Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - toya

#1
При ремонті квартири в центрі стикнувся з потребою побачити проект, або хоч якийсь план свого будинку, збудованого австріяками 120+ років тому. Та й без ремонту, просто цікаво як усе було, і як він побудований, адже за всі ці роки від первісного стану мало що лишилося. ЖЕК таких документів, як не дивно, не має, сажотруси приходили і "видзвонювали" канали палінням паперу і киданням гирі, сказали, що планів таких будинків також не мають. Хто має ідею де можна це пощукати, а може хтось має і знайомих, які б могли з вирішенням такої задачі допомогти...
Дякую !
#2
У центрі Львова при реконструкції пл. Осломисла знайшли давню дорогу, вимощену дерев'яними брусами:
http://daily.lviv.ua/index.php?newsid=27242
#3
Привіт всім !
порадьте плз - де можна купити зручну - невеличку але міцну і бажано з можливістю складання - лопату ? Був в епіцентрі і новій лінії. Все габаритне і незручне. Брав справжню "туристичну" лопату у знайомого. Маленька, складається, але какашка какашкою - зігнулася з першого "копу", тупа як не знати що, лезо малесеньке - хіба в пісочниці нею бавитись.
Дякую.
#4
Наші відзначились:
http://daily.lviv.ua/?newsid=26382

раз бачив таке "заворушення" в центрі львова - бійка "людей" так на 100. Страшна картина.