакуємся в моршинську електричку разом з роверами, о 8:47 відправляємося. В Миколаєві виходимо і далі колесами.

В кінці хто захоче - крутить до Львова, хто нє - знов на електричку в Миколаїв.

#1934
Прикольна тема, однозначно. Я дуже схожу будівлю бачив днями в Судовій Вишні, але там був не склад вибухівки, а конеферма. Пізніше фотку закину.
#1935
Та пішов би, звичайно. Але не знаю, коли випаде нагода: наразі маю умовний список з приблизно десяти місць, де хотів би побувати першочергово)))
#1936
Цитата: Галка від 30.06.2011 20:56:35
а біля метро на городоцькій будівля охороняється?

Читати форум, сцуконах >:( >:( >:(
#1937
О, здоров, Галка ;) А то чого ще тобі на дах треба? Їдь на Тракт Глинянський, на недобудови. Ще можна вилізти на дах на недобудові біля Метро і на Хімсільмаші на Рясному (одне з моїх улюблених місць). Ці всі об'єкти є на форумі, там можеш  вичитати всю необхідну інформацію.
#1938
Заврта  їду електричкою в 7:50 з приміського в Судову Вишню, а далі буде видно, може щось цікве трапиться. Приєднуйтеся!
#1939
Я один час думав над цим питанням. І дійшов до висновку, що така карта принесе більше шкоди, ніж користі. Нам її не треба, я то гарантую.