Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Student

#41
Я теж люблю халявне пиво.Шкода  ,фудболки не має.Прийду ,обовязково.
[/quote]
Нажаль індифікувати причетність до форуму по інакшому я не зможу, ну там я к би Рой або Папік би прийшов би без футболки, то я б подумав би - лити чи ні, а тута звиняйте..
#42
Всім привіт.
Запрошую всіх друзів та форумчан на відкриття пабу, який з"явився зовсім несподівано, але прогнозовано.
Оже старе місце - Дрошенка 50, отже живе пиво, отже старий рок-н-рол, отже старий Студент запрошує на пиво.
У суботу, 31 січня, кожному у футболці Експлорера пиво як завжди у подарунок, кожному, хто прийде з подарунками - пиво забезпечено на весь вечір халявне.
#43
Цитата: YserL від 12.12.2014 11:40:28
Вкажіть ще по логістиці добирання, у який день/годину краще йти на піший?
Доброго дня.
Найкраще їхати/йти у неділю або на свята, краще на їхні - польські, бо тоді нема чтого їхати чєлнокам, то й колєйки як на пішоходному, так і на автомобільному каналі немає.
Або їхати машиною через маленьки митниці.
#44
Тут нарешті і я дописав.
Student - 2 чорні - XL
Nastyona - 2 чорні - M
Student's WiFe - 2 чорні - М - жіноча, якщо буде можливість.
Flash - 2 чорні - S
До того вся родина у фірмових футболках.   ::)
#45
Всім привіт.
Як ви всі знаєте я постійно користіюсь підземними паркінгами у Європах. Можу сказати - вартість паркінгу 2,5 ойро година. Питання хто захоче вкопати гроші без повернення?
Можу сказати тільки одне - поки штрафи за неправильну парковку не зроблять по фотофіксації ніхто пальцем не вдарить, щоб оце зробити. І то ну дуже велике питання. В Кракові купа наземних платних парковок, де платиться тільки вдень, але з підземними ну дуже великий напряг - їх немає Тепер оцнить де Краків і де ми нажаль. тому це все синку фантастика... ;D
#46
Привіт.
Стосовно фортів на півночі - на півдні так само є великі форти, але на відніму по ту сторону Сану вони не реконструйовані, та знаходяться в першозданому вигляді - тобто зроблені природою.
Насам перед 7 форт - великий за площею з великою кількістю підземних переходів майже повністю зберігся.
Далі цікавий 3 форт (2-й майже не зберігся, та й там немає шо подивитися), 4-й форт достатньо цікавий, але як і 2,3,зроблені з цегли, тому майже не зберігся, хоча є пару підземних казематів. 5 форт знов таки більш сучасний так само з декільками потернами, які достатньо цікаво проходять по розташуванню форту. 6 фотр таки дарма їхати, тим більше ровером, тому що далеко в ліс, хоча дорога є, ну й про 7-й писам.
На другому боці Сану - 12-й форт найкраще зберігся, там музей - години на 2-3 - 9 злотих з людини. 13-й реконструюють поляки - достатньо цікавий з довгою потерною, яка веде до зворотньої сторони рову.
14-й можна не шукати, як сказав місцевий його зруйнували, коли будували при залізниці базу.
Висновок такий.
Машиною за 2 дні можно побачити всі форти, але поверхово, витративши на кожен форт в залежності від стану від 15 хв наприклад на 2-му або 6-му форті, ну максимум 20, до 3-4х годин у великих фортах по типу 1, 7, 5. Ровером не так просто дістатися до 3 фоту - там дорога по серпантину вгору, 6 кілометрів до 5 вгору по лісній дорозі, між 6 і 7 фортом не знаю - дорога є, але я машиной обїхав через Перемишль.
Між іншим, якщо вже доїжати до 7 форту, то зразу тре заїхати до палацу, який поряд (відносно).
Якщо досліджувати а не ставити відмітку що був, то як мінімум тиждень.
#47
Купувалась в Арсені - Рой вже ж казав, бо їздили разом на вузькоколєйку, там і пробували.
Так само ті що приїхав з Чернігівщини - так то я купував в Арсені, так само перший гатунок, і так само немає нарікань - оде м"ясо, жиру немає, причому порівнювали так само з іншим виробником, там дітей годували так само тушняком, і перевіреним - жиру було більше.
Так що спробуй.
На рахунок беларуської і на базарі - ти ж розумієшь, що через певний період часу почнуть підтягувати підробки. Хоча й немає гарантії, що і тут погіршиться якість.
