Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2861
 Нарід, невже нас тілько троє буде? Може ще є бажаючі?
#2862
і я буду, мішечка немаю - але потому спущусь та куплю
#2863
  Я остаточно буду знати не раніше 20-00 чи зможу йти - відпишу відразу
#2864
В неті пишуть таке:

1) Термін придатності фільтрів (закритих герметично) - 10 років. Кожні 10 років перевірятись за СССР мали - і якшо все гуд - продовження строку роботи на ще на 10 років. Перевірку кажуть здійснювали шляхом перевірки маси фільтру. Нахапав лишнього фільтр - відповідно і його маса зросте. Нажаль нормативів по масі не знайшов(із caves.ru);

2) Ну фіг тут шось тобі скаже - ти ж розумієш все це залежить від стану повітря, котре через фільтр проходить. Якщо у повітрі - 1% шкідливих домішок (наприклад) - то буде одне значення, якщо 2% - то у два рази меньше.Тут можеш подивитись каталог якихось москальських протигазів = для деяких є вказаний час захисту та інші ТТХ;

3) Поняття не маю. А чого б ти собі на "Торпедо" не купив свіжих фільтів (ну відносно свіжих маю наувазі) - але там перед закупкою можеш поглянути на рік випуску принаймі.

#2865
Цитувати1) бачів там ось такі веселі ВШ, мабуть саме там зберігають конфіскат  :)

 Про конфіскат то не прикол, недавно там тримали один із наших конфіскованих вантажів - а то майже 20 тонн. Про ВШ із твого фото ніц не знаю, я ж мав наувазі вентиляцію котру можна побатичи на стоянці машин навпроти головного входу в податкову.
#2866
   да  :) амбали  :) скоро чекайте від гопів нових історій  про "абмалів-зомбі, що з'явились в Лощині та масово вбивають людей ломами та кувалдами, після чого жруть їх мозги"  :)
#2867
  Ідея дійсно супер, але мішків декілька тра буде брати - а то рвуться вони швидко, тим більше під таким наватаженням із цегли та кусків бетону  :)
#2868
 Повторюю, зеркалом офіційно купленим за гроші.
#2869
"расстрелять"!!! навіщо ж вони так?
#2870
Цитата: zelja від 10.06.2009 17:53:44
2  inkognito І шо ти нато зможеш?
Ну зразу скажу, що НАТО не зможу...надто велике воно те НАТО..у них ядерна та термоядерна зброя, двофазна та трифазна... а от москальського брата не зважаючи на те саме...із задоволенням
#2871
Цитувати9:00 Микулинці. Микулинецький замок, собор, старовинний цвинтар. – 10:30
11:00 Бучач (огляд міста, музей) – 12:30

Йой, пиво а потому коньяк... Not bad at all...  :)
#2872
можу поділитись NODом та зеркалом до нього офіційним
#2873
Цитата: zelja від 10.06.2009 15:35:36
2 Golem
На твого маяка в мене чогось Аваст видав вірус ;D

   Не юзай аваст, юзай NOD чи Symantec - перевірено часом на >300 машинах у мене  :)
#2874
  Якщо комусь потрібен сабж відповідної ємності  та вольтажу, можу зазичити зарядженими і заряжати у подальшому. Вага одиниці - 2,4 кг здається (зато смакує довше  :) ), розміри приблизно В х Д х Ш = 10х15х5 см.
#2875
а взагалі-то я ступив - подібні рецепти - в приваті - Великий Брат індексує та чекає сайт.
#2876
    себто нітрат амонію, тра його із дизельним пальним (3-5% по масі) + троха стружки Al --> спресувати у цилідрики діаметром більше 11,5 см та щось сильне купити як ініціатор...буде чистий амонал практично
#2877
  у тебе також калійна? чи натрієва або аміачна?
#2878
    Ми так си подумали зо Зелею = маємо затоплену кімнату у ЛОщині із трубою нагору. Невідомо де йде і що то було. Є пропозиція надути димом ту кімнату і зверху пильнувати де вийде дим (звісно працюватиме тільки тоді, коли труба незабита - в чому я і сумніваюсь). Є кільо калійної селітри, є непридатне для пороху вугілля із Лощини, є сірка від Немирова - це саме те, що потрібно щоб зробити багато диму, але не вогню (низька швидкість згорання - тут нам якраз на руку). Проблема в тому, що дим від такої біди зникає за 5-7 хв. не більше.
 
  У три рази більше часу можна отримати купивши рідину для дискотек(для генераторів диму), а ще здається коло 180 грн. за 5 чи 6 літрів. Її фактично просто треба розпиляти через якусь форсунку на розігріту до 180-200оC поверхню із видуванням диму аляктричним (чи будь-якним іншим) гвентилятором.

  Пропоную спочатку заюзати мою селітру, а якщо дослід покаже недостатню к-сть диму на прийнятний час його існування - тоді вже братись за реалізацію більш "димних" та "коштовних" ідей.

   Хто-шо на то?

  Р.S. Також чекаю варіянтів від вас колєги!
#2879
    "зубів боятись - в рот не давати"...але в таких місцях явно треба стелю пильнувати (а краще підпирати), тим паче що зверху велись земляні роботи.
#2880
100% зачот експлореру за таку підбірку