Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Bottlehunter

#781
Треба ще буде взяти кілька кухонних ножів і дощечок та нагострену сокиру. Хто може взяти?
#782
Цитата: Андрій74 від 12.05.2015 12:45:13
Чи треба помогти грошима,чи можливо потрібна якась інша допомога ?

Дякую, дам знати, якщо допомога буде потрібна.
#783
Щодо харчування та скидання грошима:

Буде великий казан бограчу і смажені ковбаски (про хліб, одноразовий посуд та інші дрібниці теж потурбуємося). Також ведуться переговори про тазик фірмового салату "New Розділ". Крім того, кожен приносить щось смачне, щоб перекусити самому та поділитися з друзями.

Потрібне ауто, щоб завезти воду і продукти з вул. Дністерської до Давидова, приблизно о 13:00. Зголосіться, будь ласка, хто зможе підвезти.

На святкуванні пустимо по колу капелюха, на зібрані гроші поповнимо хостинг, а частину віддамо на армію.





#784
Вчора зустрічалися з організатором фестивалю, Анаїд Агаджановою. Будемо виступати з презентацією нашого Експлорера 5 або 6 червня, розповімо трохи про нас та наше захоплення. Якщо будуть якісь новини, напишу в цій темі додатково.

Сторінка фестивалю в ФБ: https://www.facebook.com/urbanexplorationlviv
#785
З попереднім постом повністю солідарний)

Щодо електричок: не всі ті, що на Мостиська, їдуть до зупинки Держкордон. В гіршому випадку треба буде ще парканадцять кілометрів крутити зі станції Мостиська-2 до Шегинь.

http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,516.msg43932.html#msg43932 - отут я трохи описав наш досвід пересування ровером навколо Перемишля. Як дійдуть руки, то викладу нові фото, кілька тижнів тому ми з Друсею та веселою куманією відвідали три великі форти на північ від Перемишля.

Їхати краще в неділю зранку, якщо плануєте на один день. Людей буде в рази менше. На кордоні можуть спитати про наявність достатньої суми грошей (готівки) для перебування в Польщі.

Ось тут є сайт з велосипедними маршрутами по Польщі та навколо Перемишля зокрема. Сподіваюся, стане в нагоді - http://www.czasnarower.pl/trasy/tag/przemysl
#786
Про розвиток горілчаної промисловості на Галичині та внесок родини Бачевських в неї:

http://archive.kontrakty.ua/gc/2006/50/30-5-najjbilsh-shanovanikh-kompanijj.html?lang=ua
#787
Історія трамвайного депо на Сахарова за посиланням: http://zhuraf.livejournal.com/34009.html
#788
Цитата: :-) від 08.05.2015 13:27:52
Як буду довкола ЛЬова то буду. Певне на ніч. Певне роверком.

Юзер кількома постами вище вже написав, що ти будеш  ;)
#789
Дякуємо пивному спонсору - Student'у та пабу "100 Рентген", що взялися забезпечити пиво на святкування.
#790
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 02.05.2015 22:51:22
І ще одне відправка лише з АС №5 . І яке жертво-приношення актуальніше буде ...

Ще є маршрутки на Давидів з вул. Шота Руставеллі, відправляються кожні півгодини або частіше, але до кінця села не завжди доїжджають. Також є електричка Львів-Ходорів з Приміського вокзалу, вона зупиняється в Давидові. Тільки там трохи топати треба буде.

Щодо жертвоприношення: та що вважатимеш за потрібне. Традиційний чорний кіт цілком підійде.
#791
Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 02.05.2015 22:22:25
Було би круто . Є питання чи ще є щось від того бункера ?..

Так, бункер ще стоїть, хоча й вирізаний зсередини. А що то в тебе за азбука Морзе в кожному дописі?  :)
#792


Всім привіт!

Радий повідомити, що наступна всесвітня Зустріч учасників форуму Explorer.lviv.ua (вона ж тру-Urban exploration fest) відбудеться 23 травня сего року в лісі біля закинутого бункеру зв'язку, що в околицях с. Давидів біля Львова. Щиро запрошуємо всіх-превсіх, кому не байдужий дух пригод та авантюризму, хто хоче познайомитися з учасниками спільноти Експлорера, поділитися досвідом та просто гарно провести час.

