Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Dexter

#1
Шукаємо людей на першу лінію технічної підтримки.

По знаннях ніц сильно не потрібно, готові взяти людей без стажу, або на заочній формі навчання.
Вимоги:
Дружні стосунки з ОП Windows: XP/7/8/8.1/10
Елементарне знання будови компутера.
Знання платформи 1С та вміння налаштувати принтери, буде шикарним плюсом)

Обіцяємо:
Хороший колектив
Нормальну ЗП
Фрукти, печення, піццу (якщо купите собі в Арсені)  :P


Пошту скину в Особисті Повідомлення.

#2
От і прийшов час для щорічної зустрічі учасників Explorer.lviv.ua, цього року ми маємо символічну Восьму ВВВІССІМ здибанку.Отже друзі, захід буде проводитися 20 травня 2017 року біля недобудованого піонер табору, що знаходиться на околицях села Залісся, трішки дальше розмістився всім відомий мегаполіс Бібрка . ;D

Дата: субота, 20 травня 2017 року, 14:00

Місце: околиці с. Залісся, приблизно 20 км. від Львова в напрямку Івано-Франківська. Місце на мапі.

Хто запрошується: абсолютно всі люди, яким не байдужа тематика форуму. Головна мета наших щорічних зустрічей - побачити старих друзів, познайомитися з новими, обмінятися враженнями за рік та помірятися досвідом ;) Тому - не вагаючись - приходьте самі та приводьте друзів. Буде весело!

Як дістатися:  автомобілем по трасі (Н09) на Івано-Франківськ, далі завертаємо до с. Гринів і по хорошій грунтовій дорозі доїждаємо до місця призначення.  Мапа для водіїв.
Автобусом можна їхати з АС-5, вийти треба на зупинці Залісся Місце на мапі. Далі вертаємося до невеликої церкви і спускаємось з дороги стежкою в східному напрямку та проходимо біля двох кілометрів, де лісова дорога зміниться асфальтованою, і ви за дві хвилини від місця призначення. Мапа для піших.
Точний графік і номера маршруток добавлю згодом (якщо такі існують)

Щодо харчів: буде бочечка пива презентована нашою адміністрацією та смачний сюрприз, приготований на вогні. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів. Про оплату: зробимо так, як і завжди - про закупівлю і приготування харчів (крім алкоголю) подбає адміністрація. На самій річниці пустимо по колу капелюха, куди кожен зможе кинути стільки, скільки вважає за потрібне. Виручені кошти підуть на розвиток форуму та допомогу нашим воякам в АТО.

Що з собою брати: все, що, на вашу думку, може стати у пригоді на пікніку. Хто захоче (а таких, думаю, буде достатньо), залишатиметься на afterparty з ночівлею в лісі. Тому в пригоді стануть намети, каремати та спальники.

Дрес-код: фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Відпишіться нижче, будь ласка, хто буде та скільки друзів буде з вами. Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Пе.Ес. Якщо погода на 20 травня буде вкрай погана, зустріч автоматично переноситься перші вихідні червня (так, щоб точно погода не підвела)
За моїм традиційним визначенням: Погана погода - сильний дощ, ураган , метеоритний дощ, концерт Джастіна Бібера (в випадку зомбі апокаліпсиса ми лишаємося в Заліссі).


#3
Трошки оффтопу.

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 23.06.2016 16:27:53
Розмір М ,  Froot of the Loom , сіра , INTROVERT



Чому INTROVERT, а не ІНТРОВЕРТ 997  ??? 
#4
Куплю першу частину з циклу Темної вежі Стівена Кінга.

Тіко українською, випуск 2007 року.

#5
Об'єкт: Все, що знаходиться на території та околицях Нового Роздолу.

Дата: 01 травня 2015 року. Час виїзду, та місце збору уточню ближче до дати .

Мета: Обходити (облазити) все що встигнем.

Хто запрошується: Всі бажаючі.