#48
Цитата: inkognito від 09.07.2014 11:53:27
         Відчуваю, що зараз Roy відкоментить, що то свинина, а не яловичина,  що із яловичиною все значно краще. Може й так, проте маю сумніви: якщо такий тру-виробник пропонує такої якості свинячу тушню -  цього ж можна сподіватись і від яловичої.
   
Привіт всім.
Скажу так.
По перше на банках пише перший сорт і просто тушняк. Так ось перший сорт краще ніж банки без маркування сорту - я просто перед тим як купляти уважно перечитав, що там пише. На тушняку просто - правда з яловичини - пише, що вміст не меньш як 54%, а в яловичині першого сорту пише, що не менш як 87%. Отож вже на другий захід брався такий тушняк.
Щодо вмісту тушняку першого сорту - в меня зауважень немає зовсім. Потому рекомендую.
ПС. мабуть вам так само тре було взяти свинину першого сорту. не знаю, чи там вона була.
ПСС. Яр - якщо в людей є проблема з кордоном - нехай дадуть знати - я дам адресу куда вислати в Польщі - то буде дорівнювати, що приїхало у Львів.
#50
Цитата: Lesyk від 21.03.2014 11:21:41
Привітулі.
Відновити - це не так просто. Навіть якщо і підсилу поставити все обладнення, гермоворота, тощо - то окрім цього всього воно ж повинно себе окупити,  нє? А щоб прибутково використовувати у твоїх цілях (якщо я правильно зрозумів цілі  :-\) таке приміщення - воно повинно знаходитися десь ближче до центру, там де "людє ходють". Так навскидку можна придумати хіба бомбік під добробутом, і то це такий вяленький варіант.
Привіт.
Все правильно зрозумів.
Так, відновити та надати нові робочі місця.
В данному випадку треба вибрати місце, під добробутом може бути, але дійсно не фонтан, хоча тре дивитися.
Про Лощину тре забути - на відновлення піде більше грошей ніж побудувати поряд нову.
І саме головне - не бачу застосування у будь яких цілях у комерції.
А ось відновити до 100% робочого стану бомбосховище, причому ти ж розумієшь, що нам це в "тему" - саме відновлення, це можно зробити. Ну і плюс я вже казав - нові робочі місця.
Все залежить від волі наших керманичів.
#51
Цитата: Lesyk від 20.03.2014 19:40:35
це просто смішно. Як би люди не старалися, не підстрибували - усе-одно відновити герметичність сховища, забезпечити фільтри, тощо звичайним горожанам нереально. А без цих елементів будь-яке "бомбосховище" є гіршим за будь-яке заглиблення, котре знаходиться на певній відстані від стратегічних об'єктів, високих споруд, тощо. А власна автівка на відстані кількасот метрів від межі міста взагалі в сотні разів краща.
Добрий день.
Всьо можна відновити. Тільки для цього тре мати бажання. Наприклад я можу зокрема повністю відновити за власні кошти бомбосховище, правда ви тут всі в курсі, що я би за це хотів, але при умові, що я готовий вкласти гроші і відновити повністю - думаю, що не велика плата міста для таких цілей.
#52
ЦитуватиНу РЛС обовязково десь є, якщо не на стартовій позиції то не більше як за пару км від неї, і якщо його знищити весь комплекс стає великою купою металобрухту. Шилка... з люфтваффе цей агрегат безперечно би непогано спарвлявся, але бачити зараз ті шилки, як і зушки в колонах техніки якось печально, збити звичайного штурмовика для них було би непоганим досягненням, а от такі складні цілі як протирадіолокаційні ракети вони зіб'ють хіба що чисто випадково. Надіюсь що в нас все ж с300 прикриватимуть тори чи тунгуски.
Чесно кажучі я взагалі забув за "Тунгуску" і її мав на увазі, коли писав про Шилку. :)
Про с300.
ЦитуватиДля оборони великих промислових і адміністративних об'єктів, військових баз і пунктів управління від ударів засобів повітряно-космічного нападу супротивника. Здатна вражати балістичні і аеродинамічні цілі. Стала першою багатоканальної зенітною ракетною системою, здатною супроводжувати кожним комплексом (ЗРК) до 6 цілей і наводити за ним до 12 ракет. При створенні засобів управління (СУ), що складаються з пункту бойового управління і радіолокатора виявлення, вирішили задачу автоматичної зав'язки трас до ста цілей та ефективного управління дивізіонами, розташованими на відстані 30-40 км від СУ.

