Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - RiveT

#1
там де отвір від люка в підлозі
2 фото внизу -> http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,431.msg3890.html#msg3890
#2
Тижня зо три назад були з друзями на вежі. Так там все, що після ходу в тунель, де дира в підлозі, завалено повністю, там і великі дошки, цегла, блоки, троха землі Оо) пройти/проповзти далі не можливо. Так от питання, чи буде там хтось вести розкопки найблищим часом? ;D  Я можу долучитись по вихідним. Хто також володіє інфою, чому той хід постійно і усердно засипають, поділіться.
#3
Плани / Re: Полтва знову
08.07.2015 21:10:50
Всім форумчанам доброго дня та даруйте, що влажу в чиюсь тему але в основній було вказано по таких речах писати в плани. Отже: я шукаю провідника або групу для походу в Полтву, не в небезпечну її частину (мається на увазі, де не потрібен повний хімзахист). Я буду ще з людиною з іншого міста. Не вважаю себе досвідченим діггером, того потрібна компанія для підстраховки. З нас гарантую пунктуальність, уважне ставлення до походу, необхідне спорядження, підстраховку. Пишіть, питайте, зголошуйтесь в приват повідомлення.