Маршрут: Після прибуття в Розділ, топаємо поселятися в готельчику (тобто бажаючі можуть зостатися на ніч і на наступний день прогулятися по всьому, що не вклалося в перший), йдемо на Сірку (тішимось з того, що з неї хочаб щось то і зосталось  :o ), смажимо сосіски і якщо буде дозволяти час пройдемося до кінотеатру "Україна"

Погода: Поки нічого не обіцяю, але думаю буде тепло .

Спорядження: Зручний (спортивний) одяг, ліхтарики.
#6
Здивована знайома скинула статтю, перечитавши котру ми обоє вирішили, що живемо в і іншому Львові=)

Ось стаття 
http://uareview.com/lviv-metro/
#7
В цю суботу о 9,30 збираємосі біля головного вокзалу, на трамвайному кільці, та маслаємо з ночівльою на наш любимий кар'єр ( той що біля Сірки ).
Бажаючим мати з собов палатку (одну на на певну кількість людей), спальник і карімат (по потребі), щось щоб не вмерти з голоду, горюче ( шоб вночі від комарів мазатись  ;D ), плавки ( купальник) і звичайно хороший настрій.
#8
Об'єкт: F*uck-Парк (ТЦ).

Дата: 27 січня 2013 року. Час збору 13:00 біля базарчику "Зубра".

Мета: Прогулятися на старий об'єкт і оцінити його теперішній стан + погуляти по околицях.

Хто запрошується: Всі бажаючі.

Маршрут: Від базарчику Зубра рухаємося до ССЗШ №93, далі на станцію "Сихів" і прямою дорогою через колію до самого об'єкта .

Погода: Обіцяють що буде -5 .

Спорядження: Зручний (спортивний) одяг, фанарік і рукавички ( якщо все не обмерзло водою буде змога залізти на дахи будівель) =)

Вибачаюся за те що так пізно=)
#9
Об'єкт: Бомбосховище між Давидовом і Гончарами.

Дата: 23 січня 2013 року. Час збору 13:00 на площі Петрушевича .

Мета: Обдивитися і вивчити підземну споруду і її околиці.

Хто запрошується: всі хто зможе знайти час на таке дійство у буденний день.

Маршрут: їдемо до повороту на с.Шоломинь, далі дорогою попри ліс на територію колишньої частини.

Погода: хтось обіцяє слякоть , хто мороз до -15 .

Спорядження: одяг на заміну, так як в темі вказано що залазити доведеться на пузі, фанарік і хороший настрій =)


