Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2381
Сказали шо то дуже старий давач і в них є дока, але в паперовому вигляді. Ну і то десь треба йти в лабораторію і так далі. Попросив шоб відсканували і кинули мені, за пиво, звісно. Шо з того вийде - побачимо.

Апдейт: ось шо на нього є
#2382
Від перегріву певно а чи від напливу неформального люду, але на день міста годинник в Дубно сказивсі і почав показувати дату в шістнадцятковому форматі, причому явно неправдиву. :) Судіть самі. Час і трипературу виводив добре.
#2383
Копія розмови в приваті з Туром:
"
Andrijko11:32
суть в тому що ти получаєш кілька імпульсів за секунду, а деколи і за хвилину. А динаміку бажано мати швидку, шоб підніс - і чуло. Отже треба ставити хитрий цифровий фільтр, який би ніби передбачав ріст

Ну і лінеаризацію шкали то стопудово. З тою обгорткою матимеш не більше 40%, без неї взагалі 100. А треба 10-20. Ну але для самодєлки є - нема радіації любий піде
"
#2384
Вся викладена інформація не мої особисті домисли, а отримана при спілкування з інженерами екотесту.  Тож всі питання - до них.
#2385
Виявляється по дорозі є ще один цікавий обєкт до теми - "Білий Камінь". Більше читати тут. Також кілька інших правда неавтомобільних варіантів опи сано ще тут. То ж є чого їхати туда ще раз :)
#2386
Ага, дякую шо переніс. Я шось не мав часу.
#2387
Кольори на Фото гарні! І справді є один дворик на площі Риганок.

Це все рав з плівки, чи ти потім відскановані обробляв?
#2388
То на груповій могилі січових стрільців таке. На ланцюгах підвішені знайдені залишки колишніх плит. Всьо то тіпа над вогнем. Вживу виглядає взагалі дуже файно. І надписи набагато глибші та чіткіші ніж на сучасних.
#2389
Цитата: Lubko від 12.07.2010 16:30:15
Цитата: Golem від 12.07.2010 16:00:20Спуск, особливо для велосипедистів, повинен виявитися не менш цікавим ніж підйом.
Вауу, шо сі стало, Риштун за ровер згадав, нуу, ще не зовсім безнадійний значить...  :D

Я ж звіт для всіх пишу, шоб народ зацікавити, спонукати і помогти вибратисі в гори. Тому й пропоную різні варіанти.
#2390
На одному малюнку аж дві помилки. :) Спочатку ручку слід відламати, а потім тиснути її вниз :) Між цими операціями треба "чикати" :)
#2391
Ну раз нарід просить - викладаю ше дві фото з брудом. По приїзду вниз виявив шо фара запотіла. Певно якось туда вода попала.

Про Аеродром я писав тут

Але що найцікавіше - що у вагончика є і стопи і повороти, внизу видно!
#2392
Виявляється в Карпатах є ціла мережа автотрас прохідних навіть для простих автомобілів. Це нафтоносні дороги навколо Делятина. Досить високі гори, аж до 1300метрів можуть бути подолані на звичайному автомобілі калсу Таврія і, тим більше, на позашляховику. Тому полонина Руна має серйозну конкуренцію :)

Синячка це не дружина місцевого алкоголіка, це досить мальовнича гора біля Делятина. Де це Делятин - та коло Яремчі. Тож відпочиваючи в тих краях можна спробувати себе в ролі оффроадера. Тож починаємо. Проїхавши міст через річку "Перемиська" зліва бачимо Пожежну частина, справа - переїзд. Їдемо туда, на роздоріжжі повертаємо наліво, далі переїжджаємо ше одну колію і далі весь час прямо. Досить скоро нормальна дорога закінчується і починаються Карпати. Не надто стрімкий підйом, широка дорога, колії майже нема. Ну камені вилітають час від часу, але проїхати всюди реально.

Через 9 км виїжджаємо на першу полонинку, 950м висоти. Є можливість насолодитися красивими Краєвидами, оцінити як ми  високо забралися. Тут починається найскладніше місце. На полонинці кілька величеньких калює і найбільша з них - на початку лісу. Калюжі деколи можна проїхати боком, а деколи безпечніше прямо по дну, добре шо воно камяне.