Вперше була створена система з повною автоматизацією бойової роботи. Всі завдання - виявлення, супроводу, цілерозподілу, цілевказівки, відпрацювання цілевказання, захоплення цілі, її супроводу, захоплення, супроводу і наведення ракет, оцінки результатів стрільби - система здатна автоматично вирішувати з допомогою цифрових обчислювальних засобів. Функції оператора полягають у контролі над роботою коштів і здійсненні пуску ракет. У складній обстановці можливо ручне втручання в хід бойової роботи
Це пише вікі. На справді, колись я працював на 125 заводі, у 112 відділку і насправді дещо, що залишилось за межами вікі знав... Час звичайно стер особливості, але є маленьке доповнення - по відгукам війскових і наших спеців, які розробляли разом з алмазом, виготовляли програмне забезпечення та обслуговували  комплекси, то америкосам ще тре було курити і курити бамбук за тх комплексу.
Щодо керування - ще раз повторюсь - стартові можуть бути керованими з будь якого обчислювального комплексу, відповідно обчислювальний комплекс в складі дівізіона, той який ми бачили на відєо може працювати в пасивному режимі - без рлс.
Можливостей у комплекса дуже багато, тому й гАмерика й приклала максимум зусиль, для того, щоб в першу чергу знищити впк України і зокрема Львова. В даному випадку на 125 робили "мізок" комплексу, така будка під масксіткою синьобілого кольору яка стоїть на фотках в профіль. Те, що ставило в ступор війскових гАмерики і всього блоку нато - бо система може бути пошкоджена, може бути виведена з ладу вся електроніка наведення, а стартові комплекси будуть стріляти, бо мізок буде за 50км від стартової.
#53
Не хочу створювати тему.
Потрібна на роботу людина на візуалізацію інтер`єрів та моделінг. Робота у  v-ray 3ds max, Photoshop, ArchiCad, 4D Cinema. Зарплата стабільна але не висока. Резюме та свої роботи надсилати у лічку.
#54
Плани / Re: Євромайдан
11.12.2013 16:12:20
Цитата: inkognito від 02.12.2013 09:51:38
Вважаю, що тему взагалі потрібно закрити. Тут не місце для політики як не верти.
Всім привіт.
То вже всьо набридло. Тому 19-го, побачивши, що Миколай принесе виїжаю на Київ. Пежом, вільних наразі 4 місця, бо залишаю великий багажник - їду у автономне на тиждень - харчі, паливо з поворотом, спальники ну і т.д. Бажаючі в лічку. Зразу попереджаю, що туда 19-го, з поворотом 28-го з ранку. найшвидше - 27-го.
#55
Дякую всім.
Всіх запрошую на завтра (сьогодні так би мовити тре фірму споїти) починаючи з 19,00 на Дорошенка - темне і світле пиво особисто буду наливати до рівня скільки кожен може винести в собі.
Так само хотів привітати Андрія Drusja з Днем народження, щастя, здоров`я, творчих натхнень і робочих висот... Шоб жінка радувала, та й сам не журився.
Дякую всім.
#56
Дякую всім за поздоровлення, вибачайте, що не на ляв - бо мене по під реньки вивезли у закарпуття. Але маю надію, що на Тетяни - 25 січня - так само чомусь день студента - наляю.
Але далі ще є свята.
#57
Добрий день.
На жаль с400 в Україні немає. Могли би бути. Але наші керманичі розвалили структуру випуску кп до 300 і в подальшому 400. Виготовлялися вони на 125 заводі, себто ім. Леніна. 12-й цех - був цех зборки власне тих кунгів, які є на фотках. В них власне і є мозги управління.
Самі пускові там також є, але на фотках немає - думаю, що спеціально, а то б за нами вже б виїхали. Там де фотки з машинами - краз 61-38 - перезаряджаюча машина, і власне не на колодках - працює, бо регламент тре постійно проходити. а вот вже на другій фотці - то дійсно законсервована техніка.
Це стандартна позиція дивізіона с300.
#58
Добрий день.
Навпроти цієї української реставраціїї, наскількі я зрозумів у підвалі - є пивбар корзо-10, де є дуже смачне чеське пиво клаштер, а також дуже багато іншого смачного пива, у брамі.
#59
В мене зміна составу... :P
Мала потребувала терміново футболки - тому дві М "Nastyona", ну і 2 XL для мене
Кількість не змінилась.