#10
Як більшості відомо в період з осіні 2011 р. по осінь 2012 р. я проходв ОБОВ'ЯЗКОВУ строкову військову службу у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки  ,в народі Яворівський полігон.
Ця частина являє собою шмат землі розміром 39 000 га на якій "тягнуть срочку" чуть менше 100 солдат і проходять службу близько 100 офіцерів,прапорщиків і солдатів контрактної служби. Він є першим полігоном по велечині в Європі і другим в світі ( перший збудували янкі в Мексиці).В основному така махіна ще досі функціонує завдяки американцям які кожного року проводять на його територі міжнародні навчання "Швидкий Тризуб/Rapid Trident" в якому беруть участь практично всі країни Європи і звичайно США (яке фінансує це все діло).
Але блище до діла=)
На території полігона знаходиться дуже велика кількість обєктів які могли б нас зацікавити:
1) Церква Св. Михаїла (більшості вже відома);
2) Велике закинуте бомбосховище Барс ( також згадувся вже на форумі);
3) Острог ( по розповідях це внук Лощини) робочий;
4) Секретне ,але закинуте воєнне містечко Нютон ( на території знаходяться 2 бомбосховища, по документах одне з ник трьохрівневе);
5) Секретне,але закинуте і майже повністю розбите військове містечко Гористе ( на території велике одноповерхове бомбосховище яке йде під всією територією містечка);
6)Багато всього іншого ( закинуті Доти,штучна пустеля,розбиті цвинтарі і тому подібні об'єкти).
На більшість об'єктів можна майже спокійно попасти в вихідні дні ( субота після обіду),якщо на той час не будуть проводитися стрільби чи навчання.
На теперішній час майже нереально попасти тільки на Острог так як він є повністю робочим і там окрім охорони є купа солдатів і він є частиною в частині , тобто немає ніякого відношення до полігону хоч знаходиться на його території. Але так як зараз стоїть питання про його консервацію,думаю в найблищі роки доступ туди буде відкритий.
#11
  В цю неділю (27.09.2009) плануєм відвідати Черлянський аеродром.Сама суть вилазки буде:
1)Оглянути насипи на території аеродрому;
2)Попробувати знайти "Штольні" про які я чув від місцевих.
  Зустрічаємось о 9.30 біля кас на приміському вокзалі і добираємися на електричці(білет 5-6грн).
   Хто захоче може поїхати на маршрутці або на власному транспорті(машині,автоногами)
Охочі приєднуйтесь=)
#12
   Плануємо невеличку вилазку на колишній засекречений завод Полярон(точніше на його руїни).булоб добре якби це сталося десь на наступному тижні(нетерплячка мучить адже ми вже раз пробували туди сходити але нас чемно попросили покинути територію)..кому цікаво приєднуйтесь.за час домовимся в подальшому=)
#13
   Вчора гуляючи з Кшисею по центрі шукаючи (нескажу шо але то точно ніякого відношення немало до того шо знайшли) чисто випадково вийшло попасти на вулицю Наливайка (гарна назва для вулички) ми замітили дивну загорожу (вона просто ледве стояла  була закрита на дротик і підперта бруківкою).
   Заглянувши за забор ми побачили невиличкий закинутий дворік з двома будівлями(одна з яких точно старіша за всі ті що її оточуюють)але сама суть було в тому що вони були досить побиті і майже зруйновані.
   За наявностю часу і великого бажання обдивитися це все ми пішли шукати нормальний вхід.але в всіх підїздах був вихід тільки на тупіки.Тож ми повернулися до загорожі ,ну так як іншого входа не знайшли,вирішили просто перелізти забор(хоча збоку була ще пара дверей які ледве трималися купи але також були закриті)
  МАйже весь дворік густо обріс виноград(ну або щось похоже на нього),також там стояли два будиночки:
1-одно поверховий
2-двох поверховий з горищем,досить старий на вигляд=)
  В самому дворіку валялося купа кумедного сміття(побачите далі на фотках).Одноповерхова будівля  в середині виявилась майже повністю закидана мотлохом.але саме цікаве в ній це те що там була вевика квадрітна яма з входом кудась далі(скорше всього в підвал)через відсутность фанаріка ми вирішили туди не пхатися=)Друга будівля виявилася цікавішою в ній є досить багато кімнаток різних розмірів(доречі одна з кімнаток була досить висока і зверху на драбинці було щось похоже на металеву кладовку)але так само як і в першій будівлі в наявності був брудний одяг,купа металу і просто маса простого сміття(ну колишній готель для бомжів)другий повер нічим не відрізнявся від першого.а от на горищі колись був гарний пожар(ну або електрики після водки вирішили через вогонь пострибати.або бомжі погрітися)
  Вийшовши на дах ми побачили бабульку яка бігала по балконах сусіднього будинку.чемно привітвшись з нею вона зупинилася і розказала нам що тут колись давно ,за царя гороха, розливали вино.це мене досить здивувало адже табличка на дверях говорила що це колись була дільниця електриків.А також ми дізналися шо тама має бути сторож але за містичних обставин він кудась пропав ;D
  Попрощавшись з бабцьою ми злізи на низ і "тихенько" перелізли через браму(настільки тихенько що в прохожих були вевикі квадратні очі ;D)
#14
Плани / Полярон.
06.06.2009 20:30:56
Пропоную зробити вилазку на частково закинутий завод Полярон в цей понеділок 9 червня.
Всім відомо що там ще досі є охорона=(Тому в понеділок буде найліпший день для вилазки адже це початок зелених свят і на самому заводі на мою думку нікого не буде(ну звичайно крім охорони)яку буде лекше впросити впустити нас туди :)

По можливості можна буде попробувати залізти в бомбік на території заводу про який згадувалось раніше.


Всім охочі зголошуйтесь тут=)


Про час домовимся поступово.