Далі досить скоро виїжджаємо на другу полонинку, тут вже стоїть кілька нафтових насосів, будка з написом "стопів поворотів немає". Прямо по курсу видно горб а за ним нашу ціль - Синячку. Здається що вона повністю покрита лісом - але насправді вершина в цекотах і звідти відкриватиметься чудовий краєвид на заліснені горби.

Їдемо далі по основній дорозі. Залищилося ще якихось 5км. Для орієнтування можна брати електростовпи, що йдуть в потрібному напрямку аж до полонинки під Синячкою. Дорога тут значно краща, твердіша, тож виїхати наверх не складає зусиль.

А воно того вартувало: 1300метрів, навколо на 360 градусів горби та полонинки, далеко внизу видно Делятин. Чудове плоске місце для відпочинку. Троха в стороні розташоване містечко анфтовиків, але воно картину не псує, а швидше навпаки - доповнює.

На саму вершинку прийдеться пройтися аж десять хвилин пішки - зрештою непогано щою апетит нагуляти перед смакуванням ковбасками. Минувши лісову смугу піднімаємся цекотами наверх до деревяного хреста з міні вівтарем під ним. ЖПС так і показує: 1400м. Вершина також досить плоска, видно кілька місце де ночували люди та обкладалися каменями.

Чим ще цінна ця полонинка - назад можна вертатися іншою, не менш захоплюючою дорогою. Або в Зелену, або назад на трасу в Дору. Спуск, особливо для велосипедистів, повинен виявитися не менш цікавим ніж підйом. А ми ж прощаємся з гостинною Синячкою , надіючись вернутися сюди знову.

На Вікімапії вершина тут. також проглядається решта маршруту що є на карті.
#2393
Тааааа, був приємно здивований наявністю стільки всього. В нас якось нарід більш загосподарюваний, все винесе та на куски поріже менше ніж за рік. А потім ще й зі стін дріт повириває :(
#2394
Підбірка фотографій Німців і Українців часів ДСВ. Є й Львів. Дивитися тут
#2395
Що ж, дякую за звіт. :) А чому з приставкою "1"? Є ще кілька обєктів "Любеч" в тому районі?

ПС: Дякую модератору за переклад. Бо вже думав текст замаскувати а лишити тіко фото і лінк.
#2396
Я перепрошую шо витер всі пости. Ми колись домовилися що у Смішних Фотографіях будуть тільки фотографії. А критерії смішності - в кожног свої. Хоча я б і справді рекомендував авторам зважати на те, скільком людям їхня фотка буде смішна.
#2397
Ага. Просто тут не стільки підоймати когось треба, скільки витягти його на берег по слизькому дні. Хоча дехто й без сторонньої допомоги справлявся.
#2398
Дякую. Цей репортаж сподобався мені значно більше. Не було байок про Люк що перевернувся, чесно сказали шо тільки 1км :) , також визнали шо мусіли відкривати всі люки по дорозі (пошкодивши, між іншим,  Полтвокамеру). Якшо Журналісти читають цей форум - дякую їм :)

До речі, хлопці наш форум, очевидно, не читали. Інакше б знали шо те вузьке місце за оперним триває всього кілька метрів і далі знову широченна ділянка де можна було б бігти далі. Чи можна самотужки витягнути когось з коелктора без шнурка? Думаю шо теоретично так: звязати футболка + шорти, якшо не вистачить - розірвати футболку надвоє. Але сумніваюся шо в нетверезому стані це спаде на думку.
#2399
Нинька брали в мене інтервю. Канал НТА. В новиНАХ хочуть показати сюжет про екстремізм у Львові. Будуть Екстрімівці, Зондерінг і ми. Нічо мудрого я їм, само собою, не говорив. Все те що завжди :) Просто файна реклама. був у футболці, ну і просто говорив про сайт. Хтів ще завести в кулектор Стефаника, та оператор навідріз відмовився. Як і колись відмовився оператор 12 каналу. Ну але зазняли як я туда заходжу і виходжу. Хоч і була паморось але води було як завжди.

Сюжет має вийти або нині або завтра, казали шо ми скажуть. Якшо хтось має той НТА дома - запишіть, будь-ласка. Казали шо в 22:40 і о 7 ранку. записати можна або на фотік, або з ТВ Тюнера.
#2400
Як плануєш боротися?