Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - axizep

#41
я теж колись про такий прікол думав )
можна б було організувати,якби зібрались докупи паро людей,які вміють майструвати.
я би міг допомогти з електронікою.
мій друг купляв на ебеї китайський джіпіес трекер,який відправляє через якийсь період координати себе смс-кою на певний номер.
якихось 30 уе коштує. треба дізнатись один нюанс:через який інтервал він це робить,так як треба якомога частіше.
камеру на емаркеті можна аналогічну і за 350 грн купити,треба тільки щось примудрити,щоб вона сама з певним інтервалом робила знімки. навряд чи є така встроєна ф-ція,то ж доведеться робити зовнішню схему,яка б закорочувала контакти "пуску".
це все я би міг взяти на себе.
але є інші 2 питання,в яких я би скооперувався з кимсоь.
ну по перше треба гелій (думаю можна дістати на львівському хім заводі,+треба купити або орендувати балон).
по друге треба метеозонд (силіконову кулю). мож десь і можна замовити в інет магазинах,треба підшукати.
і третє,саме складне це парашут. незнаю чи такі маленькі десь продаються,хоча напевне їх використовують ракетомоделювальники,для спуску їхніх ракетних моделей на землю. нам напевне треба буде величенький,так як вся система (разом із лопнувшою кульою) буде важити 1-1.5 кг.
+треба буде його так скомпонувати,щоб він надувся набігаючим потоком повітря. бажано цю процедуру відробити до генерального підйому і без апаратури.
+треба якось домовитись про час і місце підйому,з хз якимим службами авіасполучень,щоб не виявилось що наш метеозонд попав в турбіну літаку )))
кого цікавить така афера,буду радий скооперуватись. так само потрібна і фінансова допомога,яку по ходу купівлі обладнання і газу потрібно буде збирати.
поки що ваші плюсики в знак підтримки )
#42
у статті є скріншоти з гугл ерс,внизу координати видно. я хотів місця знайти по коорлинатам,але чомусь не виходить (показує на африку). чи то руки в мне криві,чи то так гарно законспівували- хз.   от до прикладу я прочитав 48°52'46.19"E 24°25'17.42"N і це непонятно яка координата. цікаво,бо там на картах місця де ми не були. ракетні шахти біля зкп я вже знайшов,а от інших обєктів не  можу.
#43
буш їхати туди,возьми мене з собоу. :P
#44
ох ну і москаликів налетіло  ;D  душ нам влаштували  :D
#45
Вчора по вул богдана хмельницького від заводу алмазінструмент і до радіобазару їхав на ровері о 17 і 18 годинах,чуть не вригався ( дав би всі 10 за вашою шкалою
#46
я вже з тобою друзі ) робимо спільний бізнес )   я тобі 80гб хдд даю а ти мені 150 грн,потім за 200 продаєш і ти 50 заробиш і я 50 ))
#47
оу,було б класно долучитись,я теж мав такі плани цим літом покататись по криму на вєліку.зготувався вже повністю (купив собі ,крім заднього, ще і передній багажник і сумки на нього).
не сподівався що тут народ про таке заговорить.
скільки вас є?
цікавить ще питання з квитками на поїзд... кажуть що тяжко цього року їх рішати...
#49
 уточни будь-ласка дату тої зустрічі,а то я шось не врубився коли воно має бути
#50
Плани / Re: КП 44рд на 03.07
29.06.2011 12:13:35
то б класно було поїхати туди поїздом і взяти ровер з собоу,а потім ровером звідти поїхати 40 км до ракетних шахт "двіна" біля с.старі кривотули. хтось є тут з роверстів бажаючих?
#51
забавно мої друзі )) але все ж,пропоную відкинути всі предрасудки,і як казав лесик-виживе сильніший (а то ми,експлорери),а значить сойці-хана!
ну насправді про смертельну розправу то ви вже тут самі задумали ,ось які розпущені )) я лишень пропонував вломити )
підійти як справжній вояк упа до москаля та й поговорити по чоловічому ) незнаю який процент сказаного сойка прийме до мозгу,але основний меседж-шо ми їй не раді напевне таки засвоїть )
#52
там же написано,що той самий субєкт (сойка) є найбільшим ворогом дрібних птахів.вона розоряє їх гнізда,випиває яйця і краде пташенят. я думаю вона заслуговує помсти,тим патче що вимирання їй не загрожує. можемо цілим експлорером виразити ноту протесту сойці.або тим двома вломити трохи
#53
таа )) в нього виглдя зовсім скуйовджений ) степан,ти точно з ним нічо не робиш? )
жарт )

є канторка юних натуралістів,я думаю вони б його приютили ззадоволенням,атк як в них живе купа птахів,земноводних і прочя живність.
базуються вони на станції юних техніків/натуралістів по вулиці франка (я колись ходив на радіо гурток туди). то єх вище музею франка і акурат навпроти стоянки локомотивів вузькоколійки в стрийському парку,але нижче ніж загс.на карті прикинув шо то може бути франка 141. там висить велика вивіска,тої кантори ти точно не минеш,як будеш йти по франка.якшо хош,можемо разом віднести сарваньця туди,дай мені знати
#54
дуже цікаво як одяг а особливо шузи набрали пилюки. міряв їх? шкода такі недешеві шузи викидувати потім через те що вони фонять...
#55
якщо вже ніхто пива не запропонує то завше можеш зайнятись благодіяльністю і віддати її спільноті бездомних "оселі",дзвониш їм,они приїждають і забирають.тим і заробляють собі на хліб,що люди їм віддають меблі/техніку они їх ремонтують і продають у магазинчику у винниках.
ось контакти http://emaus-oselya.org/ua/?page_id=49     т/факс +38(032)2963303
#56
все елементарно. в такій ситуації треба було .

#57
сміх полягає в тому,що я такий самий вінчестер на тому самому брейні (на римлянина) купив собі місяць тому і ціна на нього була 91 долар ))))
нарахунок харда: тихий,не гріється і дійсно повільніший за синю серію (була в мене до того) але жити можна. я вирішив питання швидкості покупкою додаткового ссд харда для вінди.
#58
якщо я займаю чиєсь місце-вибачайте-уступаю дорогу.
п.с. списки (саме в другу пятірку) не я писав.
#59
ок,ґк олег в першу то я назад в другу )
#60
я з чисто компанійських міркувань хтів би піти в шахту з інкогніто і юзерельом )
такшо якщо хтось хоче в другу вилазку замість мене -прошу дуже.
але якшо щось накладно виходить,кажіть-поїду коли скажите