Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - linuxoid

#41
Там були вбиті мої прадід, прабавця та всі мої рідні по їх стороні. Бабуся дивом вижила, але до самої смерті не розповідала про пережите, розповідала, лише, що працювала на фабриці...
#42
Цитата: Roy від 27.12.2014 12:11:34
Решта футболок залишилися в Пивничці. Прошу собі прийти і забрати їх там. Питати бармена або Наталю чи офіціантку Женю.
Вони в пакетах, підписані. Лінуксоїда в двох пакетах.

:o Я ж тілько 5 замовляв)))
#43
Якщо, то я другий в черзі))
#44
Музика не зла там, на звичайному радіо такого не почути. Кузьма як завше не перестає дивувати
#45
Передумав. Таки замовляю

1 x Linuxoid - світло коричнева  (3M) - L
1 x Linuxoid - бежева (60) - L
1 x Linuxoid - сіра (GL) - L
1 x Linuxoid - темно-синя (AZ) - L
1 х Linuxoid - коричнева (CQ) - L
#46
В мене апдейт, я поки -1 по футболкам. На роботі понабирав, і старих ще багато, і ціни не хороші)))
#47
Стефку, дуже дякую, класна група. Не чув їх раніше, чомусь.
#48
1 x Linuxoid - світло коричнева  (3M) - L
1 x Linuxoid - бежева (60) - L
1 x Linuxoid - сіра (GL) - L
1 x Linuxoid - темно-синя (AZ) - L
1 х Linuxoid - коричнева (CQ) - L

Номери кольорів брав туткай
#49
Є отут, наприклад оцей. Дані зарядки універсальні, підходять як для Li-Ion, так і для Ni-Mh. Універсалки мають недоліки, бо то компромісне рішення: вони добре заряджають Li-Ion, проте для Ni-Mh краще мати спеціалізовану зярядку.
#50
Цитата: Escapist від 08.09.2014 14:10:16
Дякую за відгук :)
На подібну тематику не тільки про Волгу можу написати багато чого - були б бажаючі то читати :)

Щей як є бажаючі! Я чекав нової кожної серії оповіді, то напраду цікава тема, та описано все дуже гарно. Пиши ще і ще!
#51
Цитата: inkognito від 17.08.2014 21:00:14
Не злюкайся будь-ласка дядько, я знаю як ти ревниво любиш свою Nokia. Дійсно, тут не місце для холіворів(але так хочется,бо маємо багацько eXperience'y з Nokia та Віндов).Захоліворимо краще під пиво десь face2face.

З.І. А у мене Ондроїд 4.4.4, я всяко задоволений та щасливий.І дійсно, для Вінди аплікух достатньо, але вкрай мало, якщо порівнювати із Гудроїдом.На свій час ZX Spectrum також злий не був

Ні в якому разі не сержуть. Вибір девайса і операційки то діло лише смаку, не більше, а технічно вони всі практично рівні, ІМХО.

Ціна 1300грн.
#52
Цитата: morpex777 від 17.08.2014 17:44:39
не розумію які люди куплятьють телефони з ОС  Windows Phone . Під неї майже немає нічого

А я не розумію, в чому полягає популярність Андроїда. Добра частина ресурсів йде на підтримку Джави, тобто фактично в пусту. Напевно, 5-й Андроїд більш-менш комфортно буде працювати на 32-х ядерному 128-бітному проці з 64ГБ оперативки. Не хочу починати холівар, тому на цю тему писати більше не буду: не хочеш купувати - проходь повз прилавок.

Купив, бо на iPhone грошей не вистачало, а в мобільного Лікунса доля не складається (в Андроїда Лінукс безжально завалений підтримкою Джава машини і він там не "придєлах"). Windows Phone має достатньо аплікацій (те, що мені необхідно - все на місці); в мому девайсі досить непогана камера, як на телефон; то чи не єдиний смартфон, котрий тримає тиждень з включеним WiFi; апарат реально шустрий, жодного лагу незважаючи на те, що Віндоусу вже майже 2 роки.

Цитата: inkognito від 17.08.2014 19:54:57
Не розумію аналогічно.Хоча джелізово телефон дуже гарний.Можливо, Linuxoid накінець-то вирішив перейти на платформу, що більш нативна його ніку?  :)

Ти не повіриш, в мене був Windows Phone 8.0, а тепер в мене Windows Phone 8.1 )))))))))))))))
#53
1) Nokia Lumia 820
Батерея тримає майже тиждень, хороша камера, Windows Phone 8.0
Стан на 3 з 5. Заходить пилюка під корпус, після розбирання для чистки зломані 2 болти, але на зовнішній вигляд і функціонування пристрою то не вплинуло. Панелька з можливість безпровідної зарядки + звичайна, обі чорного кольору.