Де? Отут.

Як дістатися? Див. аматорську мапу-схему нижче. Розшифрування: Будь-якою приміською маршруткою з АС №%5, що на вул. Зеленій (мапа), проїзд коштує 5 грн., вийти в самому кінці с. Давидів, біля старого цвинтаря та дороги в напрямку с. Гончари (мапа). Далі приблизно 350 метрів по дорозі в напрямку с. Гончари, перед самим лісом повернути направо та пройти по грунтовій дорозі полем біля 500 метрів. Коли побачите бетонку, звертайте по ній наліво в ліс. Ще хвилина - і ви на місці. Посередині галявини горб, під ним - бункер, а трохи справа в лісі вариться щось смачне на вогні. На запах і йдіть) Пароль: "Я був вчора в Полтві", відгук: "Не може бути, входи заварили". Автом можна заїхати практично під сам бункер. Якщо в когось залишилися питання щодо добирання, прошу писати мені в приват.

На котру годину? Все розпочнеться на 15:00. Перша група десанту висаджується біля 13:00, щоб все приготувати. Автобуси на Львів точно є до 22:00, є ще кілька посеред ночі, але точно не знаю часу їх відправлення. Багато людей залишаються ночувати в наметах і повертатимуться до Львова в неділю.

Що буде? Традиційно: страви на вогні, старі та нові учасники форуму, експлоринг довколишніх територій, неймовірні байки біля вогнища та бочечка пива від адміністрації. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів.

Дрес-код? Фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Відпишіться нижче, будь ласка, хто буде та скільки друзів буде з вами. Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Пе.Ес. Якщо погода на 23 травня буде вкрай погана, зустріч автоматично переноситься на тиждень вперед.
За визначенням Декстера в одій із сусудніх тем: Погана погода - сильний дощ, ураган , метеоритний дощ, концерт Джастіна Бібера (в випадку зомбі апокаліпсиса ми лишаємося в Давидові).


#793
Класно з'їздили, як я бачу. І команія велика) Охорона вами не цікавилася?
#794
Про те, чим небезпечні кліщі та що потрібно мати в аптечці, щоб від них порятуватися:

http://melkayasolnca.livejournal.com/13876.html
#795
Ужоснах! Я радий що "прості і скромні" часи минули.
#796
Рекомендую до перегляду фейсбук-групу "Найцікавіші у Львові зразки промислової архітектури" (https://www.facebook.com/groups/273064386179875/) та сторінку "Львів сто років тому (https://www.facebook.com/profile.php?id=100006753461009)". Рідкісні старі фото Львова і цікаві тексти.
#797
Я навряд чи зможу поїхати найближчим часом  :(
#798
Давнішню Лесикову соло-вилазку переніс в загальнодоступний розділ. Вишки більше не існує. Лінуксоїд може розказати більше.
#799
Цитата: Roy від 21.04.2015 21:00:33
Хм. На старій карті зображено як на мене не річку, а лише стару притоку ріки Уж. Цілком можливо, що в неї "інсталювали" колектор для дощових чи побутових стоків.

Якщо троха почитаєш Гугле, то там пише, що таки річка. Ще й така немаленька. Комунальники і зараз нарікають на Малий Уж, котрий з-під землі руйнує вулиці.

Не думаю, що притоку важко буде знайти. Приблизне місце ми знаємо, сам Уж доста мілкий, особливо коли нема дощів.
#800
Знайомі з Ужгорода розповіли, що під їхнім містом також є підземна річка і щоб ми, львів'яни, дуже носа не задирали. Зацікавився, почав гуглити.

Виявилося, що річка Малий Уж, притока Ужа текла містом до 30-х років минулого століття. Після цього, через бруд і регулярні підтоплення міста, річку закували в приблизно кілометровий колектор зі стальних труб на заклепках. Як я зрозумів, річка протікає під сучасною вулицями Підградською та Фединця і впадає в Уж десь в районі площі Пушкіна.

Хтось щось чув про цю річку?