Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - axizep

#81
а хулі монтаж? от навіть вже від 40 ватт потужності (від радіо станції р-123 яка в мене валяється дома) кусок дроту підключений в антенне гніздо випалює дірки в нігті як в маслі,причому ніяких відчуттів нема.а там якшо дріт довгий і близько біля антени  то то виходить вч трансформатор з такимим ж наслідками.
саме прікольне то розказували в нєтішинині на аес: коли відключають одну з 750 кв ліній від мережі то на ній від паралельно проходячої робочої наводяться нефігові напруги,дуги електричні фігарять коли ті дроти до землі опускати.
#82
ухтииии давайте дізнаємось якось чи охороняється ще обєкт і якшо ні,чкрунем туда на вихідних?!
може тему відразу в планах зробити
#83
"Зібрав той самий Katsuk (який схему на форумі ПРК викладав) такий дівайс і дав мені, аби я  потестував його у Чорнобильській Зоні."
Сюдячи з того що в чорнобильській зоні той самопал мовчав,значить так він і складений.а по-друге,навіть якщо б він схематично був добре зроблений,без помилок,його б всерівно треба було повіряти/градуювати.в тих трубок дуже великий розкид по параметрам.а про брак взагалі мовчу.
#84
То шо треба сталкеру! готель з бомбіка  ;D
http://nnm.ru/blogs/assa82/nulezvezdochnyy_otel/#cut
#85
буде хохма якшо одного дня так люди зі спецслужб когось зустрінуть невзначай... :-X ;D
#86
нарахунок тих вимірювань,то є ше радіотелескопи,один з них в семеізі рт-22 такий самий як тут  http://www.yaplakal.com/forum2/topic265808.html
#87
полюбе краще 430 мгц діапазон ніж 27,бо менше шумів (завад) і від того краща яксть прийому.на 430 зараз багато радіолюбителів є.я от танкову р-123 маю,на 27 мгц віщаю,шото там мало народу взагалі.
#88
теж дуже радує якщо порівняти 2 паровозики,навіть чисто по виконанню держ. символіки: той зі звіздоу совєцькоу і той шо з тризубом трафареткою і бальончиком напшиканий.яка держава такі і знаки )))
#89
Знайшов тему про РЛС ось ссилки на інфу http://v-pavluk.ru/blog/show/article/55/index.html
http://www.yaplakal.com/forum2/topic254038.html#

і координати гугл мапс http://bbs.keyhole.com/ubb/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1154595
Треба нарити ше інфи по данному обєкту,хотів би туди поїхати числа так 20ого.