Стартова ціна 1500грн. Можливий торг.
#54
Цитата: axizep від 21.07.2014 20:22:29
після короткої перерви в півтора рочки (дитина вже могла би вирости за той час) я знов вернувся до цієї теми. на цей раз я таки надув гандоньчик воднем.  і о чю!  він за паро годин поволі здувсі. думається що пори латексу як губка для молекул водню. краєм вуха чув що є такі аерозолі,якими запшикують бальончики перед тим як їх гелієм надувати,щоб вони не так бистро здувались. якшо форумчани знают як ті аерозолі назив. і де їх можна придбати то най напишут.
але взагальному довольний. мої розрахунки підтвердились і 6 літровий гондоньчик підняв у повітря 5.3г груз.
ше хочу поділитись ідеєю,як я збираюсь весело провести час коли в мене все вийде: запустити шаріки з передатчиком в стратосферу,і спеціальною антеною їх шукати потім. отака от розвага аки полювання на лис )

Водень втримати дуже важко навіть в металевих балонах, через розмір молекули, а чи треба? Для запуску контрацептив потрібно надувати не повністю, інакше недолетить і до хмар - лопне через низький тиск на висоті, а надувати безпосередньо перед замуском.
#55
Цитата: :-) від 04.07.2014 11:46:17

Так, про них. Мені немає куди їх пхати, тому розмір без різниці, у мене виносний акум. Здохли 2 запаралелені акуми, які були в послідовному з'єднанні, всього їх там 4, от шукаю заміну, але так щоб фари вистачало на значно довше. Які там стояли в плані ємності, я хз, бо то із ДХ була фара. Ідея використати ту ж плату із акумуляторного блоку. А 2 живі я на іншу фару закинув би - там 2 в паралелі, матиму ще один акумуляторний блок.
Але струм там, хз, написанщ от 2200, але то скоріше акумів ємність. 2 години рантайму на максимумі, значить близько 1 А. А акум із захистом нормально заряджається в паралелі хіба? ТОбто хай 2 паралельно підключені акуми, які стоять першими зарядилися і відрубалися, тоді ж 2 паралельні, які після них, не зарядяться. Там звичайно ж є провідник між двома паралельними групами, але він так розумію щоб напругу міряти між групами.

За Ліфер я в курсі, але потреби наразі немає. :)

Тодо бери незахищені Панасоніки 18650 3400мА*год,  або з дешевних Санйо, служити повинні добре
#56
Цитата: :-) від 04.07.2014 10:20:50
Гм, зацікавило. Варто брати оті на 4000 мАГ? Чи фуфло таке ж як і металгідрид на 2700? А то мені на фару в ровир, чим більше тим в принципі краще. Тобто можна обійтися 2-ма послідовно, замість 4 (2 послідовно в паралелі) на 2100. Плата на 2100 така ж наче як на 4000. Так я не розбираюся в електроніці, то всі знают. ;D

Ти маєш на увазі 26650? Дивись, що вони влізли, бо в них діаметр 26мм., краще всього бери панасоніки, якщо потрібні високі струми (більше 3А) то потрібно брати високотокові (IMR). Якщо треба зовсім високі токи (десятки ампер), то ще є магазин з ліфером (LiFePo4). Але май на увазі, що високотокові літій-іонні аки не мають плат захисту,тобто якщо їх сильно розрядити, то є ризик "вбити" елемент, тому для струмів менше або рівно 3А краще брати захищені елементи.

Щодо ліферу - такого типу елементи мають меншу питому ємність ніж в літій-іонних, але  вони віддають дуже високі струми і можуть дуже швидку заряджатись.  Номінальнальна напруга їх 3.2В (не 3.7, як в звичайного літію), тому вони потребіють спеціального зарядного пристрою. Ще їх перевага - тепиратурний режит від +50* до -50 і дуже висока витривалість: 1500+ циклів заряд-розряд без втрати ємкості і не так бояться глубого розряду.
#57
Цитата: :-) від 03.07.2014 13:46:25
Треба літієві акуми, поінтірєснєй, без захисту, попереднє джерело їх наразі не возит, де купувати? Щоб не дорого і хароші акуми були?

Є отут дуже хороший вибір як брендових так і китайців різних форм-факторів, з захистом і без.
#58
Попав до моїх очумілих рук Maglite 2D. Буду модифікувати. Знайшов вже підходячий рефлектор, драйвер і тепло-білий світлодіод Cree XM-L2. Пройшов етап активного напилингу і підгонки рефлектора. Залишилось знайти акумулятори 32500, бо більш-менш популярні 32650 можуть не влізти. Очікуваний результат: 900 лм світлового потоку протягом 6-х годин неперервної роботи від 2-х 32500, бо 3 год від 6-ти елементів АА.
#59
Поки 50/50. Давно хотів тудою покататись, але маю кицьку на операцію везти до ветеринара в п'ятницю..., якщо все буде гуд, то я +, підсяду в Червонограді
#60
Цитата: stinger від 14.05.2014 21:58:16
та, правда, я ж її не гризу, я нею копаю :)

Мало не забув: якщо хтось надумає купити  урановий лом (доречі, в китай магах я бачив комплект уранової лопатки і лому, разом там трохи дешевше виходить) -  його не варта топити в ртуті, бо уран реагує з ртуттю утворюючи амальгами, а амальгами урану є дуже токсичними.