Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Rufus

#181
Фотки - супер. І гулянка вдалася на славу!
#182
Добре. Думаю вас двох буде достатньо. Але тут таке діло. Науковець з Інституту екології Карпат щойно повідомив, що на п*ятницю йому не виходить сходити. Тому попросив перенести вилазку на суботу 23.01 на 10:30 ранку. Якщо тим хто вище підписався ця дата підходить - повідомте. Якщо ні - доведеться шукати нових провідників.
#183
Думаю десь після 13:00. А можливо і пізніше.
#184
Хто може в п*ятницю 22 січня зводити кількох чоловік (біологів) в Лощину. Будемо шукати кажанів, тому нам потрібна людина котра добре орієнтується всередині. Бажаючим зголошуватися до вечора четверга, але не більше 3-4.
#185
Якщо не виженете - я з вами!  ;)
#186
Якщо можна, то мені теж футболочку замовте. Розмір - XXL, нік - Rufus (перша літера велика, а все слово рудого кольору). Дякую.
#187
На рахунок Звенигорода: в мене там живуть дідусь з бубусею. Вони казали, що колись давним-давно, з території теперішнього городища вів підземний хід аж до замку в Старому селі. Схоже на якусь легенду,але кільканадцять років тому якийсь хід знайшли. В ньому була купа кісток і його чомусь швиденько закрили. Я там все неодноразово облазив і в одному місці земля досить підозріло запалася. ??? А ще є легенда, що десь там заховано князівський скарб, зокрема золоту булаву князя. :) Хоча археологи за 50 років розкопок так того скарбу і не знайшли.  ;)