Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - corazon

#1
Цитата: YserL від 22.04.2011 10:33:24
55 має кінцеву в Районі Тракт Глинянський 143
А на табличках на всіх автобусах написано чомусь досі "Личаківська АС-6".
#2
А взагалі - до початку червня німецька фірма розробить нову транспортну мережу Львова, за якою всі приватні маршрутки не будуть їздити до центру міста, а тільки до уявного кільця навколо центру.

В центрі буде, очевидно, тільки тролейбус, трамвай і "соціальні маршрути" автобусів (на сьогодні це 1, 3 і 5). Акцент буде на електротранспорті: закуплять нові якісні трамваї, тролейбуси, організують 1-2 нових тролейбусних (може і трамвайних) маршрути.

А ті маршрути (приватних маршруток), які маємо сьогодні, назавжди увійдуть в історію. Проведуть новий тендер, і маршрути будуть зовсім іншими і коротшими, не через центр. Маршрути, очевидно, будуть повністю перенумеровані, львів'янам прийдеться вивчати нові номери маршрутів, якими їм слід їхати на роботу чи в інші місця.
http://marshrutka.org.ua/article/158
http://marshrutka.org.ua/article/161
#3
61 навряд чи взагалі зараз існує - останній раз бачив його ще в серпні 2010 року, а так постійно їду на навчання через Патона і 61-го не видно. Він дуже любив стояти "відпочивати" на кінцевій на межі Патона і Городоцької (церква), але в 2011 році ні разу не помічав.
Напевно, його зняли з маршруту. Він на великій ділянці дублював 97-ий, і явно належав одному власнику з ним (ті ж мерседеси). А от 97-ий став ходити краще - напевно машини з 61 перевели на 97.

55А з 2007 року не бачив ні разу, кожного дня їдучи по Городоцькій-Патона. Значить, його не існує.
55 - вказано правильно, до "Провесінь" він не їздить (принаймні на всіх табличках 55-го вказано Личаківська АС-6).

#4
ЦитуватиЩе свої 5 копійок вставлю - 61 йде від водоканалу до Рукавички на Луганській, ходить раз на 20 хв, особисто колись їздив з Ряшівської...
Тобто 61 маршрут став набагато коротшим? До Ряшівської вже не їздить? По якихвулицяхвін їздить зараз?
#5
Цитувати№ 29 (кільцьовий) Приміський залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. С. Бандери – вул.Коперніка – проспект Свободи – вул. Зелена – вул. Дж. Вашингтона – вул. Пасічна – вул. Медової печери - вул. Пасічна – вул. Личаківська - ?? - просп. Свободи - вул. Листопадового чину - вул. О. Невського - вул. Бандери - вул. Городоцька - Приміський залізничний вокзал

Повинно бути (офіційний маршрут, більшість автобусів 29 маршруту їздить саме так):
... - вул. Личаківська - вул. Підвальна - вул. Гонти - вул. Торгова - вул. Городоцька - вул. Менцинського - вул. Листопадового чину - вул. Університетська - вул. Словацького - вул.Дорошенка - вул. Бандери - вул. Городоцька - Приміський залізничний вокзал.

Правда, окремі автобуси 29 маршруту люблять їхати так: ... - вул. Менцинського - вул. Листопадового чину - вул. Митрополита Андрея (кол. Невського) - вул. Бандери - вул. Городоцька -Приміський залізничний вокзал.
Очевидно, цим вони скорочують собі шлях до кінцевої зупинки. Можна це додати в список як примітку, на зразок "окремі автобуси маршруту їздять так: ..."

P.S. Я би на їхньому місці шлях не скорочував - є визначений маршрут, то нехай всі водії їздять по ньому, дарма що на кілька хвилин довше. Або, в крайньому разі, нехай скорочують шлях всі водії 29 маршруту, а не тільки окремі.